Tunamelih Twitch Sözlük

Tunamelih

161. olum bu adamı gram sevmem, iticidir ama kendi goldın hortçuları felaket kinlenmiş lan. omertayı bozup cosanostrayı çökerten, tomasso buscetta'ya duyulan kin gibi sonsuz bir öfke var inanılmaz. trump tarafında volta atıyolar mı acaba görürüz diye
kanunlar önünde aklandıysa benim için sorun yok, süreci bilemem. kıl olsam da yayınları güzeldi geri gelsin sırf kendi kitlesinin tutumunu merak ediyorum

çeeeeeeeğt ben acıktım bi tost basıyım


0 | 07-09-2022 04:38 - 07-09-2022 04:55
162. Olayın patladığı, yani bu zıbışenkov’un ifşalandığı gün DC’den arkadaş yazmıştı, bak böyle bir durum var demişti. İşin en kötü yanı ne biliyor musun? Öğrendiğim an, “hassiktir, nasıl böyle bir şey yapar lan?” diye düşünmedim. Aksine tepkim, “yapmıştır bu sonradan görme” oldu.

Ulan Mr. Kaşar Ekmek. Kaşar yiye yiye kaşar olmuşsun, hala yiyor musun yoksa sana kötü flashback’ler yaşattığı için bıraktın mı? lül. Hala tokatladığın insanlarla etkileşime geçmeye utanmıyorsun, harbi iyi kansızmışsın.

Size bir şey anlatayım da az keyfiniz yerine gelsin, senin değil lan Mr. Kaşar Ekmek, sen bedel ödemeye devam. Hatta Mero’dan Olabilir şarkısını, nam-ı diğer “Bedelini ödedik içimiz yanaaağ yanaaağ” şarkısını çalarak oku bunu. Haydi bekliyorum bak, şarkıyı aç öyle okumaya devam et.

Bu gevşek’ül zıbışenkov’un bir Beşiktaş buluşmasındaydık. Yağmurlu bir günd… Şaka, şaka. Betimleme yok, dümdüz olaya giriyorum. O gün biralarımızı yudumlarken, masadan biri “iğbi bit butonun kapanmış ama abonelik butonu falan duruyor, haberin olsun” tarzında bir şey söyledi.

Normal bir yayıncının tepkisi nasıl olurdu? “Bir sıkıntı vardır, twitch support’la iletişime geçer, hallederiz ya allah allah” gibi bir şey olurdu di mi? Bu kaşar ekmeğin tepkisi ne oldu sizce? Ulan bu olayı hatırladığım gün resmen başımın üstünde ampül yandı, fena keyiflendim amk.

Tepki şuydu: Buluşmanın kalan 3 saatinde ağzından tek kelime dahi çıkmadan elinde telefon oturup kara kara düşünmek.

Ulan kaşar ekmek, tosuncuk bile enselenince bu kadar üzülmemiştir. Resmen dünyan başına yıkılmıştı lan, bu kadar mı benimsedin milletin kredi kartından dolarlar cukkalamayı? Bir de bize inat yayınlara döneceğini falan söylemiştin, seni ruh hastası dalyarak. Okudukça kudur şimdi.

Dediğim gibi, işin en kötü yanı “yapmıştır bu sonradan görme” idi. Bedel ödemeye devam “kaşar” ekmek. Azıcık yüzün kaldıysa şuraya bir şeyler yazmayı bırak. İyi dileklerini de kendine sakla, okuyup hep beraber güldük. Emin ol, hepimiz iletişim halindeyiz ve hiçbirimizde Stockholm sendromu belirtileri yok. Haydi kış kış.


0 | 07-09-2022 14:19
163. Arada bi twitchte ne dedikodular dönüyor diye girdiğim, ardından şu başlığı da bi hortlatıyım diye yazdığım burada anında cevap vermiş olman gösteriyor ki gün gün, saat saat burada kendinle ilgili yazılanları kovalıyorsun. Kabusların dinmediği için mutluyum.

"BEDEL ÖDEDİM" akımında yer alarak klasik Türk mağdur kitlesine katılman zaten şaşırtmadı. Nasıl bir bedelse doların 15ler 20ler 25ler göreceği bir ülkede 45K dolar ile güzel bir bedel ödenmiş. Allah nasip etmiyor işte biz de böyle bedeller ödeyelim. Biz genelde fatura, borç, vergi ödüyoruz beyaz bordrolular olarak.

Bedeli cumhuriyet altınıyla ödeyebilirsin. Malum senin bedel öde öde bitmez çünkü.


+1 | 07-09-2022 20:44
164. Oooo tanıdık nickler görmek ne güzelmiş burda yaaaaaa!!! Ulan bu herif ben dahil bir sürü adamı eziklerken, sizin önünüze atarken hepiniz kakara kikiri gülüyodunuz insanlara tepeden bakıp cins cins "memelerinizle" insanlarla taaaşşş taşşş geçiyordunuz. Cebinizden çıkanlar gönlünüzden çıkanlar ters düşüncemi "aynı düşüncede" olduğunuz melih abinize düşman oldunuz... Bu tanıdık nickli üyelerin marekeş tunadan fikir ve ahlak olarak eksiği yok fazlası var. Hepinizin kafası aynı sizin farkınızsa birilerini dolandırmamanız buda bu eski yayıncı kaşar ekmeğe girdiğim son entrydir.


+3 | 12-09-2022 15:44
165. Bedel ödendi, şey abi bu ay benim karttan bit yollamasınlar söyler misin sıkışığım.


0 | 15-09-2022 05:09
166. Şimdi bu yukarıda ki arkadaşlar var ya hah işte onlar zamanında buraya gelip bu şahsın avukatlığını yapıp sonrada çete gelip lafı yapıştırdım moruk ya diye gezinen tipler ulan siz koyun gibi adamın arkasından gittiniz yetmedi çete gelen garibanları aşağılayıp beraber gülüp eğlendiniz aranızda ki iyi niyetli insanlar (ismini hatırlayamadığım 1-2 abone) çıkıp yanlış yapıyorsunuz dediğinde ise görmezden geldiniz.

Bu adam olay buralara gelmeden önce size gelip ben böyle bir halt yedim önce siz bilin istedim deseydi eminim affedip yine el üstünde tutardınız adam bir çoğunuzdan omurgalı çıkıp çekip gitmiş siz neyin derdindesiniz la?


+2 | 16-09-2022 19:52
167. @cetomastik yazdığı gibi şimdi tunamelihi gömenler bir zamanlar fareli köyün kavalcısı misali peşinden ayrılmayanlar. Beter olun olm


+1 | 15-10-2022 15:43 - 15-10-2022 15:45
168. Ulan kamil ulan Kamil ahhaa sana ilk kasar ekmekçi ben demiştim hatırlıyor musun muhtemelen aklına bile gelmemişti bu kadar geniş kitlelere yayılacagi beter ol shshhsh


0 | 18-10-2022 02:53
169. neden yayın açmıyor bir sorun mu var ?


+2 | 24-11-2022 13:24
170. 45 bin dolar... Anlık 838.778,40 Türk Lirası...

Öde öde bitmiyor bedel mübarek... Nasıl bir bedel ödemeymiş bu


0 | 09-12-2022 00:26
/21
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/21