Tunamelih Twitch Sözlük

Tunamelih

51. İlk defa bir foruma üye olup yazıyorum.

Bu kişi öyle biridir evine insanlar yardım amaçlı temizliğe gitti. İnsanlar bu kişiyle kıçlı başlı uyudu. İnsanlar bu kişiyle ta üniversite yıllarından beri arkadaş. Onlar yakından tanıdıkları evinin içini bildikleri halde durumu fark etmemiş iken buraya gelip zaten biz biliyorduk diyenlere ardımla gülüyorum. Ayrıca o kadar vizyonsuz ki yayında anlattığı hayatı yaşıyor o kadar para araklamasına rağmen dolabı boş olan biri.

Bu karakter yoksunu insanın bulunduğu oluşum da doktordan öğretmene , bankacıdan arkeologa, esnafından yüksek lisans yapan insanlar bulunuyordu. İzleyici kitlesi sanıldığı gibi ergen değil belli bir seviyeye gelmiş insanlardan oluşuyordu. Zaten yayın hayatını olaylardan çok bu durum bitirdi. Herkes istisnasız herkes sırt çevirdi. Kimse kimseden direktifle hareket etmedi.

Bu kadar insan onun sözde dürüstlüğüne inandı. Sözde karşı duruşuna doğru ya da yanlış çizgilerinin olmasına inandı. En yakınındaki bile inandırmış birisi. İnsanların aileleri öğrenince gerçekten mi diye soracak kadar içli dışlı olmuştur.

Ben burada yaptığı ahlaksızlığı değil insanlara verdiği güveni ve topluluğunu anlatmak istedim. Evli ve 1 çocuk babası olarak bu kişiyi yazın gel evimde kal teklifinde bulundum. İyiki gelemedi.

Üstteki arkadaşa katılmadığım nokta şu kimse gunah çıkartmıyor içindeki nefreti, öfkeyi döküyor. Bu it yüzünden üstümde gram suçluluk hissetmiyorum.

Ulan düşürdüğün hale bak senin yüzünden koca koca adamlar yazı yazıyor.

Ayrıca hala yok siz ergensiniz diyenler buyursunlar yeni dc lere katılıp muhabbete gelsinler. Ve son olarak keşke hepimiz ergen olsaydık. Emin olun ki daha az koyardı.


+11 | 03-11-2021 10:39
52. Zamanında kanalda dc de linç yiyenler gelmişler akıllarınca intikam alıyorlar. Parayı biz cukkalamadık ki bu herif cukkaladı. Ayrıca bu gün gelseniz biz sizi gene linç ederiz. Sorun tunamelih değildi zaten sizin seviyesizliğinizdi. Yani siz şu anda da bizim dclre kanallara gelemezsiniz. Rahat olun. Kepaze herif bizi çoluğun çocuğun diline düşürüyosun.


+3 | 03-11-2021 11:25
53. prestige filmindeki sakat rolü yapan sihirbaz gibi takılmış adam.


0 | 03-11-2021 11:55
54. @64 aklın yok fikrin var oğlum senin. Diğer başlıklara girdiğin entryleri inceledim azcık zaten anlaşılıyor pepega olduğun. Bu mahlukat hakkında istediğin yorumu yapmakta serbestsin, biz zaten toplulukta senin gibi eğitimsiz pepegaları barındırmıyorduk bundan sonra da barındırmayız.


+4 | 03-11-2021 13:04
55. Yediği naneler nedeniyle kendisi veya izleyicisi tarafından linçlenmiş, banlanmış kişilerin kudurmasına yol açmıştır. Fakat yazdıklarıyla linçlerken ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha göstermişlerdir. Bari şuraya iki düzgün bir şey yazsaydınız da "lan aklı başında adamlarmış ayıp etmişiz" dedirtseydiniz. Bu fırsatı da kaçırdınız be pepegalar. aga beeee


+3 | 03-11-2021 13:53
56. Senin gibi yüzsüz birini hayatımda görmedim.

Sana inanan insanları zora soktun. Eminim her gece buraya gelip okuyorsundur.

Golden Horde topluluğunu bir çırpıda yok ettin. Senin yüzüne vuranları her yerden engelledin. Tüm sosyal medya hesaplarını kapatıp geri açtın.

Onca kişiyi saf yerine koyunca senin yüreğin rahat mı edecek? Sen bana onu söyle. Onca kişinin ahını aldıktan sonra hayatını rahat mı süreceksin.


O namusuyla bit atan abone olan kişilerin elleri iki yakandan hiç eksik olmayacak. Öteki tarafta da hiç eksik olmayacak.

Milleti gafıl avlayıp 'bugün de kaşar ekmek yiyeceğiz' ve 'silivrili kardeşimize vurun gelsin' kullandığın kelimelerle saygıdeğer insanları kandırdıktan sonra milletin yüzüne bakmayı çok iyi biliyorsun.

Fakir roleplayını çok güzel yapıyorsun. Keşke yayıncılık yerine oyuncu olmayı tercih etseydin. Her yayın öncesi rolüne iyi çalışmak büyük başarı.


Kaşar ekmek diye diye ne kadar kaşar olduğunu gösterdin. Büyük iş bravo. Şimdi o yüzsüzlüğünle ortalıkta dolaş. Eğer bir yüzün varsa.


+3 | 03-11-2021 15:57
57. @61: samimiyetine inandığım güzel bir dille meramını açıklamış ve oldukça yapıcı bir dil ilede fikrini beyan etmiş arkadaş sözüm yok.
keza benim günah çıkartmadan kastım'da o izleyici kitlesinden herkesi kapsamıyor.
@62 önemli olan bu adamın her eyleminin arkasında duran bir kesim aboneleri arasında yok'muydu? şimdi gelicem onlara merak etme,bu adamın ne yaptığını ne ettiğini zaten yazıyorduk karakter olarak belki bit hırsızlığına değinmiyorduk ama paraya tamah edebilecek bir yapının nelere yol açabileğini gören birçok akıl baliğ insan vardı, o senin ayrıştırdığın insanlar arasında.adamın ne yaptığı ne para kaldırdığı elbette önemli ve gerekli yaptırım dostlarının sırt dönmesi değil ve asla bu kadarıda yeterli değil, daha ağırı olmalı bunun içinde mağdur olan herkes elinden geleni yapacaktır merak etme hukuk çercevesinde.
diğer iki arkadaşı tenzih ederek gelelim şimdi
topluluk yobazlığı yapan şu köhnemiş zihinlere


hahaa muhtemelen bilgisayar başında cips poşeti ile oturup saatlerce vakit geçiren yaşam belirtisi olarakta yersiz oksijen tüketen bir adamın peşinden taraftarlığını kör cahilce yapıp bunu yediremeyip gelip burada biz halen dingin bir topluluğuz diye halen caka satan(üzerine lafı alınmak isteyen alınsın ) adam seni ve senin gibileri paravan etti işte gelsek linçlermiş kim gelmek ister ulan ? sen burada bana dil dökeceğine zamanında chat'inde size twitchsözlüğe tukaka dedirttikten sonra seni buraya düşüren adama git kinini kus :)

@66 bana bak alekk yani baracuuda yaşım senin abi dediğin tuna'dan bile fazla twitch üyeliğim hiçbir zaman olmadı sohbete yazıp'ta iki kelamım okununca burnu havaya böyle ucuz şeylerden kalkacak birine'de burada laf anlatacak değilim.
burada en çok utanması gereken kişi sensin ben buraya ilk postu attığım'da tunaya yaranmak için
'' tuna abiğ sana twitchsozluk'te giydirmişler her platform'da karşısındayız piçlerin''
''abi alekk benim ben savundum seni ''
''aldı cevabını zaten benden'' diyip sonra postu sildiğinide unutmadık :)
şimdi geldin bir'de topluluğun gardiyanlığını mı yapıyorsun?
ulan iki kelime ya özür dileriz bu adamın peşinden gerek yerinde gerek yersiz çok insan'ı karşımıza aldık diyeceğine gelmiş burada laf salatası yapıyorsun pepega'da sensin onu biliyoruz:) bak yukarıda iki tane abin ne güzel yazmış ,git feyz al
ve sen sen ol bir daha abilerine pepega deme ;)


+1 | 03-11-2021 17:55 - 04-11-2021 23:39
58. enginbilgi o topluluğa giremediği için biraz içerlenmiş


0 | 03-11-2021 22:28
59. ahh be erbap! sen girdin de ne oldu? zamanında malum şahsın bir numaralı yalakalarındanken şu an aldatıldım, kandırıldım diye dolanıyorsun. bu arada eminim malum şahıs, sizinle irtibatını koparıp ortadan kaybolmasaydı şu an yine savunuculuğunu yapmaya devam edecektiniz. bundan sonra artık kimseyi körü körüne savunmazsınız. gidip kendinizi şöyle seçkindik böyle seçkindik diye avutmayın. tosuncuk tarafından tokatlananlar arasında da nice tahsilli işinde gücünde insanlar vardı.
yine gelip de kuyruk acısı falan demeyin. ne malum şahıs tarafından banlandım, ne sizin lincinize maruz kaldım. izledim ne olduğunu, insanları nasıl manipüle ettiğini gördüm ve bir daha karşıma bile çıkmaması için kanalını engelledim.


+3 | 03-11-2021 23:07
60. Adamlar ne kin tutmuş arkadaş . Olay tunamelih değil zaten olay topluluk. Tunamelihin olayı soğutmamış abileri şimdi de topluluğa saldırıyorlar. Olay tamamen siz beni nasıl kabul etmezsiniz olayı aslında. Azınızla kuş tutup kıcınızla balık yakalasanız bu çirkeflikle bu topluluğa giremezsiniz. Bakın nasıl tunamelihin kıçına tekmeyi koyduk sizide postalarız evelallah. Tabi lafı üzerine almak isteyen alsın ben kimsenin şahsına konuşmadım.


0 | 03-11-2021 23:14
/21
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/21