hype Twitch Sözlük

hype

421. Çocuğa acıyorum. 5 dolar atarım çekiliş çıkmasa da 5 doları katlarım düşüncesindeler. Gerçekten 5 doların şu sikim sonik sitede katlanacağını düşünüyorsan git ilk önce kendini sorgula, ben ne yapıyorum de kendi kendine.


0 | 26-03-2023 04:19
422. Mami nin İngilizce telaffuz muhabbetine zaten kopuyorum ama Arapça telaffuzlarina yıkıldım. Tekrar izliyorum öldüm amk gülmekten


0 | 28-03-2023 16:43
423. İzlemek bir açıdan iyi bir açıdan kötü: Eskiden bir sürü twitch yayıncısı izlerken eğlenirdim. Hype izledikten sonra hiçbir yayın hype'ın yayınları kadar keyif vermemeye başladı. Adamın makarası bağımlılık yapıyor dikkat edin!


0 | 29-03-2023 15:43
424. Gugu, twitter hesabında siyaset yaparken yada yaptığını zannederken lütfen biraz daha dikkatli ol çünkü malum twitter hesaplarının yaptığı teyitsiz haberlere itibar edip bu haber üzerinden gaza gelip demediğini bırakmıyorsun. Gugu seni severim, lütfen..

2) Chatte absürt bir anket yaparak chatin siyaset nabzını ölçtün ve İnce çıkmadığında moralin yerle bir oldu ve chati ot kafalı, at gözlüğü gibi şeylerle suçladın. Sonrasın da, bu sinirini boşaltmak için az önce yazdığım gibi hemen twitterdan siyasete girerek moral pompaladın. İnsanlar senin düşüncende olmayabilirler, belki onlara göre de sen at gözlüğü takmış olabilirsin ama bunu chatten birisi sana yazsa hemen ban yer değil mi ? Ama sen sırf chat senin gibi düşünmediği için sinirleniyorsun ve görüşlerini değiştirmek için twitter da yabancı ajanslar tarafından fonlanan "sözde" haber kanallarının haberlerini okuyorsun.

Sende bizzat moralinin bozulduğunu söylüyorsun peki neden hala bu tür şeylere girip çok fazla açık veriyorsun ?


+1 | 30-03-2023 01:11
425. kavun bir kaç ay önce şarkı çıkardığında yayına gelmiş ve yayında şarkısıyla ekipçe dalga geçilmişti adamın işini ve mentalini bullylemiştin bu gün yayında bbl music'in ilk şarkı projesini gayet ağzından bal akarak promote ettin adamın hakkında birde çok efendi çok iyi bir çocuk deyip tüm chate şarkıyı yeniden dinletti kendi arkadaşlarına saygısı sanırım bu samimiyet kalmadı artık


+2 | 31-03-2023 00:21
426. burasi topluluktan banlandiktan sonra buraya gelip aglayanlarla dolmus. cagri twitch turkiyenin en iyi yayincisidir NOKTA yaptigin isi yapmaya devam et lutfen


0 | 04-04-2023 05:35
427. hafta sonu dahil sahi bu nerede ya ? Yoksa yeterince abonelik çektiği için, yada aylık abone yenileme günü geçtiği için veya drop gibi sponsorluktan para kaldırdığı için mi yayın yapmaya ara verdi ? Tamamen ticarethaneye dönmüş bir kanal. Abonelik yenileme günü yaklaşırken yayınlara ağırlık veren, sponsorlu içerikleri zorla izleyiciye kakalayan bir merdiven altı ticarethane. Oynadığı oyunları bile o oyunu sevdiği için oynayan bir kişi değil. İzleyicinin psikolojisine göre oyun planı yapan bir şahıs ! İzleyiciler gta spamlar ama gta contentini hemen harcamaz izleyici biraz daha bekletir, izleyici feign, among us felan yazar ama oynamaz çünkü izleyiciyi bekleterek kanalda kalıcı hale gelmelerini ister veya bu sevilen oyunlara abonelik yenileme tarihlerine yakın bir zamanda veya abonelik düştüğünde girer. Bu da demek oluyor ki, yayınları tamamen bir reklam ajansının insanları kandırması üzerine ürünleri pazarlaması gibi yapıyor. Kendiside insanları, saçma sapan just chattinglerle ve hoşuna gitmese de izleyici ve aboneler kaçmasın diye oynadığı oyunlarla kandırıyor. Size çekiliş yaparken bile drop sitesine 5 dolar atma şartını koyan bir insandan bahsediyorum. Daha ne söylenebilir ki.


+1 | 04-04-2023 22:43
428. Bu kanalda banlanmamak için muhalif olmanız lazım, yayıncının hiç bir fikrine karşı bir fikirle karşılık vermemeniz lazım ( konsey banı ) Sponsorlu yayın yapılıyorsa ağzınızı açmamanız lazım, bir yayıncıya karşı ufak bir espri yapmamanız lazım. Robot gibi yayınları izlemeniz ve eğleniyormuş rpsi yapmanız lazım yoksa deprem günü deprem bölgesinde PR yapıp 10 dk video çeken bir partinin GB'ının videosunu hiç sarmadan pür dikkat izler ve bazı peruklulara hizmet eder, eğer chatte buna bir tepki gelirse chate küfür edilir ve emote moda alınır. Kendisini ajanslara köle yapan bir kukladan başkası değil, bu tür durumlarda bazı STK ve Peruklulara uyuşturucu içmiş gibi hizmet eden bir zavallıdan başkası değil.


+1 | 04-04-2023 23:13
429. zaten chat yapan birisi değilim. Deprem günü sadece yazdığım bir yazı yüzünden perma ban yedim çünkü herkesi kendileri gibi düşünmesini istiyor veya buna zorluyorlar. Yayıncının avukatlığına bürünen veledler tarafından linçlenmekde umrumda felan değil, anca yazarlar başka bir bok yapamazlar ama ben yapıcam siz hiiiç merak etmeyin. Sadece bu kanal hakkında değil bir çok kanal hakkında. Yanlız da değilim.


+1 | 04-04-2023 23:18
430. Yine hasta RP'simi ? Yılda en az 7,8 defa düzenli şekilde hasta olan da bir zahmet hastaneye gitsin, büyük ihtimal ciddi bir hastalığı vardır yada RP yapıyordur.


+1 | 08-04-2023 02:40
/63
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/63