hype Twitch Sözlük

hype

611. Eyy para nelere kadirsin. Yayın açmamak için ayda 20 kere hasta olan, türlü bahaneler bulan yayın esnasında fiş çeken kegri, 100 saat kick + twitch yayını yapacakmış. Puahsdhasfahsdahsdahsdadada. Ay boyunca yatıp ay sonu yetiştirmek için ard arda 4-5 gün yayın patlatır artık.


+2 | 13-01-2024 21:29
612. Buranın adını twitchsozluk degil de hype'ın chatinden toksiklik yuzunden banlanip cayir cayir yananlarin atesini sondurme yeri olarak degistirelim jskssk. Adam kendini kurtardı üstüne ekibini kurtardı üstüne izleyicisine kendini değerli hissettiriyor,eğlendiriyor ama bazı essekler bu durumdan cayir cayir yaniyor. Neyse sizin mabadı söndürecek bir şey daha bulunmadı bari buraya kusun da biz de okuyup keyiflenelim azıcık


+1 | 14-01-2024 01:57
613. Benim anlamadığım, abi bu adamın mesleği yayıncılık, sizi eylemek için yayın açmıyor, bu işten para kazanıyor. İş hayatı nedir bilir misiniz, x şirket 1.000 TL daha fazla maaş verdiği için bile ya da sosyal hakları daha avantajlı olduğu için millet anında istifa edip yeni şirkete geçer. Bu ne duygusallık yaa, izlediğin sitenin linki neden bu kadar önemli, ya da para kazanma hırsı diye neden eleştiriliyor bu adam, tabi ki kazanacak.


0 | 15-01-2024 14:05
614. Ekibe en çok yakışan isim Nesrin. Gülüşü, sempatikliği, espritiüel tavırları ve zekası gerçekten büyüleyici harikulade bir karakter. Yayına resmen renk katıyor. Katmana ilk girdiği günden beri gerek gameplay gerektiren oyunlardaki üstün başarısı, gerek alınganlık yapmayışı, gerek neredeyse her dakika yaptığı üstün zeka isteyen gelişmiş esprileri ile gerçekten kendini geliştirmiş, olgun, KESİNLİKLE YAPMACIK OLMAYAN RP YAPMAYAN, yayınları biraz izlenmeye başlayınca havalara girmeyen mütevazi bir kız kendisi. Bu dediklerimi kısmen de olsa kanıtlayan bir youtube videosu ve dakikasını paylaşmak istiyorum sizle. Tabii bu videodaki küçük an bu yazdıklarımı haklı çıkarmayacak ama bilmeyen veya bana katılan insanlar için güzel bir gösterim olacak Nesrin'in özellikle son zamanlardaki gerzek olmayan hareketlerine. Aynısinemalar kanalına girin, VAMPİRLERİN YATACAK YERİ YOK! videosunu açın 21.01'de atılan ve dakikayı 3.30 yapın. Ne kadar samimi gülüyor değil mi ? UMARIM uzun bir zaman boyunca katmanda kalırsın(!).


+2 | 22-01-2024 15:39
615. birkaç sene öncesine kadar kemalin kitleyi tutabilmek için her türlü aşağılama hakareti hoş gör. kemalden daha çok kemal ol. bugün 3 iq denmesi bile batsın. o günlerde kemalin ağır toksik kitlesini görmezden gelen modu da bugün "hokorot oçoron şoko yopmoyon" desin. 3 iq diyen aboneler bile banlansın. yok ya benden buraya kadar. birkaç saat izleyip kafa dağıtayım diye giriyorum ama inanılmaz samimiyetsiz yapmacık bir ortam var. eski katmanın hatırına izliyordum da yok yürümüyor. yaş aldıkça insanda omurga arar oldum artık. elraen bugün en ufak hakarette banlasa hakkıdır çünkü bu adam 7 sene önce iskemlede oturup 30-40 kişiye yayın yaparken bile en ufak hakaret edenin gözünün yaşına bakmıyordu. yok izleyicim azalır o bu umurunda değildi. duruşundan taviz vermiyordu. seninse daha dününü biliyoruz be kardeşim. kime ne anlatıyorsun?

chatteki omurgasızlara da sesleniyorum. sindirilmekten bıkmadınız mı? devlet seni sindirsin. patronun sindirsin. ailen sindirsin. sonra 160 liraya abone olduğun yayıncı bile seni sindirsin. yaptığı harekete 3 iq bile diyeme. bugün oyun oynayan herhangi bir yayıncıya gidin kötü yaptığı bir harekete 3 iq diyin. emin olun banlanmazsınız ama burada banlanıyorsunuz. banlanmakla tehdit ediliyorsunuz. üstelik 160 lira verdiğiniz bir yayıncı yapıyor bunu. sizi sindiriyor. acıyorum ya size.


+5 | 26-01-2024 20:05
616. @618 sonuna kadar haklı.Çağrı yıllarca chatine küfür etmediğiniz sürece bana istediğinizi söyleyebilirsiniz makara çerçevesinde derdi.Maalesef en büyük olmak en iyi olmak anlamına gelmiyor işte.Keşke en büyük olanların ne halde olduklarından ders alsaydın da onlar gibi olmasaydın be kegri.Benim tek aboneliğim sanaydı,48 ay olmuştu hem de.. Şu sitedeki nickimin bile yalan olmasının sebebi sendin.Sana yeni topluluğunla başarılar. Sen kazanmak istediklerini değiştirdin,para artık senin için sadece birinci planda ve ikinci planda seni destekleyip sevenler bile yok.


+2 | 27-01-2024 15:40
617. Ne zaman baksam 3 yayının 2sinde ev bakıyor. Hay senin yapacağın yayını sikiyim


+2 | 12-02-2024 23:28
618. Cidden bu ev bakma işinin boku çıktı. Eğlenmek için izliyoruz fakat sürekli olarak ev bakıyor ve bu konu üzerine konuşuyor. Geçen sene yine bu muhabbet olmuştu ve haftalarca bu saçma muhabbeti çekmiştik. Taşın da bitsin bu çile.


+2 | 13-02-2024 11:07
619. Biri var 3-4 farklı hesap açmış açıyor yayını o an bir şeye kuruluyor kendince geliyor buraya yazıyor sonra diğer hesabına geçip 1 gün sonra kendisini onaylayan başka bir mesaj paylaşıyor sonra hesaplarını gezip yine kendi yazdıklarını likelıyor ajakskssi bambaşka bi şizofrenlik ag


0 | 17-02-2024 21:51
620. Kick e geçtiğini açıklarken yayın saatlerimiz artacak dedi şimdi eskisinden daha az yayın yapıyor önceden hastaydı şimdi ise yorgun. Bu yayıncıların zamanla götleşme gibi bir problemleri var hiç şaşmaz.


+2 | 19-02-2024 23:04
/64
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/64