Toqtir Twitch Sözlük

Toqtir

181. Açıkcası, yukarıdaki yorumlara dayanamayıp böyle bir yorum yapmaya karar verdim. Yukarıda bulunan arkadaşların Sedat'ı izlemediğine ve buraya içlerini dökmeye geldiklerine hemen hemen eminim çünkü bahsettikleri kişinin Sedat ile alakası yok. Hemen hemen her yayın farklı oyun oynar, (gerek uzun, gerek kısa sürecek şekilde) herkesten izlediğiniz oyunları herkesten izleyemeyeceğiniz modlar/konseptler bularak sunar, yayıncıları takip ettiğiniz istatistik sitelerinden bakabilirsiniz. İşine saygısı yok gibi değişik yorumlar olmuş izlemediklerini anladığım nokta bu. Adam 2 ay önce taşındı ve taşınmasının en büyük sebeplerinden biri işini daha rahat yapabilmek için olmasıydı, üstüne sırf yayın odası için 16.000TL'lik ses yalıtımı yaptırdı (Yayında neler eklediğini ne kadar tuttuğunu gösterdi) Yukarıda aynı şekilde alakasız bir yorum var, Geekend yayınında video izleyip söz tutmuyor gibisinden. Geekend yayını 48 saat sürdü, az önce girip baktım 48 saatin 23,5 saati boyunca oyun oynanmış, zaten 2. günü 2.30 saatlik half life belgeseli izleyip üzerine sohbet çevirip girip üstüne Half-Life 1'i bitirmiş bir yayın gerçekleştirdi, totalde 4 hikayeli oyun 5 çerezlik oyun oynamış. iki günde toplamda 9.30 saat uyudu gözümüzün önünde, sorarım size var mı aranızda 48 saatin 48 saati oyun oynayacak adam? Neyse velhasıl kelam kendimce burada bir adaletsizlik olduğunu düşündüğüm için yazmaya geldim umursarsınız umursamazsınız size kalmış ancak bu sözlük içinizi kusacağınız millet hakkında yaygara çıkaracağınız bir yer değil maalesef.


+1 | 07-06-2021 02:25
182. meme açanlar bitti büyük yayıncıların karıları başladı.Yeter 1-2k izlenen yayıncı karısı görmek istemiyorum


+11 | 07-06-2021 04:38
183. Taşak muhabbeti ayrı saran ciddi muhabbeti ayrı saran hem Z kuşağından olduğu için kendime yakın gördüğüm hem de baba olduğu için abi deme ihtiyacı duyduğum yayıncı. Sanırım gerçekten eğleneceğime emin olduğum yayınlar en çok onun kanalında oluyor GUMANDAN


0 | 09-06-2021 07:30
184. Yenge adı altında kimler piyasaya eşini/sevgilisini çıkartıyor jahrein,wtcn,uthenera,kendinemüzisyen nedense hep aynı taraftan

Not: bunu ilk wtcn ve uthenera başlatmıştır ceren özlem duygu vs vs. Şaşırmıyorum artık


+1 | 09-06-2021 14:23 - 09-06-2021 14:23
185. Twitch Türkiyenin bence en eğlenceli yayıncısıdır. Yaşıt olmamıza rağmen, baba olmasından da kaynaklı olacak, izlerken sanki yaşıtım bir adamı değil de çok daha görmüş geçirmiş bir insanı izliyormuşum hissi veriyor. Son zamanlarda chatinde çok fazla pepega görmeye başladım yalnız. Aboneleri arasından bile gördüğüm oluyor bazen. Büyüyen kitlenin dezavantajı olsa gerek. Eleştireceğim tek noktası da yüksek ihtimal enerji konusu olurdu. Ne zaman yayına girersem gireyim bi "enerjim bitiyor, yoruldum, şunu yaptığım için tükendim o yüzden bu olmaz vs" dediğini duyuyorum son zamanlarda. Karısının yayınında yayın yapacağı günler gündüzden ev işi bile yapmadığını çünkü yayındaki enerjisini etkilediğini söylemişti. Ben buna bir türlü akıl erdiremiyorum. Belki de hayatımda hiç bu tarz bir enerji problemi yaşamamış olmamdandır, bilmiyorum. Lakin arada bana biraz abartı geldiği oluyor. Gerçekten bu kadar problem yaşıyorsa işin altında farklı sağlıksal bir durum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu kadar küfür kıyamet yayın yapmasına rağmen chatinde yayındaki bir oyun karakterine sövenleri -abazalık yapan liseli ergenler tarzında "ne sikilir" vb. şeyler yazanlardan bahsetmiyorum, dümdüz abartı olmadan küfredenlerden bahsediyorum.- yok ettiklerini gördüm. Bence bu biraz tezat bir durum çünkü neticede yapılan yayınlar bolca küfür içerirken chatte aşırıya kaçmayan küfürlerin dahi bu derece sorun edilmesi bence mantıksız. Modları da sonuna kadar anlayabiliyorum gerçi. Bahsettiğim gibi onlarca pepega arasından chati temiz tutmaya çalışmak zor iş. İlla ki makineleşmişlerdir.

tl;dr Kafa adam, iyi yayıncı, muhteşem eğlenceli bir kişiliği var. Umarım daha iyi yerlere de gelir.


0 | 11-06-2021 03:19
186. Çoğu büyük yayıncının "izleyici sayısı düşecek" korkusuyla oynayamadığı oyunları oynayan yayıncı.

Eğer birileri bu adamı sırf gömmek için gömüyorsa (eleştiri değil, alakasız saldırılar) anlayın ki o kişi chatten ban yemiştir. Toqtir samimi ve rahat takılan bir insan bazı kişiler de bunu suistimal etmeye çalışıyor.


+1 | 15-06-2021 23:39
187. Meslek lisesi muhabbetine katılıyorum. Özellikle easy phraselerle durumu idare ediyo devamlı. Yalnız işi karmaşıklaştıran konu salt akılcı tespite dayanması gereken komedi mantığı. Zamanında cem yılmaza karşı levent kırcanın giriştiği çatışma konusu. Yani politik olmayacaksa ve "bir yere parmak basmayacaksa" ne anlamı var sorunu. Bana kalırsa zaten zizek abimizin de dediği gibi herşey aslında ideoloji ve fazla overthink etmeden nasılsa gelişine öyle davranılması gerektiği, çünkü zaten herşey parmakla göstermese de bir şeye işaret ediyo ister istemez. Ölçüt de komik bulunup bulunmadığı olmalı. Gereksiz rasyonizeleştirmeye gerek yok. Fazla akılcı ve yaratıcı olmayan, kalıplardan yürüyen, hepimiz baştakini sevmiyoruz kollektif tutumunu barizliğine rağmen kendi işine gelecek şekilde kullanıp burdan 80. kez duyduğumuz humor'ı bıkmadan ve gücenmeden tekrar eden (silivri soğuktur vs.), kolaycı bir humorla liseli eyliyo gibi geliyo özellikle meslek liselileri. Acilen bu humor'ı bırakmaları lazım rekkitz ekibi olarak. Yani eskiden de memeler, kalıp sözler falan çıkıyodu fakat bu kadar üstüne yatılmıyodu, bi yaratıcılık vardı.


+1 | 20-06-2021 23:52
188. Bipolar olduğu için chatinde adam banlayan yayıncı...
Kendisinin bir video izlerken ya da oyun oynarken yaptığı mizah tarzını chatte yapınca genelde ban yiyosunuz. "Beckham'da bir ya**ak var var ya öfff" gibi mizahlar yapıp, yayında vlog izlerken vloggerın sevgilisine "vay kız da fenaymış" tarzı şeyler yazanlara karşı birden namus bekçisi falan kesilip banlayabiliyo. gerçekten ya kendi yaptığı mizahın farkında değil ya da ağır sexist biri... o yüzden izleyenlerine tavsiyem kadın ile ilgili mizah bile yapmasınlar chatinde direkt perma yiyosunuz ama herhangi bi erkek hakkında dilediğiniz gibi tten genişletmeli şakalar bunda da bi ya**ak var tarzı mizahlar yapabilirsiniz... hala ağır bipolar mı yoksa ağır sexist mi karar veremedim ama gerçekten kendi mizahının farkında değil... özetlemek gerekirse toqtir paralel evrenden gelip toqtir chatinde mizah yapmaya çalışsa permalanır


+29 | 21-06-2021 00:04
189. dayı 23 yaşındasın evlisin çocuğun var hala her cümleye ingilizce kelime/kalıp sıkıştırma peşindesin bi kasma be


+3 | 28-06-2021 16:30
190. Bu elemanın yayınları önceden cidden keyifliydi çünkü kitlesi harbiden sadece kendisini takip eden tarzdaydı ama Türkiye'deki şu yayıncıların birlik olup pastanın tamamını yeme tutkusundan dolayı hem kendini hem de kitlesini mahvetti.


+7 | 29-06-2021 16:48
/29
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/29