Elraenn Twitch Sözlük

Elraenn

481. Jahonun yönlendirdiği toxicler, adam mantıksız bir şey ezberletiyor, argüman diye yazıyorsunuz.
jaho da şu sıralar 30k izleniyor o yayını kapatınca izleyici nereye gidiyor? Diğer 20k 30k izlenen yayıncılar kapatınca nereye gidiyorlar? Mesela jahrein 350k izlkendi yayını erken kappattı onlar nereye gitti, onun 95% kılıçtaroğlu için mi twitch açtı diyeceksiniz? En iyisi de 1 yayından kaç yüzbin kişinin geçtiğinin farkında olmamanız, jahreinin yayınından da izlenmesine göre 300 bin kişi geçiyor, 300 bin kişi nerde desene kappa . Yani bot varsa herkese aynı davranacaksın, jaho elraen hakkında algı yaratmak istiyor diye ikiyüzlülük yapmayın. Geçen wtcn valorant turnuvası ayağına 100k izlenirken riot eu yayını 20k izlendi, ona rağmen kimsenin bir şey dediğini görmedim.

Şimdi biraz mantıklı cümleler kuralım. 1. Herkes hayatsız gibi 10 saat twitch izleyecek diye bir şey mi var? 2. Gecenin köründe kapatıyorlar, insanlar uyumaya gidiyor olmasın? 3. diğer 20k 30k izlenen yayıncılar yayın kapatınca izleyiciler nereye gidiyor? Sadece jahrein yönlendiriyor diye algı yaratmaya çalışıyorsunuz ya, son derece mide bulandırıcı. Ha bot varsa da bot serverelerinin interneti çökünce böyle oluyor https://twitchtracker.com/jahrein/streams/39708755852 ilk bot basanlar kim acaba :) . Bu jaho niye twitch TRde toplam kaç izleyici olduğunu söylemiyor, madem o kadar algı yaratmak istiyor onu söylesin ordan hesaplayalım?


+8 | 10-06-2021 13:33
482. Adamın youtubeye attığı yayın dışı oyun videoları bile en az 150k izleniyor. Klasik toxic sürüsünden birisi de gelmiş bu adamın kitlesi nereye kayboluyor diyor. Ben 1,5 yıldır elraen dışında hiçbir yayıncıyı izlemiyorum ki benim gibi binlerce insan var. Yani bu durum biraz normal gibi knk


+9 | 10-06-2021 15:39
483. Galiba bazı yaşı küçük arkadaşlar tüm gün 10-12 saat fln twitch'de takıldıkları için böyle konuşuyorlar, ben bir yayıncı (sadece elraenn değil) max 2-3 saat izleyip çıkıyorum, twitch'e günde ayırabildiğim max saat bu kadar oluyor. 2-3 saat twitch izledikten sonra "aaa olmaz şimdi ben bir twitch izleyicisi olduğum için bir yayıncı yayını kapattıktan sonra hemen 5 farklı yayıncıyı da izlemem lazım" gibi bir durum olmuyor maalesef ve diğer bir sürü yayıncıların izleyicilerinden de benim gibi olanlar kesinlikle vardır.


+11 | 11-06-2021 10:33
484. Elraenn eğer haftada 5 yayın yapacaksa RP yayınlarını en fazla haftada 1 olarak yapmalıdır. Aksi halde onu RP için izleyen kitle için karakterini seven kitleyi kaybediyor. Ayrıca sürekli ekibi ile yayın yapması da bir süre sonra can sıkıyor. Bu başı çeken tüm yayıncılar için geçerli. Ekipsiz yayın izleyici ile daha samimi bire bir ortam oluşmasını sağlıyor benim gözümde. Video izleme yayınları en samimi içeriklerinden bence elraennin. Arada tek başına da oyun oynamalı diye düşünüyorum. Ekipli yayın yapan diğer yayıncılar da aynısını yapmalı. Ekipli yayınlar farkında olmadan izleyicinin focusunu yayıncının üzerinde değil ekibin üzerinde çekiyor. Bu da bir süre sonra izleyici yoruyor. Sebebi de ekipten herhangi bir kişinin bir grup izleyici tarafından sevilmemesi,itici bulunması doğrudan yayıncıyı da etkileyen bir olay. Aynı şey KendineMuzisyen yayınlarında olay akışını bozan DoDo ve Ali için de geçerli.KendineMuzisyenin yayınlarında her şeye yorum yapma zorunluluğunda hisseden bu kişiler bazen yayını kapatma sebebi olabiliyor. Ekipli yayınlar , yayıncılar için bir kolaylık fakat izleyici yoran bir olay ne yazık ki. Elraenn de Youtube'dan izleyici ile bire bir olduğu yayın kesitleriyle izlenme kazanan bir kişi olarak buna dikkat etmeli. Tadında yapılmalı. Umarım yazdıklarım dikkate alınır.


0 | 28-06-2021 12:26
485. Son 2 haftada sadece 3 yayın açıp müsait olmasına rağmen yayın açmayan yayıncı. Bugün ekibindeki rraene'nin storysinde 6 gün yayın yok diyip kameraya bakarak kapak işareti yapmasını artık yayıncılıktan sıkıldığı yönünde yorumladım. Gerçekten sıktı bu durum...


+8 | 03-07-2021 17:56
486. Rraenee'nin story'sini ben de gördüm. Yeni setup kuruyormuş "6 gün yayın yok." diyerek kameraya "kapak" işareti yapıyor. Seviniyor. Aga yayın açmak artık bu kadar zulüm geliyorsa, bu kadar çile çektiriyorsa, gözünde bu kadar büyüyorsa ben senin derdine hemen çare bulayım, hem de kökten? Komple bırak yayıncılığı? Geçen yayında da aynı muhabbete denk geldim. "Ekiple kamp yapacağız, 15 gün yayın açmamı beklemeyin" tarzı bi cümle kurup sevindi etti. Şimdi de bu story. Yayın açmayacağına kameraya "kapak" işareti atacak kadar seviniyorsan niye yapıyorsun baba bu işi? Sen değil misin her yayın "Sevmediğim işi, huzur bulmadığım işi yapmam." diyen? Bıraksana yayıncılığı? Salsana bütün sponsorlukları?
Haaddi?

Şimdi kalkıp şaka yapıyor adam şakasına söylüyor diyenler olacaktır. Size Yılmaz Güney'in bi' repliğini söyleyeyim.
"Her şakanın bir parça da ciddi yanı yok mudur?"

Twitchflix'in "Elraenn - Yayıncılıktaki Mental Zorluktan Bahsediyor" başlıklı videonun yorumlarına bir göz gezdirin. Ne dediğimi anlayacaksınız. Benimle aynı fikirde olan çok insan var. Zaten iki ayda bir Twitchflix, Elraenn'in yayıncılıktan dert yandığını içeren video atıyor. Fiks.


+20 | 03-07-2021 21:00 - 03-07-2021 21:41
487. Bence bu düpedüz saygısızlık,terbiyesizlik.Sıkıldık artık bu belli yayıncıların Hollywood oyuncusu triplerinden, 6 gün yayın yokmuş bak sen, kimi cezalandırıyorsun takipçileri mi,sana abone olan insanları mı? Bence sorun şımarıklık.Binlerce sana abone olan insan, donate atan destekçin var bu hareket onlara yapılmıştır diğerlerini zaten pek umursadığını sanmıyorum.Aboneleri tepki göstersin diyeceğimde pek sanmıyorum gene abi,abi diye peşinde koşturursunuz, aslında size iyi bile yapıyor böyleleri.


+5 | 04-07-2021 02:07
488. Tuğkan yayıncılığa başladığı ilk zamanlar tekstil işini bokluyordu insanlarla ne tür sorunlar yaşadığını anlatıp yayıncılığa övgüler diziyordu şimdi tam tersi tekstilde kafam çok rahattı, mental olarak yoruldum diye ağlamaya başlamış. Sızlandığı insanların büyük çoğunluğu asgari ücretle geçinmeye çalışan, antibiyotikli tavuk dürüm+ayran yapan insanlardan oluşuyor. Bunların senin yaşadığın mental yorgunluğa üzülmesini mi bekliyorsun cidden? İnsan biraz utanır. Neyse bu akşam bir yayın patlatıp gaz almaya başlar çok tepki almış.


+18 | 04-07-2021 19:54
489. Bu şımarıklığın tek bir sebebi ve nedeni var.Yalaka fanboy kitlesinin sürekli kıçını yalaması her söylediği cümleye kanıp inanıp alkış tutması.Şu sıkılmış triplerini bırak artık gerçekten bu işten bıktıysan gerçekten bırak kazanacağını kazandın zaten artık belkide sebebi bu doymuşluk hissi nasıl olsa bir kitle var ve iki havalı cümle söyler drama yapar yine alkış tuttururum diye düşünüyor sanırım.O kadar çok yalan söylemeye başladıki zaten son dönemde başta Eightborn sunucusunu 8 aylık bakıma aldıkları süreçte ilk başlarda sürekli yayın yaparken sıkıldığında yayını kapatıp sunucu işleri ile uğraşalım hadi ekip diye yayını kapatıp aylar sonra sunucuyu tekrar açtıklarında kendi itirafı üzerine biz 8 aylık süreçte sunucu ile ilgilenmedik kafa tatili yapalım dedik son 1-2 aydır uğraşıyoruz ve yetişmedi arkadaşlar kusura bakmayın draması yaptın hani her yayını kapattığında sunucu ile çalışmaya gidiyordun?Sonrasında çekiliş olayı yaklaşık 1yıl oldu ortada hiç bir şey yok ve diyeceksiniz ki adam napsın yapsında o kadar ceza yesin sen mi ödeyeceksin?Ulan bir yıl oldu bir yıl şu zamana kadar bir çözüm bulamadın mı her yayın kendin söylüyorsun milli piyango ile yaparsak izin veriliyor diye yap o zaman o kadar insan boşuna mı abone oldu takip etti seni?Onu geçtim sürekli çekiliş ürünlerini cevresine dağıtması ayrı bir muamma.Adamın saygısı kalmamış ki izleyiciyi kullanmayada iyi alışmış zaten kimsenin aklı fikri yok sürekli manipüle ile drama ile kandırıyorsun zaten.Sende haklısın tabi benimde her dediğime Aynen ağbi çekseler bende belki senin gibi kafam rahat olurdu.Sunucuyu neden salmıyor arkadaşlar sebebi açık değil mi.Sizce rp seven kitle artık sunucunun olmadığını veya kendisinin rol yapmayacağını sunucuyu diğer adminler ilgileneceğini ve yayınlarını yapmayacağını söylese binlerce kişi izlemeyi bıralacak ve rp seven kitle gidip sunucuda diğer yayın yapan arkadaşları izleyecek.He birde artık izleyiciyide tehdit etmeyi çok seviyor onunla aynı düşünmüyorsa aboneleri veya izleyicileri kapatırım bak bu sunucuyu , yayını kapatıcaz anlaşıldı yine başladınız darlamaya gibi izleyici ile inatlaşmaları ayrı bir olay haksız olduğunu bildiği için insanları tehdit yoluyla bastırmaya çalışmak suçluluk psikolojisidir bunuda çok iyi kullanıyor koyun tayfasına karşı.


+10 | 05-07-2021 15:36 - 05-07-2021 17:26
490. Evet son zamanlarda çok sızlanmaya başladı yayıncılık hakkında, ki bu bana biraz normal biraz abartı geliyor. Normal gelen tarafı bu adamın fanboyu çok adamı çileden çıkartırcasına çok. Twitchin enes baturu bildiğin. Ama sızlanması dışında bir sorunu yok diğer yayıncıları görüyoruz 18 yaş altı kız gruplarında takılan fake prime basıp ona buna bot diye ağlayan tipler. İyi ki izliyorum seni aw


+5 | 09-07-2021 03:02
/70
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/70