hype Twitch Sözlük

hype

311. 'Dünya hassas kalpler için cehennemdir.' sözünün benim için yaşayan örneği.

Ondaki zorbalık altında eğlence yaparken aslında özünde bulunan insanlık,merhamet,vicdan duygusunu çok takdir ediyor ve bunun için izliyorum sanırım.
İçindeki duygusallık hem ona çok zarar veriyor hem insani yanını gösteriyor hep kalsın isterim.
Twich aleminde makarası en çok saran her kesime hitap edebilen insandır ve bu büyük başarıdır.
30lu yaşlardayız biz de vakit buldukça kayıttan izliyoruz,kendisi izlediğim tek yayıncı.

Son dönemlerde bence de psikolojik olarak hassas bir dönemde.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum umrumda değil havasında yayınları da çoğu zaman iş diye açıyor.
Böyle dönemler hepimizde olur o da bir an önce neşesini bulur diyelim.

Keyfine düşkün kafasına göre takılan bir yayıncı.
Bu serserilik kendisine de yakışıyor biz de alıştık.Yayın sözü verip açmama falan bence tolere edilebilir adam eğlence yayını açıyor o gün modu yoksa açıp makara yapamam kafasında ama geçen Dont Kengri mevzusunda chatin fikri önemli diye vurgulayan adamın dc de ,yayın haberi niye verilmiyor, diye kazan kaldırılırken bu kadar iplememesi saygısızlık buna katılıyorum.
Söyle modlarına her gün belli bir saatte duyuru geçsinler çok zor değil en fazla yayın yok dersin açmak istersin sürpriz yayın olur ki o da yıl da bir denk gelir:))

Adamın yok olma ,kaybolma kaygısı yok o nedenle böyle yaparsan şöyle izleyici gider lafları da kendisi için etkisiz diye düşünüyorum.
Eski ekibiyle daha çok eğlendiği bir gerçek ama yaşam akıyor ve hiçbir şey aynı kalmıyor adam eldekilerle de makara yapıp eğlendirmeye çalışıyor.
Zaten 3-5 yıl daha gülüp eğlenip makaramı yapıp s.ktir olup giderim kafasında ondan bu boşvermişlik diye düşünüyorum.


0 | 16-11-2022 01:29 - 08-03-2023 02:07
312. boş...


0 | 20-11-2022 13:23
313. yayınlarında ne olduğunu anlamadığım bi yayıncı


0 | 24-11-2022 00:17
314. ''söz de yayıncı'' izleyicisinin verdiği değeri gram hak etmeyen, desteklerle beraber kemal ferit gibi haftada 1 gün yayın açma kıvamına gelen arkadaş =) onlardan farklı olduğunu düşünen varsa üzgünüm arkadaşlar hepsi aynı yolun yolcusu desteklemeye devam !!


+1 | 24-11-2022 00:47
315. overrated


0 | 25-11-2022 15:56
316. Son 1 haftadır daha yakından takip etmeye başladım. BBL ekibiyle yaptığı Dubai gezisi ve dün geceki ekip yayınından yola çıkarak daha önceki yorumlarima ekleme yapmak istiyorum.
Ferit ve Kemal ve onların kız arkadaşları bomboş insanlar, bu insanların eğitim durumu ne bilmiyorum ama yazık bir gençlik. İki oyun oynayıp az biraz parayla bi ajans kurup kendini iş adamı zanneden kibirli, şımarık bebeler. Çağrı nin da menfaat sebebiyle bu insanların yanında olduğunu düşünüyorum, Kemal nispeten daha insancıl ama Ferit ah be Ferit =) Gerçek bir dostluk yok aralarında bence, Çağrı çıkarları gereği yanında bu insanların da bize ne bir yerde onların samimiyetsiz sözde arkadaşlığından.
Dünkü yayın off şu nesrin in yapmacık, 7 yaşındaki çocuk gibi halleri, yağmur un öff Çağrı ve allah allah dışında edecek iki kelimesinin olmaması, Samet in cool olduğunu düşündüğü, kendini ağır abi zannettiği o kasmaları, yavrum hasan ı sürekli sağa sola koşturup çocuk gibi azarlamalari.. yalnız ege den ayrıca bahsetmek istiyorum, o kadar efendi, o kadar saygılı bir çocuk ki ekipte sırıtıyor. Kendini mahcup hissetmesi, küfür etmemesi, edildiğinde utanması, bi işin ucundan tutmaya çalışması vs çok takdir ettim. Çağrı da gördü ege de ki cevheri, bırakmaz artık onu. Ekibi bu kadar eleştirilirken ege ye can simidi gibi sarılır şimdi, işini bilir o.
Çağrı bildiğimiz Çağrı, bu çocuk artık çok rahatsız etmeye başladı beni, samimiyet 0, çok hesaplı kitaplı ilerliyor. Ona rağmen helal olsun dün gece sabaha karşı 15k izleyicisi vardı, ama millet böyle zaten, atar tutar yine gider izler. Ben de izledim bir kısmını en azından ama bu takdir ettiğim anlamına gelmiyor. Ben gözlemlemek durumundayım. Çağrı da izleyici analizini yapmış biri olduğu için saldı zaten, o da biliyor ne yaparsa yapsın izlenir.


+2 | 26-11-2022 21:07
317. bitçi sever katman denilen oluşumun başı


0 | 27-11-2022 23:48
318. Çağrı nin buraları okuduğunu biliyorum umarım dikkate alır.
Öncelikle 30 kasım 2022 yayını ile beraber üst üste 7.kez yayın açan kişi. Ortalama yayın süresi 6saatin üstünde. Heralde 2019 dan beri böyle bir seri yapmadı.
Dubaide paraları mi ezdi artık ne olduysa :D

Asil konuya gelirsek Dün ki yayın ile ilgili birşey söyleyeceğim. Bana göre 2022in kanaldaki en iyi yayınlardan biriydi top3. Çağrı da inanılmaz eğlendi ve enerjikti.

Benim yorumum şu ki çok uzun zaman sonra yayına gelen Sinan ve melodi faktörü diyorum. Özellikle hasan, krmn, oguzun olmayışı ile yayın kalitesi adeta 40 kat arttı.

Büyük ihtimalle melodi kendi özel hayatı işi gücü sebebi ile çok gelemiyor ancak kesinlikle ve kesinlikle melodi bu yayınların temel taşı olmalı.
Ne nesrin ne yağmur topla tırnağı etmez. Melodi kadın kontenjanıni tek başına sırtlar. Şaka kaldırma potansiyeli ve zekası çok yüksek. Onun üzerinden makara dönebiliyor.

Ayrica Sinan, melodi, ercan, noel, sevmesem de yağmur vs yaş kitlesi büyüdükçe makaranin seviyesi çok artıyor. Bu eskiden de böyleydi. Eskiden de kavun, mete, gugu, nuri, samet, mnt vs vardı. Mami ibo bir tık olabilir. Ama işin içine iyice hasan krmn vs girince ortalama aşırı düşüyor.

Çağrınin asıl old kitlesi y kuşağı. Çoğu 95-99 arası. Bu önemli bir tespit. Ekipte ki bir kaç değişiklik ile çağrınin kendisi de eğleniyor bizde eğleniyor.

Gugu dönerse, kavun samet melodi Sinan nuri daha çok katılırsa ve krmn oğuz hasan biraz geri plana atılırsa on numara olur.

Not : nesrine sövmekten bıktık geçiyorum

Edit: dünkü yayın özelinde herkes çok iyiydi. Ama bana göre Ercan da bu makara için yavaş ve yaşlı (dünkü among us da bile makarayı kaçırıp ciddi dedektiflik kasıyor chat o sıra kafayı yiyor. Lan sus işte makara yapıyor herifler Şinasi bile 60 iq ile anladı lan)

Bana göre ercan, mert, nesrin, yağmur, krmn, oguz, hasan komple at gitsin. Sadece demek istediğim 3 tanesi bile olmayınca asıl has kadro kalbimizin sahipleri geldiğinde bkz melodi, Sinan yayın nasıl boyut değiştiriyor. Sadece ibo ve Mami yi katmam. Bunlar harbi piçler. Biri adana biri mersin çocuğu gayet normal.

Özellikle aciliyetle krmn siktir edilmeli. Lan çağrı şu duygusallığıni sikeyim


0 | 30-11-2022 23:34 - 30-11-2022 23:56
319. herkes detan yazıyor ne oluyor aq. ekipte bir iki zorlama var ama. alp ve nuri dayım geri dönsün


0 | 02-12-2022 14:52
320. Şu sıralar üstündeki depresif havayı atmış gibi ve yeni güzel oyunlarla da yayınlar öncekine göre daha iyi ve toparlanmış. Herkes şu gitsin bu gelsin kafasında hep bi ekibi değiştirme isteği var ama kişilerden çok yayının mezesi ne bu daha önemli bence. hangi oyun oynanıyor hangi video izleniyor vs. Tekrara düşmeyip böyle yeni oyunlarla içeriklerle ilerledikçe kanal düzenli izleyici için daha eğlenceli oluyor.


0 | 02-12-2022 20:07
/64
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/64