ebonivon Twitch Sözlük

ebonivon

11. rp yapıyormuş sonradan söylemiş işte rp olduğunu.
ya allah aşkına nelerle uğraşıyorsunuz


0 | 24-10-2021 12:05
12. Bu adam bu işi çok iyi yapıyor abiii kim ne dersee desiiiiiin.


+2 | 06-11-2021 22:12
13. Eee zort eee zort zort zort eheheh 31 zort hehe :D Gülsenize oğlum çok komik değil mi ya? Hahah zort zort olum ya hani bir de o yamuk ağız efekti yapıyor ya zort diyor felan aşırı komik ya bro 12 yaşındayım ben işte o yüzden osuruk sesi komiğime gidiyor bak yine aklıma geldi zort ahaha !!!


+5 | 03-12-2021 13:20
14. izleyen yaş grubu epey ufak olduğundan takip etmiyorum.
çağrı'nın, garry's mod Hogwarts rp dönemlerinde tanıdım doğaçlama ve ses yeteneği ile hoşuma gitmişti yayın sonu kendini anlattığı süre zarfında tam bir semt çocuğu olduğunu anladım. köşede kola/çekirdek yapılası adamlardan.
umarım daha fazla kendi yaşıtı izleyicilere yönelik yayınlar yapar. yetenekli insan


0 | 04-12-2021 18:12
15. Adam çok iyi rp yapıyor. Yayınları beni hep güldürmüştür.


+1 | 07-12-2021 00:08
16. Kendisi hakkında yapılan olumsuz, toxic yorumların aynı gün içerisinde yakın saatlerde atılma ironisi gerçekten komik. Sadece kişinin 1-2 kaç yayınını izleyerek bu yönde çıkarım yapmak cahile yakışır bir yorum olurdu, bu yönde sizi tebrik ederim. Kendisinin yayınlarını açtığından beri takip etmekteyim ve ilk günkü davranışları, samimiyeti tamamen bu günden eksik olmamakla beraber sürdürülüyor. Kendisine chat ile olan etkileşimine saygısız, alakasız, ilgisiz denmiş burada yapılan iyilikleri göz önüne sunmadan ayrı olarak bu tw aleminde egosuz görebileceğiniz bu adam izleyicileri ile Discord sunucusu, instagram dmleri dahil çoğu platformdan sohbet etmektedir bunu da belirtmek isterim. Yayınların gidişatı hakkında söylemek isterim ki denmiş ki recep ivedik komedisi vs ve bazı noktalara gerçekten öyle bir iğneleme yapılıyor ki gerçekten gülümsetiyor troll adı altında fakat amacı sadece kıskançlık ve haterlık olan insanlar bu perde önünden eleştirmediği için anlayamayacaklar. Sponsorluk konusunda bu cs case olayına girmek zorunda değilsiniz, adama sponsor olmuşlar zaten gerekli olan açıklamayı adam usanmadan yanlış yola sapmayın diye yapıyor, bu dolandırıcılık değil şans oyunu ve ekstra olarak daha önce takip ettiğiniz bit hırsızlarına benzer yönü yok açıkcası :d bu adamın gerçekten yanlış yolda bir gelir kazanma amacı olsaydı eğer gelen bit tekliflerini kabul ederdi sonuçta kim bilecekti ifşalanmadan önce. Eğer yayın sizi sarmıyorsa, content size ters geliyorsa izlemek zorunda asla değilsiniz gidin taptığınız, sınırını çizdiğiniz kitle yayıncılarını takip etmeye devam edin, çünkü potansiyeli olan ve işini doğru yapan biri her zaman gelişecek, onu sevenler olarak ise her zaman destekleyeceğiz çünkü bu adam bizi yaşadığımız kötü şartlara rağmen güldürebilen, önemseyen biri. Şu ana kadar adı çıkmamış, etliye sütlüye karışmayan kendi halinde makarasını yapan bir yayıncı her ne kadar bana yayıncıyı yalıyor muhabbeti yapsanız bile gram sikimde olmayacak.

Bu yazıyı yazma sebebim ise zirveye ulaşıldığında bu günlere gülüp geçecek olmamız.

Teşekkürler


+4 | 10-12-2021 10:03
17. Üstteki boş yapan arkadaş sanırım ZORT'a gülüyor. Ben de diyorum bakın ZORT hahaha ulan ya çok komik değil mi? Buna gülüp izleyen aveller like atın yoruma çok beğenip koruyorsunuz ya hani. Çok yazık halinize adam 2 yayına çıkıp ağzını yamulta yamulta zort zort diyor bu mallar da gidip yayıncı yapıyor :D. Bir de şu var yayıncıyı hiç tanımadığı birini ailesinden çok sevip de onu ölümüne koruyup kollayan bi velet kitle var ona bayılıyorum işte. EEEEEEEEEEE ZORT bunu sevdiğinizi biliyorum çocuk tayfa osuruk sesi her zaman güldürüyor sizi hani ben diyince mi itici oldu? Niye izlediğiniz yayıncı 2dk da bir ağzından zort kelimesi eksik olmuyordu ya hani.


+1 | 10-12-2021 15:07 - 10-12-2021 18:58
18. Son zamanlarda gerçekten eğlendiren güldüren birisi, severek izliyorum ve evet zort eeeeeeeeeee ye gülüyorum.


+2 | 24-12-2021 08:48
19. Ebonivon twitchde izlediğim en iyi yayıncılardan biri cidden işini iyi yapıyor. Chatindeki moderatörleride çok temiz kalpli. Özellikle OnlyFabls nicki moderatör sorunlarımla çok ilgilendi iyi modlardan biri bence. Galiba şuan bildiğim 2 tane moderatörü var kendisinin ama ikiside işlerini çok iyi yapıyor burdan onlara tebriklerimi iletiyorum kendi gibi moderatörler bulmuş


+2 | 27-12-2021 22:13
20. kalbi temiz pırlanta gibi delikanlı


+2 | 28-12-2021 17:21
/6
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/6