kendinemüzisyen Twitch Sözlük

kendinemüzisyen

401. O kadar olay olurken Elraenin reddit ismine odaklanıp dalgaya vurmaya çalışmış ay çen kıskandınmı


+1 | 06-04-2022 09:34
402. Yav Bir insan neden villasıın videosunu çekip story atar ne anlamı var bunun şimdi amk "oyyy çok cool ya villa beee" demek içinmi yemin ederim Özgede aynısını yapardı tam görgüsüz yayıncı tipi nefret ederim. Tamam Fakir edebiyatı yapmıyorsun eyvallah da bunu savunma bari amk


+3 | 08-04-2022 17:22
403. Dünkü pubg rivalsda beni oldukça güldürmüș yayıncı. Ciddi bir kadro kurma imkanı varken arkadaşlarını özge hanımı ekibine alması güzeldi.
4 maçta hiç başarılı olamasalarda 32vs32 de biraz da şans yardımıyla boş dönmediler.
Özellikle özge için sevindim. Kazanmak istediği çok belliydi ve 4.mactan sonra üzülmüştü.

Irl yayınlarından ziyade ekip yayınlarının sevdiğim köşesiz :)


0 | 23-04-2022 09:29
404. yayın açmaz oldu :)


0 | 17-07-2022 22:18
405. eskiden kahkalarla izlediğim simdi saçma sapan insanları ekibine alıp iyice leş etmesi jrokez ali eray cyber yeterliydi o ekibe fazlası mide bulandırıcı oluyor boş beleş insan gerisi şimdi hiç yayınlarını açıp bakmıyorum bile berbat


+1 | 10-08-2022 17:28
406. Sayın dostlar iyi günler, yaklaşık 5 senedir Kemal'i izlemekte olup öncesinde de kendisini wtcn ve jahrein tarafından tanımış olan bir izleyiciyim. Üzülerek söylemek istiyorum ki, Kemal Twitch üzerinde ciddi anlamda çöküşün içine girmiştir. Üzülerek söylüyorum çünkü bu iş böyle bitmemeliydi. Bu problemin en büyük sebeplerinden birisi Kemal'in şu anki moderatörü olan KendinEnes. Tüm işleri tek başına yapmaya kalkışması, YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında başarısız olması ve yayın içi content girişimlerinin başarısız olmasından dolayı Kemal'in batışının zeminini hazırlayan kişidir kendisi. Diğer etken ise Kemal'in son zamanlarda yalnızlaşması ve ekibe alınan yanlış kişiler. Sürekli şive ve doğu komedisi yapan insanların ekibe alınması, eskiden ekipte bulunan insanların bu durumdan dolayı ayrılması da Kemal'in büyük bir izleyici kitlesi kaybetmesine yol açmıştır. Ayrıca pandemi dönemindeyken gelen büyük izleyici kitlesini doğru bir şekilde yönetilememesiyle birlikte gelen izleyicilerin Elraen ve Pqueen gibi yayıncılara kayması da Kemal'in şu anki düşüşünün ana sebeplerindendir. Hatta size şunu da eklemek isterim Kemal'den çok çok daha az izlenen bazı yayıncıların neredeyse Kemal'in sahip olduğu kadar abonesi bulunmakta. Buda izleyen kesimin aboneliğe teşvik edilemediğinin bir göstergesidir. Yıllar önce abonelerle yapılan çoğu etkinlik artık yapılmamaya başlandı, abonelere bir kişi olarak değil kitle gözüyle bakıldı. Şimdi bunların genellemesine geleyim. Bu problemler ve hatalar birleşince Kemal'i 30-35k lardan 10-15k lara kadar düşürdü ve Eray artık neredeyse Kemal ile yarışabilen hatta son dönemlerde onu geçen bir hale düştü.(Hatta artık farkındaysanız Eray arada bir yayınlara geliyor) Benim en çok korktuğum şey ise Kemal'in bu düşüşün devamı halinde artık yayıncılığı bırakması olacak.

Eğer Kemal veya moderasyondan herhangi birisi bunu okuyorsa size şunu söylemek istiyorum, artık bu yayın yönetiminin değişmesi gerekiyor. Enes, eğer bunu görüyorsan sana da ayrıca şunu belirtmek istiyorum. Eğer hala Kemal'i bir yayıncı ve kişi olarak sevip saygı duyuyorsan artık sadece sana yağcılık yapanları belli rollere ve yetkilere getirdiğin ve Kemal'i sürekli olarak düşüşe sokan bu moderasyonluğu acilen bırakmalısın. Zaten konuşmaların kaç ay önce ifşa oldu, kanıtlarıyla birlikte. Eğer bırakmazsan yakında moderasyonluk yapacağın bir twitch kanalı kalmayacak.

Sayın okurlar, eğer yazdıklarımda bir yanlış olduğunu düşünürseniz veya herhangi bir konu hakkında iletişime geçmek isterseniz Evo#2252 dc adresine yazabilirsiniz.

Kemal'in yeniden eski eğlence ve neşesiyle yayın yapması dileğiyle...


+2 | 15-08-2022 18:05
407. Bu herifi ilk gördüğümde bu boş bir insan ama işinde başarılı olur demiştim. Ergenleri eğlendirebiliyor, tipi de komik çirkin bir suratı yok yani. İbret alınması gerekilen bir insan olduğunu düşünüyorum. Başarılı olmak için dolu, kültürlü ve eğitimli bir insan olmaya gerek yokmuş. Sevmem ama takdir ederim.


0 | 04-10-2022 01:11 - 04-10-2022 01:12
408. 2020 de twitch pandemi dönemi en güzel dönemleriydi sanırım kemalin şimdilerde kendi yancılarının yancılarını yayınlarına hatta bbl talent e alarak ortaya ucuz bir görsel çıkartıyor kendisi yayınlarını da artık severek yaptığını düşünmüyorum yayın yapmak zorunda da değil kendisi ama bir kitleye hitap ediyorsan bunun sorunmluluğunu da alman gerekiyor


+1 | 15-10-2022 17:08
409. çok iyi hatırlıyorum 2 günde bir yayın yapardı
sonra 5 günde bir yayın açmaya başladı
sonra her hafta yayın yapmaya başladı
gidişat iyi değil.yayıncılığı bırakmak istiyor olabilir.


0 | 11-11-2022 20:18
410. Son 1 yılda 4 ay hiç yayın açmamış, açtığı aylarda da üst üste 6 -7 gün açıp sonra salan, birlikteyken kasamadığı primi ayrıyken kasan trivago reklamı gibi her yerden çıkan azunyanın en son yancılığını yaparak benim gözüm de yayıncılık hayatını sonlandırmış yayıncıdır. Nasıl olsa yayın yaptırdığı yayıncılar ve onlardan aldığı paylarla para kazanıyor. söz konusu yayıncıyı sadece sponsorlu işler sırasında görürsünüz.


+2 | 27-11-2022 13:17
/43
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/43