Enis Kirazoğlu Twitch Sözlük

Enis Kirazoğlu

81. Kişiliği çok güzel, bilgi birikimi gerçekten birçok alanda tatmin edici. Ancak belli bir kültürel seviyeye, bilgi birikimine erişip geleneksel bir toplumda yaşamaya çalışan her canlı gibi psikolojik desteğe ihtiyacı var.


+1 | 30-05-2021 05:01
82. Anla artık oyun adam, Witcher kötü bir oyun... Şaka bi yana inceden yaptığı göndermeleri ve eleştirilerini seviyorum. Umarım hapisten video çekmek zorunda kalmazsın ab.


0 | 31-05-2021 23:47
83. bence gayet saygılı bir influecer


0 | 23-07-2021 23:35
84. tr oyun sektörünün acun ılıcalısıdır kendisi. ama acunun yapımcı hali değil, sunucu hali. bir yerde çok iyi bir proje mi var? enis hoca (hocadır benim için) hemen orada. bir yerde sunucu mu lazım? usta arıyorsunuz enis hocayı, hemen hallediyor. piyasanın en sağlam kişilerindendir. en efsane zamanları benim gözümde fifa 17 kariyer moduydu. bizlere wycombe wanderers sevdası aşıladı, doruk dursun, ruslan chekhov, ademola lookman... daha nicesini bizlere sevdirdi. en efsane replikleri şunlardı hatta: "ruslan aldın, ruslan döndün, ruslan verdin, lokman aldın, lokman döndüüü-... lokmaaaaan işte buuuu, kale sende pravo"
özlenen zamanlar :')


+1 | 27-07-2021 12:17
85. Youtube Türkiye'de oyun incelemeleri ve haberleri ile ilgili izlediğim nadir kanallardan.İşini gayet iyi yaptığını düşünüyorum.Başarılarının devamını diliyorum


+1 | 03-08-2021 23:51
86. Bazı insanlar hiç bir şey yapmasa bile yüzü ve ses tonundaki sempatiklik sebebiyle dikkat çekebiliyor. Enis Kirazoğlu'da bunlardan biri. Adam o kadar sempatik, o kadar cana yakın ki; özel bir efor sarfetmesi gerekmiyor. Sadece "selam arkadaşlar" demesi bile yetiyor izlenmesi için.


+3 | 14-08-2021 20:48
87. Denk geldikçe izlerim. gayet güzel videoları var. burada sponsorlu içerik üretmesine de lafım yok. adamın işi bu.

eskiden kaliteli içerikler üretirdi demek istiyorum çünkü kanal büyüdükçe sponsorlar içeriğin önüne geçti. sırf sponsora uydurabilmek icin olta reklamı yapması hem kanalının konseptine uymuyor hem de sanki para göz bir adammış gibi gözükmesine neden oluyor.
mesela sonunda dev oyun yaptım içeriği tamamen sponsora göre dizayn edilmiş fakat bunu güzel yedirmişler. o yüzden de izledim, güldüm, beğendim geçtim. fakat son içeriklerinde bakınca şunu görüyorum. içerik üretip araya sponsor almıyor. sponsor için içerik üretiyor. sırf sponsor icin içerik üretince de konseptinin de dışına çıkıyor. bazi içerikler de sponsor araya güzel kaynıyor ama her zaman degil. mesela son video. ayrıca burada problem reklam izlememiz de degil. problem alakasız ürünleri tanıtılıyor olması. fotoğraf makinesi alacak olsam konuyla alakalı fotoğraf, teknoloji kanallarını izlerim. olta alacak olsam yine benzer şekilde konuyla alakalı bilgili kanalları izlerim.

problem;reklam icin başvuru yapan bazı markaların pazarlama biriminin armatörlüğünden de kaynaklanıyor. manyak misiniz oğlum, adama neden reklam teklifi veriyorsunuz. izlenme tek kriter değil. ürün ile kitlenin eşleşmesi diye bir şey var. enes'in izleyicisinin büyük bir kısmı çocuk, büyük bir kısmı oyun seviyor. sanmıyorum ki alışverişe, fotoğrafa, oltaya meraklı olsun. dolayısıyla izlenme fazla olsa da ürün alıcısına ulaşmıyor. sadece marka bilinirligine fayda sağlıyor ki bunu daha ekonomik yapmanın bir sürü yolu var.

enes'cim okursan yanlış anlama içeriklerini severim. tabii ki taş yemeyeceksin, babalar gibi sponsor alacaksın. fakat rica ediyorum. sponsor içeriğinin önüne geçmesin. sponsoru içeriğe yedireceksen de bunu samimi ve kaliteli bir şekilde yap. ( daha önce defalarca yaptın )
aksi olunca kapı kapı dolaşıp çoluk çocuğu - milleti dolandırmaya çalışan satıcıdan farkın kalmıyor...


+1 | 25-08-2021 15:40
88. oyun değil reklam yayıncısıdır, standart nvidia ya da itopya partneri özelliği.


+2 | 27-08-2021 01:50 - 27-08-2021 01:51
89. ilk başlarda gerçekten oyunlar hakkında firmalar hakkında anlattığı bütün videoları 2 şer kez izlediğim sevdiğim hatta mutliplayer etkinliğinde kendisiyle tanıştığım kanalını ve videolarını çok beğendiğimi söylediğim bir insan.Karakter olarak çok iyi birisi olabilir ona lafım yok. Ama son 5-6 videosunda oynanışlar oyunlar hakkında yaptığı videolarda, ben şunu yapamıyorum öyleyse bu oyun kötü, ben şunu beceremiyorum öyleyse bu oyun kötü gibi (tam olarak böyle değil anladınız işte) diye güzelim oyunlardan kötü buldukları kendi sevdiği oyunlarıda yere göğe sığdıramadığında beğenmediğin oyun şuyken bunu mu beğendin diyesi geliyor insanın


+1 | 11-09-2022 19:12
90. denk geldikçe severek izlediğim, bilgili ve saygılı içerik üreticisi. twitchte hiç karşıma çıkmadı, umarım yayın açar.


0 | 20-09-2022 02:46
/9
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/9