Tunamelih Twitch Sözlük

Tunamelih

61. ne toplulukmuş, gören de faydalı bir şeyler yapıyorlar sanacak. tekmeyi koyanın siz olduğunuza emin misiniz? adam sizi tokat manyağı yapa yapa bir hal olmuş. siz hala ''tekmeyi koyduk, sizi de postalarız.'' diyorsunuz. adam başta hepinizi engelleyip abonelere özel telifsiz müzik yayını açıp son vurgununu yapmak yerine hiçbir şey olmamış gibi devam etse salyalarınız akarak savunmaya devam edecektiniz. topluluğunuz da siz de kimsenin umurunda değilsiniz. hala kendinizi yukarıda görmeye devam edin. siz bu kafayla çok dolandırılırsınız sayın seçkin bireyler.


+1 | 03-11-2021 23:42
62. Evet topluluk kimsenin umurunda değil o yüzden hala entry giriliyor. Tabi topluluğa giremedikleri için içerde olan olaylardan haberleride yok gariplerin. Olamayacakta.


0 | 04-11-2021 00:09
63. evet kardeşim topluluğa entry giriliyor ahahaha
bakıyorumda topluluktan çok buradasın ulan şu tunaya bak adama cidden helal olsun şu adamlarıda ele ayağa düşürüp halen daha sarsılmadık itibarımız aynı yerde duruyor diye laf anlatmaya teşvik etti ya ahaaha

canım kardeşim sana bir haber vereyimde tunadan sana alışkanlık olmuş farkındalığını yitirmişsin :)

grup kimsenin sikinde değil :) ama burası (twitchsözlük) kimsenin sikinde olmayan ipe sapa gelmeyen çoluk çocuğun doluşturduğu bir yerdi sizin ulvi kitleniz için baksana en efektif yazarı oldun buranın hahahaa bence grubuna vereceğin ilgi alakayı buraya çok saçıyorsun bak o topluluğun anlata anlata bitiremediğin avrupa birliği muadili tüzüğüne aykırı olabilir dikkat et sende aforoz edilirsin ahahahaha


+3 | 04-11-2021 00:19
64. siz de o yüzden sabah akşam salladığınız sözlüğü anbean takip ediyorsunuz :) malum şahsa abone olup egoları okşandıkça zevkten dört köşe olan topluluk mensupları egolarını okşayacak biri kalmayınca sağa sola sallamaya başlamışlar.
sayın seçkin topluluk mensubu birey, önce yazmayı öğren. ondan sonra iğbin gibi zamanla zaragoza turu da yaparsın.


+3 | 04-11-2021 00:22
65. ahah kaosa bak! ulan gül gül öldüm. bir grup '' seçkin '' kahve dayısı gelmiş ego patlaması yaşıyor HEM DE BURADA! lul yok bebelerin elinde kepaze olduk falan lul kafalara bak yahu... hani zaten neydiniz ki demek istemiyorum, onun yerine buradan bizi okuyan bebelere ve ergenlere sesleniyorum. işte bunlar da sözde okumuş ve kültürlü olanları. lul lul aman diyorum siz siz olun böyle olmayın. yoksa siz de Tuna abileri gibi 35ine gelip, daha kendisine bile faydası yokken sadece oturduğu yerden ahkam kesmeyi bilen boş beleş kompleks abidesi insanlara dönüşür ve günün sonunda böyle sahtekarlıklara başvurursunuz. bunlar için ağzına geleni söylemek, iki marjinal görüş, uzun saç, ortalamanın bir tık üzerinde eğitim ve kültüre sahip her insan '' seçkin '' kategorisinde. ancak işin aslı tabii ki böyle değil. bu işler sabahına börek yiyip öğlen sessiz osurmakla olmuyor maalesef.

lütfen güruh halinde buraya gelip insanlara sallamayın. ayrıca insanlar kimin kudurduğunu gayet iyi görüyorlar. ben kendi adıma konuşayım, bugüne kadar ne abinizin kanalında ban yedim, ne de sizin o lombak topluluğunuza dahil olmak gibi bir gayem oldu. çaldığı müziklerin hatırına toplasan beş gün ancak tahammül edebilmişimdir. çünkü o elit sandığınız muhabbetin gerçekte kahvede oturan dayıların yaptığı muhabbetten hiçbir farkı yok.


+5 | 04-11-2021 02:19
66. Güruh halinde buraya gelip insanlara sallamayın derken önce buraya ilgili kaşar ekmekçi kaşara laf etmek varken abonelerine laf eden, hatta bu laf atma olaylarını özel mesajlara kadar götüren şahıslara söylerseniz sanki daha iyi edersiniz. Keza aboneleri buraya ilgili kaşar ekmekçi kültür abidesini gömmek için geldi fakat burada o şahsa ait yazı yerine kendilerine sallanan bir ortam bulunca olay buralara kadar geldi. Burada izleyicilerinin de "seçkin" insan diye tanımlama yapmasının sebebi de hırsızdan çok mağdurlarını konuşuyor olmanız, ergen gibi "ehueheehueh nasıl tokatladı sizi" şeklinde konuşmalarınız yüzünden.

Gelelim diğer hususa. Evet ilgili kaşar ekmekçi randımanlı pide avcısının bazı yayınlarında kültür paylaşımları, diğer yayınlarında da arada bir bu tür paylaşımlar izleyiciler tarafından yapılıyordu. Ama yayında yapılan yayında kalıyor. Bir nevi söz uçar yazı kalırın söz kısmını oluşturuyordu. Fakat bu kaşar ekmekçi tombalağın discord kanalı tarih, kitap vs. gibi konularda epey bilgi içeriyordu. O topluluğun böyle bir faydası vardı. En yazık olan da bu kaşar ekmekçi okumuş cahil yüzünden discord kanalına oldu zaten.


+2 | 04-11-2021 03:09
67. En büyük vurgunu bu herif yapmış galiba


0 | 04-11-2021 06:17
68. Vay anam ya adamlara bak nasıl kudurmuşlar. Birde paragraf paragraf yazı yazıyorlar. Neyse Kobeyratın dediği gibi en çok üzüldüğüm discorda atılan akademik makalelerdi. İnşallah cihad diğer discorda bunları tekrar atar.


0 | 04-11-2021 10:22
69. kaşar ekmekçiye söyleyeceğimizi söyledik. zamanında kaşar ekmekçinin laflarıyla sorgusuz sualsiz insanları linçlediğinizi yüzünüze vurduğumuzda hemen büyük resimcilik yapıp ''hedef kaşar ekmekçi değil, topluluğumuz.'' diyen sizsiniz. şöyle seçkiniz, böyle seçkiniz diyen de yine sizsiniz. yıllardır adamın yaptığı tiyatroya inanıp para atan da şimdi mağdura oynayan da yine sizsiniz. gelip burada kendi vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
arka arkaya iki kelimeyi doğru yazamayan adam makale okuyordum diyor. tamam, en büyük kaşar ekmekçi sen olacaksın. hatta siz kaşar ekmekçiyi tiyatro niyetine izliyordunuz, değil mi? bu seçkin topluluk mensupları daha ne kadar kendini komik duruma düşürebilir? gerçekten merak ediyorum. tabi topluluğun hepsi bunlar gibi demiyorum. yukarıda kendini gerçekten güzel bir dille ifade etmiş kişiler de var.
bir de discord'dan hesabınız kapanır diye birbirinizi uyarıyorsunuz. eee, hani sözlük üç beş veletin açtığı yerdi?
eski yazdıklarınızı da yavaş silin :D pide kuyruğundan hızlı öne gidiyor


0 | 04-11-2021 14:26
70. Vallahi senin kadar uzun yazı yazamıcam kardeş bak yazamayacağım yazmıyorum yazamıcam yazıyorum birde çünkü o kadar uğraşmaya değecek adam değilsiniz. Hadi iyi kudurmalar. Beş paragraf cevap yaz şimdi.


0 | 04-11-2021 15:03
/21
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/21