kanıtlı bot atanlar Twitch Sözlük

kanıtlı bot atanlar

51. Başlıktaki olayla ilgili olayın merkezinde olan insanlardan çok Jahrein'i linçlemişler. Bu twitch sözlük dedikleri kadar varmış. Mail ssleri var. Adam yoğun bir dönemde olduğunu belirtmiş ki bu gizli değil o dönemki yayınlarının hepsinde bunu belirtiyordu. Sen böyle bir yoğun dönemde çirkeflik yapıp ya sen benim yazdığım maili gündeme getirmedin ben seni bitireceğim diye çirkeflik yaparsan adam seni neden ciddiye alsın? Jahrein'e sallayan insanların hepsi de Elraen'e olsaydı drama başlatırdı bilmem ne diye sallıyor. Buyrun arkadaşlar Elrean'e ulaştırın bu mevzuyu o çıkarsın bakalım dramayı. Bariz bir şekilde Jahrein'e yüklenilmesine anlam veremedim sadece.


+1 | 14-07-2021 23:58
52. Bu başlıkta olan olayları ilk başladığı gün okudum, hatta Adelwolf'un kendi discord adını da yazdığı bir yazı vardı ama silmiş. ADELWOLF ASLANIM SS'İN BENDE https://ibb.co/4SjB7jn (27.)i
1- Öncelikle daha ssler ortada yokken Jahrein ve ekibini burada top yağmuruna tutan beyinsiz veletlerin zihniyetlerine tükireyim, ulan elinde kanıt olmadan insan böyle bir şeyle itham mı edilir? Beyinsiz sürüsü, ne oldu lan adamın alakası bile çıkmadı, "neden konuşmadı" diyenler de 2 ayda neler geçmiş jahonun başından dönüp baksın, adam Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Babacanla yayın yaptı, yalan kesitlerle linçlenmeye çalıştı, köpeğinin başından talihsiz olay geçti nasıl zaman bulsun aq
2- iddialar doğrudur değildir bilemem o yüzden net bir şekilde konuşamam ama isimleri geçen kişilerin açıklama yapmaları iyi olur tabii
3- Özel konuşmaları paylaşmak suçtur: Türk Ceza Kanunu 132. Madde uyarınca

(1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, verilecek ceza bir kat artırılır.

(2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.


+4 | 15-07-2021 00:22 - 15-07-2021 00:25
53. https://youtu.be/MSG4Qxnyhxs?t=375
"Kanıtlaması da neredeyse imkansız bir şey bu konuları, o yüzden bu konularla ilgili konuşmuyoruz" Jahrein bunu Kemal'in ekibine ait olduğu SS'lere diyor. LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
İstatistikle bot damgasını vuranda yanlış bilmiyorsam Namık Kemal'di galiba

(OH NOOOOOOO bunu dediğim için Jaho fanları beni, aptal limonculardan biri ilan edecek.)


+10 | 15-07-2021 00:36 - 15-07-2021 00:46
54. Jahrein sonunda olayı yayınında zorla da olsa dillendirmiştir. Jahrein bu SS'leri kendinin de hazırlayabileceğini söylüyor ki haklı da. Adelwolf isimli arkadaşın limon tayfacı olması bu konunun önemini zayıflatmaz. Adelwolfun bundan sonra yapacağı şey eğer konuşmalar gerçekse Jahreinin de dediği gibi ayrıntılı ekran kaydı almak olmalıdır. Konuşmaları gezmeli hakkında iddiada bulunulan kişilerin profillerine tıklanmalıdır. Kısacası hiç bir şüpheye yer bırakmadan bunlar kayda alınmalıdır. Kayda alındıktan sonra youtube'a yüklensin sonra link burada veya ayrı bir başlıkta yayınlansın. Onun üzerine tartışalım.Kesin doğruluğunu bilmediğimiz SS'ler üzerinden tartışmak , olay gerçekse öneminin yitirilmesine sebep oluyor. Bakalım iddialar doğru mu yoksa yanlış mı ekran kaydına göre belli olur hepsi. Sonra da yayıncıları bu haksız kazanç sağlayanlar hakkında konuşmaları için baskılayabiliriz.

Jahrein'in konu hakkında konuştuğu yayın kesiti;
https://www.youtube.com/watch?v=MSG4Qxnyhxs


+1 | 15-07-2021 01:16
55. Jahrein sonunda boş boş konuşan çocuklara karşı güzel bir cevap vermiş. o ssleri atan arkadaşta güzel bir video hazırlayıp yüklesin sesini duyurmak istiyorsa.
şunu da anlamadım sen böyle bir şey yapmışsın pişkin pişkin suçsuz bir adamı suçluyorsun vay bak hele ya..
jahrein haterlığını bir kenara atıp güzel bir yazıyla adama dile getirseydin diyecektim de daha akıllı olanı söyledik zaten güzel güzel videonu hazırla at youtube a...
bu kekoların bazı insanların arasını bozmaya çalıştığını farkettim haftalar önce jahrein ve pqueen araları iyi jahrein laf etmiyor gibi laflar edilmişti sözlük üzerinden sonrasında jahoya gelen donatelerle pquen üzerinden kışkırtıcı laflar geldi çakallar sizi işiniz gücünüz yok mu lan.


+3 | 15-07-2021 01:23 - 15-07-2021 01:33
56. tr'deki çoğu yayıncıları severek takip ediyorum fakat insanların konunun aslında geçen erik dalı yayıncılarına değil de daha ss'ler veya videoları bile ortaya çıkmamış rekkitz yayıncılarına saldırması dehşete düşürdü. Arkadaşlar bakın, tuğkan abi hep der fan boy olmayın diye. Burada kemal'in ve erik dalının açıklaması gereken çok şey var. Burada Elraenn, Unlost veya jahrein ve rekkitz'e yüklenmek yerine erik dalı'nı soruşturmak daha doğru olur. Tabii ki burada bunların sahte olup olmaması olayı da var. Eğer gerçekse erik dalı ve bazı rekkitz üyelerinin bot bastığı kanıtlanır. Eğer gerçek değil ise, drama çıkarmaya çalışan bir arkadaşımız var ortada. Fakat dediğim gibi, burada fanboyluk yapıp rekkitz'e daha ssleri veya videoları çıkmadan saldırması garip. İyice ve sağlam kanıtlarla soruşturmak lazım bu konuyu fakat eğer kemal veya ekibinden biri sessizliğini bu konuda devam ettirirse bir şeyler ters demektir.


+2 | 15-07-2021 02:12
57. Herkesin kaçırdığı nokta olayın içinde pedofili bir varlığın olmasıdır. Birine pedofili demek ağır suçtur ve bu "Yav bu kesin shoptur." Diyerek geçiştirilecek bir şey değildir. SS'i atan kişi bu yazışmaları %100 kanıtlayacak şekilde sunmalı ve pedofilinin yargılanmasını sağlamalıdır. Eğer sunamıyorsa da iftiradan mahkemede yargılanmalıdır.


+3 | 15-07-2021 02:15
58. böyle bir konu hakkında bilimum büyük yayıncının konuşmasını beklemek aptallıktır. Hepsi işleri gereği köşesizdir ve bir yerde para varsa oraya yönelirler. Bu konuyu bütün tw tr seyircilerine duyurabilecek kişiler daha küçük yayıncılar belki de kesitçilerdir. Yada dramapasta diye bir kanal adından da anlaşılabileceği üzere dramalarla ilgili videolar çekiyor onla yada onun gibi başka kanallar varsa onlarla da iletişime geçilebilir.


0 | 15-07-2021 09:09 - 15-07-2021 09:10
59. Bu olayda unutulucak yemin ederim bu olayda unutulucak . Napalım yani twiterdan # falanmı açalım unutulmaması için ? https://www.youtube.com/watch?v=MSG4Qxnyhxs burada jahrain kesin bi kanıt yok diyor shop olabilir diyor . Ulan ! sen Elraenn e bot derken ortada bi kanıt varmıydı ? Tabi anlıyorum sen bu piyasada 12 senedir varsın tamam ama bu piyasaya yeni ayak basmış ve seni her konuda geçmiş birine iftira atmak yapılabilecek en yüzsüzce şey. Gerçekten Twiter Hashtag i falanmı açsak bilemedim .


+4 | 15-07-2021 13:38
60. https://www.youtube.com/watch?v=8aVTjrp4nqY herkesle paylaşın hakkınızı arayın !!!


+1 | 15-07-2021 13:55
/11
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/11