kısmetse olur rezilliği Twitch Sözlük

kısmetse olur rezilliği

11. Eğer feminen bir erkekseniz; ben kadınların kölesi olabilecek kadar kendimi ezdirebilirim diyorsanız, kadınların sözünden çıkmayıp dikkatlerini çekebilirim de diyorsanız zevkle izlersiniz. Ben şahsen sinirle izliyorum. Kadınsanız zaten izlersiniz, doğanızda var.
-
Yarışmayı, izlediğim tek yayıncı sayesinde gördüm. Sadece onun yayınında izliyorum, kendi kendime açıp hiç izlemedim. O izledi diye izlerken Zeyd ve Sedat'ın kurgunun dışındaki davranışları sebebiyle biraz sardım diyebilirim demesine de Zeyd'i erkenden yapım ekibi bilerek gönderdi, sanırım kurguyu baltalıyordu. Elimde bir Sedat kaldı derken Zeyd bir kural ve sonrasındaki eleme ile geri döndü; sevindim tabi.
-
Yarışmanın sunucusu tamamen erkek düşmanı, kadın yanlısı. Bu anlama gelen ''ben kadınlara pozitif ayrımcılık yaparım'' diye bir sözü de yarışmada mevcut. Eğer sadece sunucunun olduğu kısımları izlerseniz erkekleri nasıl ezdiğini, kadınları nasıl pohpohlayıp daima el üstünde tuttuğunu görürsünüz.
-
Peki ya yarışmadaki ana mevzu olan ilişkilerde ne oluyor? Bir erkeğin hiçbir şekilde kabul edemeyeceği şeyler oluyor. Erkeklerin konuştuğu, ilgi duyduğu ve ilişkide bulunduğu kadınlar evde durmadan sorun çıkarıyor. Sorun çıkarmaları yetmiyormuş gibi haksız olsalar da kabul etmiyorlar. Durmadan bir erkekten beklentim şu deyip en ufak tartışmada, en ufak konuda erkekleri yerin dibine sokup aşağılıyorlar. Bunu sunucunun karşısında da yapıyorlar. Sunucu ise asla umursamıyor, zaten o erkek düşmanı bir feminist.
-
Tamam, bir kurgu var da bütün kurgu kadınların; susmayan çeneleriyle, Afrodit'i bile şaşkına çevirecek istekleriyle ve yapım ekibinin kayırması ile erkekleri ezmesi ve feminenleştirmesinden mi ibaret?
-
Yarışmada kadınlar kadın gibi davranıp ''TC kızı'' tabirine yakışır her şeyi yapıyor ama erkek gibi erkek diyeceğimiz bir erkek yok, maskülen bir erkek yok yani. Kurguda erkeklere erkek gibi davranması yazılmamış. Başlarda değişir bu durum, cinsiyetler arası bu pozitif ayrımcılık adil bir eşitliğe kavuşur dedik ama olmadı.
-
Bir erkek olarak hemcinslerime izlemelerini asla tavsiye etmem. Yarışmadaki erkeklerin sokaktaki köpekten bile değersiz olduğu, karın tokluğuna kadınlar tarafından ezildiği ve ne yaparlarsa yapsınlar beğenilmediği bir kurgu uydurmuşlar. Çoğunluğu kadınların izlediği kitle ile de hem paraya para demiyorlar hem de feminizmi yayıyorlar.
-
Bir örnek mesela... Aybüke Zeyd'e geri dönsün diye oy veriyor. Tolga ise mantıklı sebeplerden dolayı zorundalıktan Tuğçe'ye oy veriyor. Aybüke öyle bir yangın çıkartıyor ki Tolga'yı delirtiyor. Tolga sebebini açıklasa da kabul etmiyor. Kendisine Zeyd neden yazıldı diye sorulunca da ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum, onunla kanka gibiyiz diyor. Kankam dediği Zeyd insanların sevgililerini elinden almayı severim diyen biri. Böyle biri geri dönsün diyor. Tamamen haksız ama konuşmasını ve sinirini görseniz haklı sanarsınız. Üstüne de ağlıyor. Bağırmak ve ağlamak sonuçta haklılık göstergesi ya. Te Allah'ım!
-
Bir kadın çıkıp da bana Erol'un Yeliz'e yaptıkları demesin. Yeliz bundan memnun olmasa hala zorlamaz ilişkiyi düzeltmeye. Belki de erkekler de kadınları eziyor dedirtmek için dengeleme amaçlı bir kurgudur o da, bilemeyiz ama asla dengeleyemez.
-
Neyse umarım feminen erkekler kendilerine yapılanın farkına varır da maskülenliğe adım atıp kadınlara hak ettiği gibi davranırlar...


+1 | 24-01-2023 03:11
12. yukardaki yazarda ard yanıklığı var.feminen erkeklere karşı olacağın kadar şiddet uygulayanlara karşı çık ucube


+2 | 24-01-2023 16:40 - 29-01-2023 22:59
13. Normalde hiçbir girdiye cevap vermem ama 12. girdiyi atan ağzı bozuk şahsa diyorum bunları:
Benim o kadar yazdığımdan bunu çıkarman duyar kasan feministlerden birinden başkası olmadığını gösterir.
Şu anda hem geleneksel hem de sosyal medyadan aldığınız büyük güç ile feminizmi dayatabilirsiniz ama bir gün tamamen bitecek bu saçmalık!
Erkeklerin erkek gibi davranmasını kadına şiddet uygulamak sanan, feminen erkekliği de normal bir erkekten beklenen bir şey gibi algılatmak da tam size yakışır bir şey.
Yine diyorum, bir gün feminizm saçmalığı bitecek; iki cinsiyetin de fıtratına göre davrandığı, hiçbirinin pozitif ayrımcılığa uğramadığı bir ortam sağlanacak. Yani eski usule dönülecek, siz de KABULLENECEKSİNİZ!
Normalde uzun yazmayacaktım ama feminist topluluğun tek cümlemde yazdıklarımı anlayacak kapasitede olmadığını bildiğim için uzattım.
Şimdi ezik ve feminen erkeklerin ilgileri ile beslenip maskülen erkekleri arzulama ve onlara ulaşma, onlar tarafından seçilme çalışmalarına devam edebilirsin; edebilirsiniz...


+1 | 27-01-2023 01:50
14. aynen kanka maskülen ataerkil erkek istiyoruz ıslak hayallerimizde.Andrew tate öz alfam yhaaaa keşke bir çaksa bana >33


+1 | 27-01-2023 15:23
15. 2 sene sonra ilk enrtym.

Feministler kadar iki yüzlü, cinsiyetçi olan bir topluluk var mı başka bilmiyorum. Konu ne olursa olsun, sözde kadın savunucuları olduklarını iddaa eden bu feministlere bir mesajım var.

Ben mantık olarak ve vicdan olarak cinsel şiddete karşıyım ama "güldü" diye bana verecek mantığıyla ilerleyen bir toplum yaratıp sonra bunu engelleme çalışma mantığı nedir ? düne kadar "özgürlük" adı altında yaptığınız bir çok ahlaksız projeleride unutmuyoruz.

Ben bir erkeğim. Yoldan geçen bir kadına soru sormaya korkuyorum. Acaba beni yanlış anlayıp polise şikayet eder mi diye. O kadar çok kötü algı yapıyorsunuz ki, ben bir erkek olarak bir kadına karşı konuşurken suratına bakamaz oluyorum. Haklı durumdayken "taciz" etti kelimesi söylendiği anda haksız duruma düşüp hapishaneye düşmekten korkuyorum. Sizin savunduğunuz kadın hakkı vs. hiç bir zaman olmadı. Bu ülkede iğrenç ve ahlaksız algılar yaratıp toplumun kuralları bozmak oldu her zaman... daha düne kadar bir erkeğe göz kırpmayı onay saymayan bir proje vardı ama bir erkek bir kıza göz kırpınca "taciz" ediyor diyebiliyor ve ceza alıyor....


O projede şunu diyordu; "Alkol onay değildir" diyip... alkol içip sarhoş olup yürüyemiyecek hale gelmeyi savunuyorsunuz.

proje dediğin şey yararı olur zararı değil...


ben bir erkeğim. Bir kız yoldan geçerken bakarsam acaba cinsel bir taciz de mi bulunurum diyip artık bakamıyorum. ben bir erkeğim. bir kıza otobüste temas etmemek için elimden geleni yapıp "beni taciz ediyorsun" diyip rezil olmaktan korkuyorum. ben bir erkeğim. bir kızla kavga etsem ve o bana tokat vursa bende ona aynı şekilde cevap versem, bir tokat attım diye "kadına şiddet ediyor" damgası yiyip hapiste yatmaktan korkuyorum. ben bir erkeğim. karım benim aile yapımı bozup sülaleme kadar her şeyi yıkıp biçmesini izin vermemek için boşanıp, ağır nafakalar ve tazminat vermekten korkuyorum. buna benzer bin çeşit korku...


Ben bir erkeğim, erkek-kadın eşit olması için savaşanların tam tersi yaparak eşitsizliğe yol açan, projelere ve algılara karşı çıkıyorum...

not: Kısmetse olur diye geldik, feministlerle karşılaştım :D


0 | 20-03-2023 22:18 - 20-03-2023 22:18
16. Tam bir Türkiye Twitch pandemisidir, tez vakitte azalmadan yok olması dileğiyle.


0 | 21-03-2023 13:42
17. Boş beleş programlar, tartışmaya bile değmez.


0 | 21-04-2023 14:53
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2