didem Twitch Sözlük

didem

11. Son zamanlardaki malum olayı yapanlar arasında belki de en iğrenç insandır kendileri.Yayın sırasında gelen DONATE'de atan kişi ''Eğer kist raporunu gösterirsen sana lazım olan parayı komple atabilirim.'' tarzı bir şey söylüyor.Bunun üzerine arkadaşımız DC'den tayfasına ''Sahte kist raporu lazım.'' yazıyor.Tabii bunu yaptıktan kısa bir süre sonra artık ekran değiştirirken mi ne olduysa :D , DC'deki bu konuşmayı ekrana veriyor ve bütün herkes görmüş oluyor.Yani bu arkadaşımız için insanlar ne dese az bile söylüyor bence. Bu Twitch'de en iğrenç insanları havuz partisi yapan veya kulak yalayan veya Funbilmemneyi açan insanlar sanıyordum ama inanın bu kız onları geçti ya.Diğerlerinin en azından niyeti direkt belli.İnşallah bu işlerin peşi bırakılmaz en ağır şekilde yargılanırsın(ız).İnsanların iyi niyetini bu kadar aşşağılık bir şekilde kullanmanın cezasını en ağır şekilde çekersiniz. Hayatınızın her yerinde bu yediğiniz boklar karşınıza çıksın , ömrünüz çürüsün.


+5 | 03-11-2021 10:39
12. Ezel dizisinde kusursuz bir cinayet muhabbeti vardı. Kendisi bütün bu sürecin kusursuz cinayet kurbanıdır. Bu olaylardan çok alakasız bir zamanda alınan görüntüleri muazzam bir zamanlamayla gündeme getirildi. Görece güzel olması, olayın etik boyutu ve kendini olduğundan zeki sanması sonunu getirdi. Şu anda haber siteleri 10 milyon dolara yakın aklanan paradan ziyade bu kıza odaklanmış durumda. Olayın magazinsel boyutu her zaman haber değerini yükseltiyor. Avukatının yaptırdığı trajikomik savunmayla da tetiği kendisi çekmeyi başardı ve kusursuz cinayet tamamlandı.
Twitch bekçisine kendisini ünlü ettiği için teşekkür etmişti. Daha sonra da bu ünü kaldıramamış olmalı ki instagram'ını gizliye aldı. Zaten yazıyı dişlerini sıkarak yazdığını tahmin etmek zor değildi.
Bu hanımkızımızın yapacağı tek mantıklı hareket soruşturmalardan bir şekilde yırtıp sosyal medyaya döneceği doğru zamanı beklemek. Belki süre uzayacak ama geri geldiğinde kendisine 'sen canını sıkma güzelliq biz hep yanındayız' diyecek aptal kitlesi hazır kıta bekliyor olacak.
İkinci seçenek de kendi mevcut eğitimi ve kapasitesiyle bir giyim mağazında reyon görevlisi olmak veya zincir marketlerde kasiyerlik. Neyse ki kistlerini estetikle büyüttü de üçüncü bir seçeneğin önünü açtı. İyi haber şu: üçüncü seçenek, sağlıkla ilgili yalanlar söyleyip insanları maddi manevi istismar etmekten daha onursuz değil.


+2 | 03-11-2021 17:31 - 03-11-2021 17:32
13. Şu an canlı yayında iddialar hakkında konuşuyor.
Olaya kist ameliyatı ile ilgili başladı. Sahte rapor hazırlamak o kadar kolay değil diyerek mod arkadaşına yazdığı yazının bir önemi olmadığını söylüyor. Avukatı iyi ezber yaptırmış belli ki. Peki ben buradan sorayım: ya adam o kadar da kolay olmayan bu raporu hazırlayıp 3 dk içinde karşına koysaydı ne yapacaktın? Sahte kist raporu hazırlayabilir misin sorusunun arkasında nasıl bir niyet yatıyordu?
Kimsede utanma kalmamış ne yazık ki. Yakında tüm hırsızlar dadanır twitch'te tekrardan
Edit: eski sevgilisine pc kurdurdu iddialarını da banka dekontu göstererek çürütmeye çalışıyor. Yani kendi kartından para çıkışı olduysa her şey tamam. Bu mevzu tamamen twitch dışı olduğu için çok da önemli değil.
Edit 2: bit konusu yargıya aktarıldığı için o konuda bir delil ortaya koyamıyormuş ama hikaye şöyle: bu hanım ablamızın bir destekçisi millet rahatsız etmesin diye anonim şekilde bit atıyor. Elinde makbuzları varmış. Hadi hayırlı tıraşlar.
Edit 3: kist ameliyatı için topladığı 1800 tlyi bir vakıfa göndermek istediğini söyledi. Kıyafeti de 0 dekolteli ne hikmetse. Bir Allah yazılı kolye giderdi bu yayına.
9/10 yayın. Bir puanı da yayın başlığından kırıyorum. Temiztwitch yazılabilirdi.


+2 | 07-11-2021 21:34 - 07-11-2021 22:02
14. Hakikaten bu kadının yangın yeriyken yayın açıp kendini savunması ve bu yayını da paylaşacağım vb. lafları ağır ikonik kendisi bu bit olaylarından farklı olarak linçleniyordu ama bir anda bit hırsızlığı mevzusu da ayyuka çıktı. Neyse destekçileri desteklemeye devam eder de tenceresi kaynar. Ergen izleyici kitlesiyle hiçbir şey vaat etmediği yayınlarına devam edebilir.


+1 | 07-11-2021 22:24
15. Bir dakika bile olsa insanları maddi manevi sömürmüşsün hala ne gösterip duruyorsun. Dolandırıcısın. Hırsızsın. Ama suç senin değil suç hala sana abone olup bağış atanların onlardan güç alıp bu yüzsüz açıklamaları yapabiliyorsun. Suç senin değil suç twitch'in ki dolandırıcı olduğun halde seni platformdan ve partnerlikten atmayıp konuşmana izin veriyor.

Senin tek suçun olmayan karakterin.

Ha bir de "hakkımda karalama var mahkemeye verdim" gibi bir cümle kuruyor. Kıyamam kim karalıyor lan bu kızı durduk yere? Allah allah ortada hiç de bir şey yok oysa ki(!)


+2 | 08-11-2021 16:00 - 08-11-2021 16:05
16. Öyle bir salmışlar ki twitch tr'yi younow'a döndü resmen. Kusmama ramak kaldı. Saldım aga saldım. Sevdiğim yayıncılar açınca bildirim gelir gider izlerim sonra defolup giderim platformdan artık. Yıldım ulan.


+2 | 08-11-2021 16:25
17. Evonmoss için de üstü kapalı şekilde ağır imada bulunmuştur mikrofon yalama konusu üstünden. Yayıncılık hayatı boyunca bir kere dekolteli giyinmeyince hz. Aişe'ye evrildiğine inanmış olmalı. Sen hemcinsini bir bu şekilde yargılarsan yarın bir gün biri sırf kıyafetini bahane edip sana ağır bir ithamda bulunduğunda cevap verecek yüzün olmaz. Aa bir saniye lan. Sizin bir şeylere cevap vermeniz için yüze ihtiyacınız yok ki.
Tanım: bit olaylarında aklansa dahi bile isteye sağlık konusunda insanları istismar etme suçu sabit olan nitelikli dolandırıcı.


+6 | 08-11-2021 20:09
18. Kızın hangi yuzle yayin actigindan cok izleyici sayilarinin firlamasi daha komik .durmak yok didem yolunacak cok kaz var aynen devam


+1 | 19-11-2021 19:35
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2