Tunamelih Twitch Sözlük

Tunamelih

41. 1. Topluluığundan(golden horde- çoğunu da takip ediyordum) birine aboneydim. o vesile ile takip etmeye başladım bu şahsı. Jeff Bezos'un uzaya çıkıp indiği gün canlı yayın linkini istemiştim. fısıltıdan iki kişi yazdı sağ olsunlar. ikisine de teşekkür edip Tuna'nın yayınını susturup , uzay yayınına geçtim. Bittiğinde ise tunanın yayınına bakayım dedim banlanmışım. muhtemelen gelip geçici sıradan bir izleyici olarak görüldüm.banlandıktan sonra da takipten çıktım. şimdi bu olayları görünce duyunca banlandığım için sevineceğimi düşünmezdim. beni banladığın için teşekkür ediyorum(modlarından biri banlamadıysa tabii). bir hırsızı dolandırıcıyı takip etmeyi bırakmışım.

2. Saygısı yok. Horde topluluğundan biri yayındaydı. yayına müsait misin gelebilir miyim gibi bir şey sormadan yayına direkt damladı . yayından alakasız başka birisiyle konuşuyordu.

3.Yine birinin yayınında ilk kural olan küfür kesinlikle yasaktır ı kaale almayıp awk diye küfür etmişti.

izlediğim yayıncılar ona baskın attığında denk gelirsem ayrılıyordum baskından.
bu olaydan kolay kurtulmazsın umarım. donuna kadar alırlar umarım.


+5 | 30-10-2021 15:02 - 31-10-2021 10:42
42. 18 nolu mesajda yazdığım şeylerin ne kadar haklı olduğu tekrar kanıtlanmış oldu ve ne kadar aşağılık bir insan olduğunu herkes görmüş oldu, beni perma banlamıştı yaptığı kaypakları buraya yazdım diye ve benim için büyük bir onur oldu.


+5 | 30-10-2021 21:29
43. Kıyak iğbiymişsin helal olsun der ve umarım o haksız kazancın bedelini bir gün ödersin der geçerim. Daha fazla hakkında konuşulmayı haketmeyen bir şahıstır.

Olayın duyulmasıyla birlikte burada bazı çok bilmiş bebelerin arada salladığı aboneleri de kendisine sırt çevirmiştir. Keza bu olaya karışan bir sürü yayıncı varken, yaptığı suçu itiraf etmesine rağmen hala maddi destekte bulunan insanlar varken gelip bu kaşar ekmekçi şahsın abonelerine laf atmanız komik. Keza tepkimiz ilgili şahsın yayınlarındaki birçok yayıncıya zıt ters davranışlarına değil hırsızlığınadır.

Ama evet bu kaşar ekmekçi şahsa, kendisini kültür abidesi gören okumuş cahile destek olarak biz aboneleri büyük saflık yaptık burası doğru ama bizim alnımız açık sırtımız pek.


+5 | 31-10-2021 22:04
44. hırsız pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
iyi oynarsan kaşar ekmek kombinin benden


+3 | 31-10-2021 22:47
45. 3 yıldır takipçisi 1 yıldır düzenli abonesi olduğum dolandırıcıdır.Her gün yayın açar ve donate barlarları olurdu.Yevmiye adı altında kanaldaki düzenli olarak bağış atan İYİ NİYETLİ insanlardan para koparmaya çalışırdı.Bunu yaparken kendini acındırır, fakir edebiyatı yapardı.Örneğin kaşar ekmek vs tarzı söylemler ile.Okumuş cahil tanımına uyan bir sosyapat olduğunu düşünüyorum.Şuanda tüm hesaplarını kapatıp gitmişsin.İsabet olmuş adını duymak bile midemizi bulandırıyor.Son olarak şunu unutma GEÇMİŞİN HİÇBİR ZAMAN PEŞİNİ BIRAKMAYACAK.


+3 | 01-11-2021 13:30
46. ee kaşar ekmek gülü piyesin burada son buldu maalesef haterların kazandı.
yalnız bir konuda haklıymışsın tebrik ediyorum
adam harbiden twitch peygamberiymiş ;)


+1 | 01-11-2021 23:43
47. Adama Twitch peygamberi diye diye dalga geçiyordu geldi başına balta lol.
400k he


+1 | 02-11-2021 00:00
48. Niye yaptı böyle bir şey hiç anlamıyorum. Düzenli abonelerin var düzenli bağışçıların var. Çok seviyeli golden horde topluluğu var. Güzel dostluklar var. Sen gel hepsini üç kuruşa mahvet. Para yetmiyorsa gider dışarıdan bir iş bulursun yani bu kadar basit yapmadığın şey değil. Yazıklar olsun. Bu arada arkadaşına itiraf etmiş. Ama artık daha yayıncılık falan yapamaz geçmiş olsun. Anası buna kız bakıyordu kaldırdığı parayla gider evlenir felan bir iş bulur hayatına bakar tabi devlet peşini bırakırsa.


+1 | 02-11-2021 12:55
49. Uzun yillardir simdi ona kizgin olan herkes gibi Golden Horde ekibini takip ediyordum. Kendisi de ekibin en onundeki yayincisi ve kurucusu olarak o isimle eslesiyordu insanlarin kafasinda. Ekip, hep o yonde ugrasip temiz kanal sohbeti ve DC'yi korumaya calistigi icin seckin bir izleyici kitlesi hem kanal sohbetlerinde hem de DC'de toplanmisti.

Toplulugu takip edenlerin seckinligini biliyorduk zaten ama gercek ispatini asil, bu yayincinin haksiz kazancla bir nevi calinti bitlerin aklandigi bir organize kara para aklama orgutunun aklama ayaginda rol aldiginin ortaya cikmasi uzerine verilen tepkiyle ogrendik. Yayin disi gelen yuksek miktardaki anon bitleri finansal sisteme sokup, yani paraya çevirip kendi komisyonunu almasinin ortaya cikmasi ve kendisinin de kabul etmesi uzerine, aninda ve hic tereddutsuz, ekipteki diger yayincilardan kanal sohbetindeki arkadaslara, DC'ye takilanlardan tutun da uzun suredir benim gibi kanal destekcisi olanlara kadar herkesin bir saniye bile, ama bir saniye bile, bakin tekrar ediyorum bir saniye bile dusunmeden iliskiyi kesmesidir bize bunu ispatlayan. Bu sebepten kendisi haric butun topluluk uyeleriyle, gecirdigim zamanlarla, sohbetlerle gurur duymama yol acan yayincidir.

Bu yayinciya ne olacaksa olacak, bundan sonrasi adaletin verecegi karar ama çok guzel dostlukların doğup perçinlenmesine sebep oldu gider ayak. Gider ayak diyorum çünkü discordu kapandı. Kanal da yayına devam edemez artık. Neden mi? cok basit;

Herkes kanalin hikayesinin kasar ekmek ajitasyonu etrafinda kuruldugunu saniyordu. Oysa kanal yayincinin kurduğu hayali ve kartondan durustluk, hayattaki dik duruş, onuru icin yasamak gibi seylerle orulup, diger büyük yayıncılar gibi yapmadigi icin, dik durduğu icin yayınların izlenmesinin belirli limitleri gecememesi hikayesi uzerine kuruluydu. Butun hikaye bunun uzerine kurulunca, kasar ekmek de bunun sonucuydu, hikayenin kendisi değil.

Simdi o kartondan onurlu yasam, prensiplerin katiligi, hayattaki dik duruş yikilinca butun kartondan hikaye yikildi. Benzer isi yapip kabul eden diger yuzsuz yayincilar "yaptiysam yaptim hadi devam yayınlara" dediğinde "sonuna kadar arkandayız abiiiii" diye cigirtan izleyici topluluğu olmayisi en buyuk sanssizligiydi belki de. Onun yerine çok seckin insanlardan oluşan ekip aninda terk ettigi ve kendisini gömdüğü icin artik yayinciliktan silindigi ortada. Bundan sonra o cok ovundugu eski islerine doner ancak, mobiletiyle yemek dagitir veya AVM'de reyon dizer, ki calinti bit aklayarak para kazanmaktan cok daha onurlu meslekler bunlar. Ha, ne mi olur? Her musteri geldiginde, her yemek dagittigi kapiyi caldiginda "Aa, ben seni taniyorum, yayinini izlerdim!" diyen birisi mi cikacak diyen kurtalar kafasini yiyeyecek her zaman. Onu tanimayanlara da facebook ve instagramdan yillar onceki Avrupa gezisinin fotolarini gosterip hikayelerini anlatabilir. slklntl yok.

Diger butun buyuk yayincilardan ve dolardan hizli yukselen twitchsozluk kariyeriyle, surekli kendisine tercihlerinin ve tenezzul ettiklerinin duzenli olarak hatirlatilacagi, daha kendisine cok sey soylenek eski yayincidir;

ASMR yap, onurlu yasa!


+11 | 02-11-2021 23:49 - 03-11-2021 00:26
50. burada gelip ilişiğimizi kestik diyenlerin bir kısmına inanıp bir kısmına hala inanmıyorum . çok zeki ve inanılmaz ''SEÇKİN'' insanlar ile bezeli bu oluşumunuz'da bu pervasız ve haysiyetsiz adamın direktifleri ile çok insanı linçlediniz hatta bunların içerisinde bot hesaplardan bahsedenler bile vardı :)
hala gelip burada bu adamın kurduğu komünite'nin zeki ve akıllı insanlardan oluştuğu iddaaları ile kendi egonuzu tatmin etmeye devam ediyorsunuz ancak o seçkin insanların hepsi bir adam tarafından çokta spesifik olmadan çokta efor sarf etmesine gerek kalmadan kandırıldı.:) pepega dediğiniz çocukların bile zaman zaman ironide olsa ağızlarına pelesenk ettiği ''bot'' hesap muhabbetine biriniz bile ihtimal vermeden bu adamın şövalyeliğini yaptınız. belki farkındaydınız belki değildiniz ama sizde suçlusunuz koşulsuz ve körü körüne bir adamın arkasında yaptığı tüm hayasızlıkları görmezden gelerek bunuda yapsam yayınlarıma devam ederim algısının zeminini oluşturdunuz belkide bu adamda bunun rahatlığı ile bunuda yapmaya sevk etti kendisini farkedilmeyeceğini ve asla böyle birşeyden şüphe duyulmayacağını düşünerek.
bir arkadaş çok güzel yazmıştı

''GÜNÜN SONUNDA SİZ ÜZÜLECEKSİNİZ'' diye o arkadaşı selamlıyorum
şimdi burada günah çıkartmayın.


+1 | 03-11-2021 00:49 - 03-11-2021 00:51
/21
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/21