hype Twitch Sözlük

hype

81. Çagrıdan dolayı bi sıkıntı yok bence gerçekten eglenceli komik biri ekibi de öyle ama 1 kişi hariç chat nick i sukavunu, kavun olarak sesleniyolar,bu arkadaş kadar itici bir insan görmedim bi bad boy havalarında,
sürekli yalandan gülüyo yani şöyle
Çagrı: arkadaşlar bugun yolda yürüyordum ayağım kaldırıma takıldı
Kavun: hahahaha kanka ya krize soktun beni çok komiksin
gibi hareketler yapıyo sürekli ,sürekli herşeye karışıyo her cümlede kendi sesinin duyulmasını istiyo, bundan 4-5 ay önce şöyle bi diyolaga denk geldim
yayında mikrofon u açık şekilde çekirdek fındık fıstık yiyo
chat den yapma kavun rahatsız oluyoruz diye insanlar yazıyo , kavun yapmaya devam ediyo en sonunda ahahahaha rahatsız oluyolarmış deyip mikrofona daha cok yaklaşıp biraz daha devam ediyo bunu üstünden süre geçince chatte ki insanlar kavuna fısıltıdan küfür etmiş , bunun üstüne kavun 'ya kanka adam gelmiş bana özelden küfür ediyo ya' diye sitem ediyo , kardeşim insanlar rahatsız oluyo insan gibi yapmamanı söylüyolar sen bad boy oldugun için takmıyosun ama aşırı derece can sıkıyo o , çagrıyı gerçekten çok seviyorum makarası sarıyo egleceli dogal biri ama şu kavun yüzünden yayınları izliyemiyorum , gerçekten denedim bu arada öyle yok olmuyo ya deyip cıkmadım gerçekten denedim ama yani tüylerim diken diken oluyo yaptıgı hareketleri görünce , duyunca 1 kişi yüzünden cok sevdigim bi yayıncıyı izliyemiyorum ya en çok da bu koyuyo


+8 | 31-08-2021 02:09 - 31-08-2021 23:24
82. Bu 10 kişi yayın yapma metası tahminen ne zaman biter?


+12 | 21-09-2021 01:54
83. Ben de farkettim. Geriye kalan 9 kişi kendisini yayıncı ile aynı görüyor. Yayıncıda orta yolu bulmak için hem izleyiciye hem de kalan 9 kişinin gönlünü yapmaya çalışıyor bir kaç yayıncıda bu durumu gördüm. 9 kişide ego patlaması kaçınılmaz. Bu meta bir nevi boyut atladı Müzisyenle çünkü orada ego öyle noktaya geldi ki artık onlarda yayıncı oldular. Hype konusunde ben onu eskilerden izlerken bu kadar insan yoktu Batuhan840 hatırlıyorum sadece. Tabi anlıyorum aradaki duygusal bağı ama yayıncıyı o noktaya getiren izleyiciler.Evet kabullenmek zor. Çoğu zaman o 9 kişinin pek bir etkisi yok çoğu nemalanmaya çalışıyor. Hype'ı uzun zamandır takip etmiyorum ben izlerken Aynisinemalardı. Onda durumlar ne bilmiyorum.


+6 | 21-09-2021 02:02
84. Çağrı abi benden yaşça büyük. Aslında ekstra olan bir şey yok sadece bu artık göze çok batmaya başlıyor. Çünkü git gide kalabalıklaşıyor ve yeni gelen bile hemen yayın açıyor(Çağrı abi teşvik ediyor mu bilmiyorum ama sanmam). Benimde son zamanlarda dikkatimi çekiyor bu şimdi ortama ayak uydurmaya çalışan ve yayıncıya yalakalık için fırsat bekleyen koyun izleyicileri hariç tutarak söylüyorum onlar kendini biliyor; Anladığım kadarıyla Çağrı abide durum şöyle Çağrı abi dışındakiler neredeyse Çağrı abi kadar yayınlarda olduğu için haliyle Çağrı abinin sahip olduklarına ortak oluyor ya da öyle görüyorlar. Bence burada anormal bir durum yok. Benim anormal karşıladığım izleyiciyi, yayıncı dışındakilerin(yancı arkadaş) altına koymak. Bu durumu eski yayıncılar zamanında çok yaptı kitle büyüyünce ve aklı selim insanlar gelince kitleye bu durumun onların alehine olduğunu fakredince bu politikayı tersine çevirdi yani Yayıncı=İzleyici > yancılar ya da arkadaşlar.(Jahrein,wtcn) Tabi keyiflerinden değil böylesi onlar için daha pozitif olduğundan benim gözlemim Çağrı abi daha yolun ortalarında olduğu için ve kitle çok büyük olmadığı için bu ego patlamaları ve izleyici ezme, kafaya göre banlama durumu tepki çekmiyor ve önemli olmuyor zaten kitle aşırı büyük olunca hele sıradan izleyiciyi kafasına göre banlama durumunun önünü almak çok zor ama izleyiclere tavsiyem Twitch'e mail yoluyla şikayet etmek mümkündü en azından yabancılarda böyle bir imkan var. Ben bir çok şeyde Çağri abinin farkında olduğunu düşünmüyorum zaten zamanı gelince farkeder. Rahatsız oldğunuz yayıncılara bence samimiyetine güvenerek durumu anlatabilirsiniz Çağrı abi izleyicileri ile ne kadar samimi onu ancak iletişimi kurmaya ya da kuramayanlar anlayabilir 10k kişi izlerken ile evde otururken farklı olur. Eğer bir moderatör ya da yayıncı arkadaşında rahatsız oluyor ya da yanlışını görüyorsanız bence en doğrusu Yayıncıya bu durumu izah etmek ve farkına vardırmak olmazsa Twitch'e mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Çağrı abi yayın içeriğini ve yayındaki kendisini değiştirdikten sonra izlemiyorum durum ne ben de bilmiyorum.


+13 | 21-09-2021 02:17
85. Zamanında keyifle izlediğim ve hala o keyfi tam olarak almasamda izlemeye devam ettiğim kişi. Son zamanlarda kendisi ne kadar inkar etse de gerçekten değişti. Pek bi farkı kalmadı diğer yayıncılardan. 3-4 gün yayın açmaz sonra 2 gün arka arkaya açar gönlümüzü çalar bu döngü devam eder ama seviyorum ya yapacak bir şey yok


+1 | 09-10-2021 00:00
86. Elraenn için Twitch'te hesap açmıştım. Elraenn'in yayınlarını ara ara açıp izlerken gözüme takılan ve sırf aynı burca (terazi) sahibiz diye izlediğim, izledikçe alışıp bırakamadığım bir yayıncıdır Çağrı.
-
Son zamanlarda yayınlarının ilk 1, 1.5 saati sohbet/video izleme ile devamında ise ekibiyle ne yapacaklarına karar verememekle geçiyor. Çağrı ve arkadaşlarını bir ekip olarak düşünürsem;
Siz değil miydiniz pandeminin en ağır seyrettiği kış aylarında içerik üstüne içerik çıkartıp Twitch'e yeni bir soluk getiren ekip?
Siz değil miydiniz bu yeni içerik işinden sıkılmayan, devamı gelecek diyen ekip?
Siz değil miydiniz bu yeni çabalarınız sayesinde ve Çağrı önderliğinde yılın yükselen yayıncısı ödülüne layık görülen ekip?
Ne oldu da bazılarınız yayıncı olup dağıldınız?
-
Batuhan Çağrı ile anlaşıp yayınlar açardı, ona tamam dedik. Önce Nesrin, sonra Mete ve en son da Yağmur kendi kanalını açtı; şaşırdık. Çağrı yayın açtığında yayın açmıyorsunuz, ona lafımız yok ama iş siz yayın açtıktan sonra bozuldu.
Eski heyecan yok. O eski güzel fikirler üreten Çağrı ve ekibi yok.
Ben ve eminim diğer sizi sevenler de yayın esnasında ne yapacağına/ne oynayacağına karar veremeyen bir ekip görmek istemiyor.
Ya yayın öncesinde karar verin ne yapacağınıza ya da bir sonraki yayının konseptini seyircilerle kararlaştırın.
Çoğunlukla düzeni olmayan bir yayın seyrediyoruz ve Çağrı'yı çaresizce ekrana bakarken görmekten dolayı ister istemez üzülüyoruz.
Hiç durmadan; Batuhan'a kıl şakası, Samet'e şeytan ve sarhoş şakası, Mete'ye hamsi şakası, Gugu'ya yogacı ve ayak fetişi şakası, Nesrin'e ikileme ve dolandırma şakası ile yayının çoğu geçiyor. Bir olur, iki olur ama hep olunca sorguluyor insan ister istemez. Bu şakalar sizce de baymadı mı? Aynı şakalar durmadan dönünce izleyiciler de durup, acaba artık sıkıldılar mı; farklı şeyler yapma konusunda heyecanları, enerjileri yok mu diye düşünüyor. Haksız mıyım?
Bunların dışında, başkan koruması da olmasa garanti bir içerik izleyemez olacağız.
-
Bu arada Katman Adası yarışması yarıda kaldı diye üzülenimiz çok. Keşke kalmasaydı.
Şu anki temennim, kış aylarında olası yasaklar gelse veya gelmese bile daha güzel, daha planlı yayınlar izlemek.
Bu başlık altında ikinci kez görüşlerimi belirtiyorum. Gerekli olduğu için böyle bir şey yapıyorum diyebilirim.
Diyeceklerim bu kadar...


+4 | 09-10-2021 05:04
87. Çağrıyı 2 senedir ara ara izliyorum. Dış görünüşü sempatik bi tip. Egoist parayı da seven birisi bi de bence pinti. Ekibi var sürekli yerip dalga geçiyo ben olsam kaldıramam ama yılların samimiyeti var aralarında herhalde. Mete53 iyi bi insan hafif yaş almış rizeli bi adam 15 16 yaşındaki el kadar çocuklar 30 yaşına gelmiş adamla hamsi diye dalga geçiyo.. komik desen komik değil 2010 yılından kalmış bi makara. MNT tanımıyorum pek. Nuri moderatörü iyi çocuk şimdi çağrı yanına aldı. Nesrin Yağmur kendi halindeler Hasanla mami tamamen boş beleş çocuklar en kritik ve en sinir bozanı Samet çağrının uzun yıllardır arkadaşı çok değişik bi tip herkese her şeye küfür eden alkolik bi herif. Yani bu özgüven nerden geliyo onu da bilmiyorum 1 70 40 50 kilo kuru bi tip muhtemelen bi omuz vursan yerden zor kalkıcak birisi ama inanılmaz toksik ve küfürbaz birisi bunu okursa bana bile ana avrat söver o derece toksik bi herif ekibi bu şekilde. Twitch hayatı da uzun yıllardır uğraşan ama BBL ile kitlesi genişleyen biridir çağrı. Kendine çeken bi şeytan tüyü var ama o hızda da kendinden uzaklaştırıyo bence insanı. Samimi birisi sponsorlu yayınları bile komik olabiliyo izleyicisini düşünür yayınlarını sürekli izlemeyen Çağrının frekansına giremez eleştirir geçer.Twitchte de Katmandates gibi sağlam işleri de var yeni kız yayıncılara tanınma açısından bi şans da veriyo 40 50k izleniyo sağlam rakamlar yani. Twitchte zaten çoğu yayıncı çöp bazıları neden izleniyo onu bile anlamak imkansız ama bu adamın eğlencesi makarası var sarıyo da merak eden varsa bu şekilde benim izlenimim. Son olarak Chati de bi tık ama iyi Sub mode almaz hep açıktır bu da sevdigim bi özelliği pek fark edilmez ama çağrı klasmanında yayıncıların chati hep sub mode kalır.


+1 | 15-10-2021 18:06
88. Akp li Atatürk düşmanı sametin ifsalari çıkınca laf edememisti vuramamisti tekmeyi şimdi ne yapicak bakalim https://prnt.sc/1xrpb2f bugün yine tweet atmış temiz twitch diye baba hadi temizliğe yanından başla bakalım :D yok ama benim bildiğim çağrı olayın soğumasını bekler 4 5 gün geçince yayınını açar bu olayla ilgili 2 3 laf edip kapatır sonra tiktok kışkırtma videolari izler hahahahah yapamaz yancilarini kaybedemez nede olsa onun formsuz olduğu günlerde onların yayını toplamasi lazım bugünlere kolay getirmedi onları direkt silemez kendine dokunur ahahah neyse babam twitterdan 2 3 laf yapar hak adelet diye tweetler atar :D


+6 | 30-10-2021 01:36 - 30-10-2021 01:42
89. 93 ve 95. Entryleri zortlatmış kral yayıncıdır kendisi


+1 | 01-11-2021 07:05
90. Bit scam olayında adı geçen BatuhanMNT kanalında halen moderatör


+3 | 06-11-2021 23:14
/63
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/63