Videoyun Twitch Sözlük

Videoyun

151. Lego yayınları eğlenceli olan twitch yayıncısı. Minecraft speedrun zamanları da çok iyiydi.


0 | 12-08-2021 10:14
152. bu arkadaşı önceden izlerdim, gündeme ve hakim olduğu konulara dair söylediklerine de saygı da duyuyordum. çünkü bilgisi ve tecrübesi olduğu konular hakkında konuşuyordu.

uzun zaman sonra 2021 britanya gp'den sonra yarış değerlendirme yayını açmıştı ve 5 dk onu izledim.

arkadaş red bull'un pereze ağır geldiğini ve kesinlikle pilot değişimi olması gerektiğini düşünüyormuş :d

bahsettiği perez gridin en iyi lastik koruyan ve en rekabetçi pilotlarından birisi. üstüne şuana kadar red bull'un sahip olduğu en iyi ikinci pilot, şampiyonluğa oynamadığının ve ikinci pilot olduğunun bariz farkında ve takımın stratejisine harfiyen uyuyor. daha takım ile 10 tane yarışa bile çıkmadan bir podyum bir de birincilik kazanmış ama buna rağmen paşamız perez'i beğenmemiş de başka bir pilot gelmeliymiş. vay anasını tüm twitch f1 analisti olmuş da bizim haberimiz yok. üstelik yılları aşan f1 tecrübelerinden bahsetmeye devam ediyordu da dayanamadım izlemeye, muhtemelen hatanın verstappen'de olduğunu falan da düşünüyordur.


+4 | 25-08-2021 15:33
153. Kendini çok kasıyor garip adam


+2 | 26-08-2021 19:28
154. bbl'e katıldığını duyurmuş yayıncı, yakıştı kendisine benzer kaliteler.


+4 | 28-08-2021 22:36
155. çok saygı duyduğum bir kişiydi gerek hayata bakışı gerek şu andaki kariyeri olsun, uzun süreli abonesiydim bu ajansa katılmasının yayınlarında bir şey değiştireceğini sanmıyorum ancak yayıncılarının %90'u cs go kasa açma sitesi reklamı yapan bir oluşuma katıldığı için izlemeyi bıraktığım yayıncı benim gözümde bağımsız ve bu işi zevk için yapan birinden bu işi para için yapan bir kişiye de evrilmiştir ayrıca bu ajanstan ayrılana kadar kendisini izlemeyi ve aboneliğimi bırakıyorum


+8 | 28-08-2021 22:58
156. Ünlü bir söz derki "Herkesin bir fiyatı vardır" .


+6 | 28-08-2021 23:43
157. sponsorlu kumar oynamayacaksan analı bacılı cinsiyetçi homofobik küfürler etmeyeceksen recep ivedik mizahı yapmayacaksan arkadan bir çocuk cırtı cırtlak bilmem nesi patlak diye şarkı söylemeyecekse ne anlamı var bbl e katılmanın peh


+15 | 28-08-2021 23:45
158. Aslında yıllar önce girmesi gereken bir oluşumun içine girmiş yayıncı.

Kendisinden daha fazlasını mı bekliyordunuz?

Premimum partner olduğu halde kesinti yapıldığını söyleyen, bu sebeple kitlesini abone olmaya yönlendiren, aklı fikri para olan bir insan batu. Bu çocuğun ağzından kendisine fayda olmayacaksa tek bir kelime çıkmaz. Kız arkadaşı Twitch Türkiye'ye bakmaktadır, bununla ilgili tek bir açıklama yapmaz, diğer yayıncılara haksızlık yapılır, Batu Twitch över kafasını kuma gömer. Zaten karakterli bir adam olduğunu nereden çıkardınız da BBL'e girmesine şaşırıyorsunuz hayret ediyorum.


+8 | 29-08-2021 04:00 - 29-08-2021 04:02
159. Yani yaptığım harekete katılırsın katılmazsın her zaman okayim ama bilmediğin konuda bu kadar yalan konuşmak ayrı bir seviye. @162 premium konusunda kendini bilgilendirmek istersen ama discord üzerinden sana görüntülü anlatabilirim hem bu sayede başka yayıncılara da yalan itham atmazsın

Onun dışında herkese yine düşüncesinizi yazdığınız için teşekkürler dün yayında da dedim sorunuz veya düşünceniz varsa yayında veya discorddan bana ulaşbilirsiniz bu işin keyfi orda


+1 | 29-08-2021 14:30 - 29-08-2021 14:31
160. Son zamanlarda sözlükte kendisiyle ilgili kimsenin pozitif yorum yapmamasından bazı şeyleri anlaması gereken yayıncıdır.

Sevgili Batu, kendi yayınında da dedin, BBL'de iyi işler yapmak istiyorum, kasa açmayacağım vs. diye fakat burada insanlar "kasa açanla, dolandırıcılık yapanla aynı karede olmak seni nasıl rahatsız etmiyor" noktasını söylemeye çalışıyorlar sana aslında. Mesela bunlara değinmiyorsun hiç konuşurken, BBL ekibinin rezillikleri yıllardır meydanda, özellikle o üçlünün yemediği halt kalmamışken sen kendini onların yanında görebiliyorsan bu seni sevenler ve izleyenler için ihanet gibi bir şey. Yayında her şeyi söyledin ama bunlara değinmedin, bu konuda bir şeyler yazan insanlara da cevap vermedin, vermemeye de devam edemiyorsun.

Yani "BBL'in imkanlarıyla içerik yapmak istiyorum" noktasını anlatmaya çalıştın fakat bu biraz kanlı parayla hastahane açmak gibi bir şey değil mi? Bence sen de bunun farkında olduğun için elinden gelebildiği kadar mesafeli yaklaştın ama sonuç olarak yaklaştın ve artık onların içindesin, bizim içinde önemli olan bu aslında.

Rahatsız olduğumuz ve ifade ettiğimiz konu da bu, BBL gibi bir oluşumda olmayı miden kaldırıyorsa, bizler mi seni yanlış tanıdık bunca zaman?

Burada çok net bir durum var yani, sen kasa açanın, homofobik olanın, ağzından küfür eksik olmayanın ve para için her şeyi yapanın yanında durmayı tercih ediyorsan günün birinde, bunun "onların imkanlarını kullanarak içerik yapmak istiyorum, onlar sayesinde daha büyük işler yapabilirim" gibi bir açıklaması olması, senin karakterine yakıştırdığın durumu değiştirmiyor.

"Ben kasa açmayacağım, öyle şeylere karşıyım" dedin geçen yayında, fakat sancağı altına girdiğin ekip kasa da açtı, insan da dolandırdı, sonuna kadar homofobiklikte yaptı, ağzından küfür eksik olmuyor, daha sözlükte yazamayacağım türlü türlü şeyler yaptı sen bunların hepsini çok iyi bilirsin, bunu bilerek buna okey olduysan, biz seni bilmiyormuşuz.

Yukarıda da çoğu arkadaş yazmış zaten benzer şeyler, sen yine cevap verir gibi görünüp bir cevap vermemişsin, en iyi yaptığın şey.

Umarım BBL ruhunu satmana değer.


+16 | 30-08-2021 12:05
/20
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/20