kanıtlı bot atanlar Twitch Sözlük

kanıtlı bot atanlar

41. Zaten sorun orda başlıyor ki(59. entry)? Kevin Spacey gibi ne idüğü belli olan oyuncuların içeriklerini tüketmiyorum, Leaving Neverland'den sonra Micheal Jackson ile ilgili hiçbir şey tüketmiyorum. Ama hala milyonlarca fan kitlesine, savunucu kitlesine sahip insanlar bunlar. Bunun bir benzeri de twitchte gerçekleşiyor ki? Adamın ağzından aptalca bi cümle çıkıyor yauw öyle dememiştir diye direkt birileri gelip savunuyor. Bot atılmış deniyor, ki burası önemli, hala botu atanlar dışında bir argüman sunuluyor. Artık ne yapsalar izlenecekler, adam bot atmış atmamış izleyenin umrunda mı? Yayında anasından giriyor başka ebeveynden çıkıyor adam ve sonra da bunu savunuyor o benim arkadaşım istediğimi yaparım diye. Sonra biri chatte o adama küfür ediyor benden başkası küfür edemez oluyor. Artık leş bir yere gittiği belli değil mi? Bu bot olayları da unutulcak ki insanların haberdar olduğundan da şüpheliyim artık.

- Bir de yauw bot atıyorsa atıyor ben eğleniyor muyum eğleniyorum diyen bi kitle var. Bir başlığa da entry girilmişti böyle ki çok var böylesi. Sorun bot atması senin eğlenmen değil. Altta kalan yayıncının günahı ne? Birileri hala yayın yapıp parasını kazanmaya çalışıyor. Bir grup illegal bir şey yapıyor, diğeri gelip iyi ki onu değil onu izliyorum diyor. Bu insanlara neyin doğru neyin yanlış olduğunu nasıl anlatacaksın. Adamlar kör aq?


+4 | 09-07-2021 12:06 - 09-07-2021 12:11
42. Eee Jahrein'in SS leri ne alaka onu anlamadım? Adam düzgünce yazmış.


+3 | 13-07-2021 09:17
43. Yukarıdaki ss serisinde Jahrein ve Ekibinin adı bile geçmiyor neyin algı çalışması bu bi ton entry girmişsiniz adamlara.


+5 | 13-07-2021 09:43
44. Sağlık sorunları yaşıyor kendisi. Ayrıca bu Twitch'in ilgilenmesi gereken bir şey yayıncıların hiç bir hükmü yok bunları Twitch yetkililerine söyleyin.


+1 | 13-07-2021 11:44
45. Jahrein Neden Var diyenlere Bahsi Geçen SS`lerde Elraen yada unlost Olsaydı Siz bu fake prime olayını burdan göremezdiniz direkt yayında haberiniz olurdu


+12 | 13-07-2021 12:49
46. Bazı ssler 2018 tarihinden yani 3 yıl boyunca sustun mu ? hahahaha işin ilginç yanı botları atanda sensin :))


+3 | 13-07-2021 16:26 - 13-07-2021 16:28
47.
(bkz:)


Ayrıca sözlük kurallarına aykırı görseller var ama kimin umrunda.


0 | 13-07-2021 18:52 - 13-07-2021 19:12
48. Arkadaşlar bu fotoğraflar shop olsa bile fake primedan daha önemli bir pedofili ve ifşa grubu vakası var ortada . Bence primedan daha çok bu ifşalara üzerinde durmamız gerekiyor , hatta kemalin çıkıp bir açıklama bile yapması lazım bu whatsapp grubu/konuşmalar/discord odası (müzisyenin melekleri) hakkında .


+2 | 13-07-2021 19:46
49. işin komik yanı bu ss'leri jahrein'den haz etmeyen unlost ve elraenn'e yollayıp durumu anlatalım desek onların ekiplerinin de kendinemüzisyen'in tayfasıyla muhabbetleri var ve birbirlerini seviyorlar, o yüzden çok yüksek ihtimalle işe yaramazdı. kendinemüzisyen'e söylenen köşesiz, herkese yaranmaya çalışıyor gibi esprilerin altında aslında kendinemüzisyen'in ne kadar zeki olduğunu görebiliyoruz. jahrein arkadaşı, wtcn arkadaşı, unlost arkadaşı, elraenn arkadaşı, diğer ismini yazmadığım büyük yayıncılar arkadaşı ve hatta birçoğu yalayıcısı (böyle yazmak istemezdim ama maalesef ki öyle). e zaten iddiada isimleri geçen kişiler kendinemüzisyen'in kendi ekibinden ve de yakın arkadaşları. o yüzden böyle bir durumda derdimizi anlatabileceğimiz gerçekten hiç kimse yok. iddiaların doğru olduğunu varsayarsak yapacak sadece iki şey var. birisi twitter'da hashtag açarak gündem yaratmaya çalışmak, diğeri ise ekşi sözlük'te hesabı olan birisinin konuyu anlatarak başlık açması veya bir sözlük yazarından rica ederek konuyu açtırması.


+6 | 13-07-2021 23:04
50. OLAY ÖZETİ:

iddiaya göre bu konu "Adelwolf" isimli arkadaşın zamanında fake prime yapılırken erikdalı üyeleri olan Eray,Jrokez,Vicrains,Uthenera , xHzAli ve KendineEnes isimli yayıncılara ve modlara fake prime hizmeti verdiğini ve bunu görüntülerle desteklediğini belirtiyor. Adelwolf isimli arkadaşa 27. entryde belirttiği üzere discord üzerinden mesaj attığımda iddia ettiği konuşmaların ekran görüntüerini atıyor. Ekran görüntülerinin montaj veya gerçek olduğu bilinmemekle birlikte yukarıda saydığım isimler ekran görüntülerinde yer alış durumda. Fake prime ile abone bastırdığı iddia edilen bu kullanıcılar eğer böyle bir olay yoksa bu konu hakkında açıklama yapmalı. Ayrıca bu konunun diğer bir kolu da Jahreine uzanmakta. Adelwolf'un attığı ekran görüntülerinde iddiaya göre jahrein ile mailleşmeler de mevcut.

Adelwolf'un mesaj atanlara gönderdiği tüm bu SS'leri DOĞRU kabul ettiğimiz bir senaryo üzerinde bu işi yapıp haksız kazanç elde eden kullanıcılar twitch tarafından kısıtlı bir süre boyunca cezalandırılmalıdır.
Rakip yayıncıları bot kullanmakla itham eden, doğruların savunucusu, twitch adeletinin baltası olarak kendini konumlandıran korkusuz Jahrein, konu KendineMüzisyen ekibi olduğunda adam kayırma mı yapıyor? KendineMüzisyenin kitlesinden mi korkuyor? Bu adam milletvekili olduğunda da benzer olaylar başına geldiğinde yine adam mı kayıracaktır?

Adelwolf'un mesaj atanlara gönderdiği tüm bu SS'leri YANLIŞ /MONTAJ kabul ettiğimiz bir durumda zaten konunun konuşulmasına gerek olmadığı gibi gelecekte bu tarz konuşmalar çıktığı zaman da ciddiye almamamız gerektiğini öğrenmiş oluruz.

Ben, olayın Doğru veya Yanlış/Montaj olduğunu savunmamakla birlikte bu entryi okuyacaklara olayı özetlemek amacıyla yazdım. İddiada adı geçen isimler susacaksa/olay görmezden gelinecekse kendilerine sürekli şüphe ile bakılacaktır. Eğer böyle bir olay varsa veya yoksa çıkıp açıklama yapmaları izleyicilerin gönlünü rahatlatmak için kaçınılmazdır. Umarım böyle bir olay yoktur ve görüntüler montajdır. İddiada adı geçen isimlerden açıklama gelene kadar beni yaptığım gibi ekran görüntülerine Adelwolf isimli kullanıcıdan ulaşabilir kendi vicdan muhasebenizi yapabilirsiniz.


+1 | 14-07-2021 21:54
/11
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/11