irlandas Twitch Sözlük

irlandas

31. Yaklaşık 2 yıldır izliyorum ve takip etmemin başlıca sebepleri arasında karı kız yer almaktaydı bi ümit ile gelmiştim ancak aylar geçtikce ortamın hiç böyle olmadığını güzel insanlarla tanışıp keyifli vakit geçirebiliceğim anlayınca toxic rolümden vazgeçip izlemeye ve chat e ve discord katılmaya başladıkca daha çok keyif almaya başladım gerek gündem yayınları ile gerek oyun yayınları derken bu zamana kadar geldi Ve 1 yıldır moderatörlük yaparak her ne kadar keyifli vakit geçirsemde Arada Fesat , İlgi Or. . , başkalarının başarısını kıskanan insanlar ile uğraşmaya devam ediyoruz . . . Kısacası Tanısan Sende Seversin


+1 | 21-11-2021 20:29
32. marbles on stream severim de biz çekilişi marbles on streamde yapıp izleyiciye bişiler veriyoruz. adam kazanandan 10 sub alıyomuş. ahahahha. ama bu eleman 100-150 izlenir biz 3-5. hiiiç şikayet etmeyin beyler seven *ikilir, *iken sevilir. hakediyorsunuz.

tanım: çok bilgiliyim kültürlüyüm alternatifim ayaklarıyla milletten para koparmaca, karısını sevgilisini, kedisini köpeğini meşhur etmeye çalışma vakaları. 2. tunamelih olur bu yaz bi yere.


+5 | 22-11-2021 12:38 - 23-11-2021 02:41
33. Son zamanlarda gereksiz ve eleştirmek için eleştirildiğini düşündüğüm yayıncıdır. Beğenen izler beğenmeyen izlemez kimseyi zorla tutmuyorlar.


+1 | 22-11-2021 18:42
34. şu sıralar şofben için para dilenmekte


+4 | 22-11-2021 21:47
35. sovyetaskeri'nin ne kanıtlamaya çalıştığını anlamıyorum.
derdinin ne olduğunu da anlamıyorum.
discordda bunu tartışabileceğini de sanmıyorum.
sovyetaskeri fetöcü müdür bundan şüpheliyim.


+1 | 07-12-2021 00:18
36. çayımı çekirdeğimi aldım 2 dallamanın atışmasını izliyorum, yiyin birbirinizi ete para vermeyin


+3 | 07-12-2021 17:05
37. sovyetaskeri gelmiş, hoşgelmiş :D
artık kendisine hiç kızmıyorum çünkü ağzımdan çıkan her kelimeyi kendince bir şeye yoruyor. yine de kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini düşündüğüm için kendimce doğruları yazayım da olay benden çıksın.
konuya açıklık getirmeden önce ortaya atılan iddiaların kaynağının yayınlarımda anlattığım olaylar olduğunu belirtmek istiyorum. yani eğer ilgili yayınlarla alakalı kısımlara ulaşıp iddialarını ıspatlayabilirse ben interneti komple bırakacağıma yemin edebilirim. bugün bit olayında suçu sabit kişiler bile yaptıklarını inkar ederken ben hiçkimseyi alakadar etmeyen konularda itiraflarda bulunup kendimi rezil etmişim arkadaşa göre. hazırsanız başlayalım.

----spoiler----
çalıştığı telekomünikasyon firmasından ve çalıştırdığı otelden hırsızlık ithamı yüzünden istifalar eden birisinin gurbetçilerden bir umut para gelir diye yayın açıp beklemesi kendisinin de içine sinmediğine eminim. bu yüzden aldığı kararın kendisi açısından doğru olduğunu düşünüyorum.(iki iş yerinden aynı ithamları almak. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.)
----spoiler----

bu paragraftan parantez içindeki ifadeyi okuyana kadar emin olamamıştım açıkçası çünkü bu iftira haddinden fazla ileri gitmiş. diyorum ya, kızmıyorum artık. tebessüm ediyorum okurken.

türk telekom'da satış temsilcisi olarak gün içinde esnafları dolaşarak onlara telekom hizmetleri satmaya çalışıyorduk. bazen acenteye gelen kampanyalar oluyordu. (internet yanına tivibu satanlara ek prim vs) hal böyle olunca bazı uyanık arkadaşlar ''tivibu fiyatı 9.90 tl, kimseye koymaz'' diyerek müşteri imzalarını taklit ederek sadece internet alan müşterilere sahte evrakla tivibu da kurduruyordu. özellikle durumunun kötü olduğunu belirten ve söylenen miktardan 50 kuruş bile fazla para veremeyeceğini belirten bir müşteri vardı. evi de kötü durumdaydı ama kızının eğitimi için internet almak zorundaydı. bu adama sahte evrakla tivibu satıldığını görünce durumu amirlerime ilettim ve adamın mağduriyetinin giderilmesini istedim. müdürler ise adam fark edip itiraz ederse iptal ettirir diyerek sırf satış hedefine yaklaşmak için bu olaya göz yumdular. ben de istifa ettim. benim istifamdan bir ay sonra gelen şikayetlere dayanamayıp o elemanı kovmuşlar. en son başka bir gsm operatörü için aynı işi yaptığını duydum.

otel mevzusuna gelince bana aşırı bir mobing yapıldığını fark ettim ve bir sorun olduğunu anladım. aslında sorunun kaybolan para olduğunu da biliyordum. böyle bir şeyle itham edilmek zoruma gittiği için istifa ettim ve bunu yaparken yaptığım harcamaları kalem kalem yazıp aklıma gelmeyecek şeyler için 10.000 tl fazladan yazdım. bu olaydan sonra harcama kalemlerimi alacaklardan düştük ve oradan ayrıldım.

yani bu olayları farklı şekilde anlatmış olma ihtimalim yokken nasıl oluyor da böyle bir senaryo çıkarılıyor hayret. dediğim gibi bu kısımlarla ilgili farklı bir beyanımın olduğu yayın varsa internet kullanmayı bırakmaya hazırım. karşı taraftan aynı davranışı beklemiyorum çünkü adam trollük peşinde. sadece kalp kırıcı ithamlarda bulunmamasını yeğlerdim.

yeni platform konusuna gelirsek orada da fikirlerimi belirttim. evet, yayınımı maddi olarak taşıyan insan sayısı 10u geçmiyor fakat çoğu yayında durum bu şekilde. bütün twitch bu işi sevabına yapıyor bir ben maddi kaygılar güdüyorum algısı oluşturmak yanlış. zaten discord'da da durumu izah ettim arkadaşlara. bu saatten sonra farklı bir maceraya yeltenmek istiyorum. umarım sovyetaskeri oraya da gelir de yeni hikayelerle buraları süsler. gelmezse de sorun yok. twitch'te de yayınlar devam edecek.

selam ve dua lipa.


0 | 16-12-2021 03:15
38. aslkjdfklasdşjfşsalflafsa hala adam utanmadan yazabiliyor. çok enteresan yahu.

bakın tekrar söylüyorum ortada münferit bir olay varsa sistem şöyle işler. senin sözüne karşı benim sözüm. ama ortada birden fazla benzeri olay varsa ''ateş olmayan yerden duman çıkar'' diyebilirsiniz. benim sözlerimi aynen yazdığını iddia eden bu arkadaş ne yapmış peki? bir olayı tamamen eğip büküp benim ağzımdan çıkan hikaye gibi aktarmış. telekom'dan da aynı şekilde istifa ettiğimi iddia etmiş. mesela olayın doğrusunu anlatınca bir tekzip gereği duymuş mu? hayır. çünkü olay sadece çamur at izi kalsın.
ben salak mıyım da otelcilik hoşuma gitmedi bu yüzden istifa ettim demek yerine ya çaldık bişeler işte bu yüzden istifa ettim diye anlatayım? çiğ süt emmedim ki karnım ağrısın diyerek doğruları tek tek konuştum. ama bu doğrular beni karalamaya yetmeyeceği için yaşadığım şey iftiralara maruz kalmak oldu.

adam o konuya hiç değinmeden, ya orada belki yanlış şeyler yazmış olabilirim deme ihtiyacı duymadan karalamaya da devam etmiş. cevap da veremeyeceğimi ileri sürmüş. verelim.

el cevap:

aslında sorunun kaybolan para olduğunu da biliyordum. böyle bir şeyle itham edilmek zoruma gittiği için istifa ettim

bu benim olan bitene hakimiyetimle alakalı. eğer ben otelin beach kısmını işletirken ana binadan para çalmayı başarabilmişsem bu zaten bir başarı. bu zamana kadar eleştirilebilecek bir çok hareketim olmuştur belki ama inanç sahibi bir insan olmamama rağmen kul hakkı benim için ayrı bir parantezdir. bunu allah korkusuyla değil insan olmanın gerektirdiği sorumlulukla gözettim hep. eğer işi bırakmasaydım kimse niye hala burada çalışıyorsun diyemezdi ama istifa etseydim herkes eteğindeki taşları dökebilirdi. benim açımdan böyle de oldu. kart ekstreleri vs derken tüm harcamalarımı ortaya koydum. yayınlarımı ve discordumu didik didik eden ve hikayelerimi kendince eğip büken bu arkadaş eminim ki otel sahibinin daha sonra gelip helallik istediği faslı da duymuştur. yazmak işine gelmez o ayrı. çünkü tam da düşündüğüm gibi ben otelden ayrılınca bu olaylar devam etti ve sorunun bende olmadığı anlaşıldı. benim vicdanım rahat. buradaki basit itibar suikastlerine de pabuç bırakacak değilim.

sorumu tekrarlayayım: neden telekom ile ilgili %100 yanlış ithamlarınla ilgili bir düzeltme veya özür dileme gereği duymadın?

ikinci konu:
fakat çoğu yayında durum bu şekilde." demen yaptığın olayın doğruluğunu mu gösterir?
ayrıca hangi yayında izleyici yayıncıyı dükkana sokup pantolon, gömlek aldırıyor?

senin bu olayı yanlış bulman bunun yanlış olduğunu mu gösterir? twitch'te yayıncılığı meslek olarak icra eden yüzlerce insan var. her yayıncıyı ekstra destekleyen belli bir güruh var. herkes bütçesine göre destekliyor sevdiği yayıncıyı. bunda başka insanlara giren çıkan ne? o parayı nasıl kazandığım veya nerelerde harcadığımdan kime ne? çaldım mı? insanlara yalan mı söyledim? zoruna giden tam olarak ne? anlat da bilelim.

inanılmaz bir kafa yapısı ya. fakir edebiyatı yapmışım da bilmem ne. aynen altımdaki arabanın deposunu fulleyerek uzun yola çıkarken eski bir eşofman giyip insanlara kendimi acındırıyorum. ben hayatı hep kendi çapımda lüks yaşadım ve şu anda da bunun zorluğunu çekiyorum. kusura bakma patron ama fakir edebiyatı yapan biri olarak şunu belirtmek isterim. benim veterinere aylık olarak verdiğim para senin devletten aldığın öğrenim kredisinden daha fazla. kimsenin kazandığı paralara bakıp destanlar da yazmıyorum.

edit: sahi ne olacak bu türk telekom iftiraların? bir özür falan dileyecek misin?


0 | 16-12-2021 14:57
39. twitchteki izlenme sayıları da bot muymuş?


0 | 17-12-2021 23:11
40. duyduğuma göre başkanım banlanmış, olsun geçer alıştık koklaya koklaya buluruz biyerlerden


0 | 22-12-2021 20:14
/17
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/17