ErotikHakan Twitch Sözlük

ErotikHakan

11. kanaldaki tek içerik : kadın sesi çıkarıp uygulamadaki erkekleri kandırmak, bir anda erkek sesi çıkarıp şaşırtmak.
31 daha komik.


+1 | 28-11-2021 23:06
12. Abaza.avi fasılı dışında iyi bir yayıncı. Abaza işletmek de benim için çok sığ olduğu için yazdım. Yoksa alıcısı olduğunu biliyorum. Bu işler bir yerde arz talep. Twitch'te ezber bozan late night show formatında ilerlemesini isterdim ama çok zor bir iş olduğunu tahmin etmek zor değil. Yolu açık, kazancı bol olsun.


0 | 29-11-2021 04:24
13. twitch te keşfetime yeni nickiyle çıkan yayıncı. uzun süredir görmüyordum, egzotik hakandan sonra nickini dijitalclown yapmış. yarısı türkçe yarısı ingilizce garip bir nick tercihi olmuş. sonra üşenmedim izlenme istatistiklerine baktım sullygnome dan ve yanılmadığımı anladım. 4,5 ay önce izlenmeleri düştü bu kafayla daha da düşer demiştim. 400-500 lerden 70-90 aralığına kadar gerilemiş. azalarak bitecek demiştim azalma kısmı devam ediyor henüz bitmemiş. bitme süresi işsizlik süresiyle doğru orantılı olarak uzayacak ya da kısalacaktır.

umarım kendisini toparlar ama yapmacık samimiyetiyle zor olduğunu düşünüyorum.


0 | 08-05-2022 00:03
14. karı kız muhabbeti, cinsellik, şive komedisi dışında herhangi bir konuda 4 cümle etmekte zorlanır. zaman zaman kendisinin aslında ne olduğunu unutur ve çok iyi bir oyuncu olduğu için izlendiğini zannedip kendinden geçer. instagramdan beni ilk takip edenleri takip edeceğim ve unfollow etmeyeceğim diyip takipçi topladıktan sonra takibi bırakır, sürekli takip ve like dilenir.


+1 | 20-09-2022 02:36
15. iyi/kötü niyetli mi onu bilemeyiz. ama gözüken bir gerçek var, eğitimi işi o yönde olduğu için büyük oynuyor genelde tiyatrodan sinemaya geçenlerde de vardır bu sıkıntı çok ustaları saymıyorum ancak hani bağıra bağıra dev oynayanlar onları kast ediyorum. bu arkadasta öyle yani daha natural kalsa sanki daha iyi olacak. sürekli bir taklit belli karakter ruhuna girme mimik vs şart değil burası sahne falan da degil.
kurtlar vadisi izlerken en samimi şekildeydi mesela orada da fazla konusmayıp mimikleriyle o havayı veriyordu, burayı okursa kendine olumlu pay çıkarabilir veyahut hassiktir deyip aynı şekil devam edebilir kafasına göre..

bir de şu hayatı öğrendim sikişe düzüşe 40 çemberden geçtim, insan sarrafı oldum bir bakıştan 7 sülalesinin kan grubunu öğrenirim tripleri geçti be baba. yani şu olayları dinlemek isteyen taksi çevirsin taksici falan zaten anlatır bunları hani iki stres atmaya giriyoruz amk yine hayat sorunları, dertler derya olmuş şurada şunu yaşadım falan kişi bazında degil bu kafada yayıncıların hepsine söylüyorum abilik isteyen gitsin her yerde bulur kendine akıl hocası


0 | 20-09-2022 05:03
16. eksi yönlerine eksi artılara artı deriz. late show kendi uzmanlığı belli ki rahat hissediyor ve tarzı yakışıyor ama yaptığı interaktif dış yayınlar, mekanlar gayet güzel ve kaliteli
umarım sponsorluk olarak önce ülke içi sonra yurt dışı imkanları olur daha özgün ve maddi açıdan rahat hareket edebilecek konuma gelir
dış yayınlar elden geldiğince devam ederse hem izleyenler hem kendi kanalı için güzel olabilir.
buna ek olarak belki kendi evden yaptıgı yayınlara özgün dokunuslar gelir o potansiyel var. chill yayın olarak kült şeyler izlenebilir az bilinen indie korku oyunları denenebilir tabii bunları kendi de düşünüyordur güzel şeyler gördükçe yermek yerine destek atmak şart. Allah utandırmasın diyelim.


0 | 01-11-2022 02:10
17. Geçen yayın boş bira şişesi dikti????


0 | 07-11-2022 21:09
18. ADAM dsklfds


0 | 25-11-2022 16:11
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2