mithrain Twitch Sözlük

mithrain

101. İyidir hoştur güzeldir de. Paraya taparsın be mito. SAD


0 | 27-05-2021 03:11
102. hayat şu adama pubg mobile oynattırdı başka bir şey demiyorum...


+4 | 29-05-2021 12:40
103. izlenmeler düşünce kamera açmaya başlamıştır


0 | 10-06-2021 06:28
104. her şey şu valorant denen zibidi piyasaya sürülmeden önce o kadar güzeldi ki... mitonun escape from tarkov oynadığı zamanlar... twitch kullanma sebebimdi bir zamanlar mito. şimdi ise o da popüler kültüre ayak uydurup valoya geçti. ara ara pubg falan da oynuyor görüyorum sol framede ama yok abi... eski tadı kalmadı.


0 | 27-07-2021 12:09
105. PUBG veya EFT oynadığı zamanlar izlerim. Keyifli bir yayıncı.


0 | 30-07-2021 15:14
106. Şikayet ettiği şeyleri (arkadan vurmak vs) kendisi yaptığında keyif alıp, ona karşı yapılınca sürekli şikayet eden yayıncı, artık eskisi kadar iyi olmadığını düşündüğüm için bu şikayetleri daha da rahatsız ediyor.

Düz mantık düşün 100 kişinin girdiği ve herkesin birbirini vurabildiği bir oyunda agresif oynarsan arkadan vurulma ihtimalin her oyun yüksektir. Bir evde yatarsan düşüktür. Ayrıca pusanlara da hakaretler etmektedir ki isteyen bu oyunu istediği gibi oynamakta özgürdür.

Bu yorumu okusa muhtemelen pusanlardan biri budur yeteneksiz olduğu için oyunu anca böyle oynar vs diye konuşur. Lakin ben pubg oynamıyorum. oynuyor olsam, evlere pusar mıyım? belki pusarım. Çünkü bu oyunda yasak olmayan bir şey, 10 kill almadan da kazanılıyor ve evde pusarak win almaktan da inanılmaz keyif alabilir insan. Yayınları izliyorsanız bu şekilde öldüğünde insanlara hakaretler ettiğini ve aşağılayıcı konuştuğunu görebilirsiniz.

Önerim : Çok fazla şikayet etmeyi , insanlara hakaret etmeyi ve aşağılayıcı konuşmayı bırakmalı
sonra valorantta küfür yiyince dava edeceğim demesi komik oluyor.


+3 | 18-11-2021 00:56 - 18-11-2021 20:10
107. Yine bizim millet sayesinde gereksiz büyütülen yayıncı. Tek yaptığı ağlamak. Kendi yaptığı zaman kendisini gazlayıp aynı şekilde öldüğünde ghosttur camperdir bir milyon tane bahane uydurur. Cocuk yetenekli mi dersen hayır demek ayıp olur. Kesinlikle yeteneği var ama keşke yeteneği olduğu kadar karakterine de yansısaymış çok daha başarılı bir yayıncı olurdu.
Izleyici kitlesinin çoğunun ergen yaştakiler olduğundan dolayı sahip olduğu ''servet''i göstermekten insanların imrenebileceğini bile bile göstermekten çekinmiyor çünkü bunun gibiler bundan haz alır.
Yoksa hangi yayıncı steam hesabında ki cüzdanında ne kadar para olduğunu göstersin ki. Oldu olmadı birde banka hesabını gösterip ''bakın milllettt parama bakınnn wuuhheyyy'' diye haykırsın. Chati de ''kralsın mito'' yazsın.
Zaten aklı başında biri izlemez bunun gibileri. He illa izleyeceğim diyorsan sesi kapat öyle izle en azından boş, gereksiz ve fazla egolu tavırlarından rahatsız olmazsın.

He şunu da ekleyim gizli gizli gelir buraları okur insanlar hakkımda ne düşünüyor diye ama chatine sanki hiç bakmıyormuş da biri ona söylemiş gibi lanse eder.

Umarım kendine bi çeki düzen verirsin be mithrain. Sahip olduğun yeteneğine yazık ediyorsun cidden de işte bizimkiler olduğu sürece bunda bi düzelme müzelme olmaz kendinize bir iyilik yapın ve daha kaliteli yayıncıları izleyin.
Not: Ben yayıncı değilim nefesini o yüzden yorma. Insanların eleştirilerini kaldıramıyorsan veya oyunda ölmeyi hazmedemiyorsan senden çok daha üstün ve iyi oldukları için ya Just chattinge dönüştür en iyisi kanalını sana bir nasihat olsun veya direkt kapa dükkanı. Yayıncıysan ghost/streamsniperlarla diğer olgun yayıncılar gibi baş etmen gerekir. Karşındaki de bir insan yaptığı her ne kadar doğru olmasa bile bu işin bir parçası. Nasıl sen bizden biri sana chatte hakaret ettiğimizde mesajımız siliniyor/banlanıyorsak sende bi kendine çeki düzen ver. Git biraz senden kat ve kat daha çok izlenen insanları bi seyret nasıl baş ediyorlar bu durumlarla öğren sonra gel. Neyse şu an tuzun kuru tabi takmayacaksın da ilerde söylediklerimi hatırlarsın umarım ben yanılırım da sen düzelirsin kötülüğünü isteyecek kadar seviyesiz değilim.


+2 | 30-12-2021 21:13
108. tatlı sohbeti vardır, oyunları da çok iyi oynar. izlerken çifte keyif yaşarsın. biraz para sevdalısı gibi geliyor. hiç kendisinin yaptığı bir çekilişe denk gelmedim. sponsor ürünlerini bazen yaparım diyor. kanalda +400k sp var ama daha hiç denk gelmedim yapmamıştır bence. önemsiz kısım burası sadece izleyene bunu çok geçirdiği için yazmak istedim. mito candır


0 | 25-02-2022 21:48
109. Battle royal furyasıyla yükseldi ve düştü malesef. Çok yetenekli, çok kibar, karakterli bir arkadaşımız. Tamam pubg eskisi kadar izlenmiyor ama pubg mobile yerine bari, valorant ya da cs oynasaydın be...


0 | 09-03-2022 10:41
110. kendini bozmayan tek yayıncı olabilir.


0 | 16-03-2022 18:57
/13
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/13