torwak Twitch Sözlük

torwak

1. sırasıyla dayz, pubg, division ve son olarak tarkow'a kafayı takmış, oynadığı her oyunda en iyi olmaya çalışan ve oyunun bütün aspectlerini ıncığına cıncığına kadar öğrenip kullanmaya çalışan yayıncı.

seneler içinde prodüksiyonunu çok geliştirdi ama dayz zamanında sürekli kendi serverından item çekmesi (ki yasaktır normalde), katı görüşlülüğü ve anafen abisi aurası yüzünden kendisine asla ısınamadım.

profesyönelliğine ve çizgisini koruyuşuna duyduğum saygıyı belirtmeden de edemeyeceğim.


+2 | 17-02-2021 14:46
2. 3 sene önce bot attığı söyledim direk banladı. Hala bot atıyor , kendisi proxy ipleri çok bildiğini söylemişti 50 defa :) , Ama eft konusunda tecrübeli ve uzun süre oynadığı için millet izliyor. Tahminen yayınları 300-400 izleniyor ama 1k geçiriyor proxy ip lerle :) Çok bariz belli. Chat listesinde oturup yarım saat baktım bazı kullanıcılar alakasız meksikali yayıncıları takip ediyor :D


+3 | 24-02-2021 06:46
3. geçen yayınlarından birinde, "bende gezi yürüyüşlerine katıldım ama sadece ağaç için. olaylar farklı yere gittiğinde katılmadım." deyip, mevcut tr iktidarına laf edememiştir. hatta hatta mevcut iktidar ya da ittifakından birine, başka bir yayıncı hakaret etmiş, "ağızına şöyle bir koyarım" demiştir. aboneler yayın geçmişinden bakabilir. "siz her şeyin farkında değilsiniz, dış güçler ülkemize oyun oynuyor" demeye getirmiştir, bunun bir klişe olduğunu bildiğini ancak durumun böyle olduğunu dile getirmiştir. chat ise baya bir şaşırmış durumda, "aga sen ne diyorsun" demeye getirmiş ancak konu bir şekilde kapanmıştır.

malum olaydan sonra izlenme sayıları düşmeye başladı. son yayında da gördüğüm üzere, oyun'da raid'den çıktığında (eft oynar) müzik çalmaya başlamıştır. telifli!?. yani yayın geçmişinde konuşulanlar duyulmasın diye yaptığını düşünüyorum.

ben kendisini severim. düzgün biri gibi görünmekte. ancak yapılmasını sevmediğin şeyleri, onaylamadığın şeyleri kendin de yapmayacaksın. yani sen şiddete karşı, saygı çerçevesinde bir hayat istiyorsan, kalkıp yayında "gelişine tokatı basarım" demeyeceksin. hakaret edilmesinin yanlış olduğunu söyler geçersin. siyasete hiç bulaşma çünkü türkiye'de hayat ingiltere'de olduğu gibi değil. her şeyin farkında olduğunu söylüyorsun ama o gün yayında söylediğin gibi "ben parama bakarım, paramı kim veriyorsa ona bakarım, çalışırım" gibi değil durum bu ülkede.

öğrenmenin yaşı yoktur. biraz daha geniş bir perspektiften bakman dileğiyle.


+13 | 28-03-2021 13:45 - 28-03-2021 13:47
4. https://www.twitch.tv/purplebixi/clip/DifferentSwissOstrichCoolStoryBro-TIyIe6RkklbzkWiC?filter=clips&range=30d&sort=time


+2 | 09-04-2021 10:39 - 09-04-2021 10:42
5. 2017 yılından beri takipteymişim kendisini. çok severek izlediğim pubg yayınları yapardı özellikle araç kullanımına hastaydım. bir süredir chati sürekli sub modda bu konudan şikayet etmek için buraya gelmiştim ki. birde ne göreyim kendi sakin duruşu ve beyefendiliğine yakıştıramayacağım şekilde siyasi ve hakaretli söylemlere girmiş. sanırım chatide bu yüzden uzun süredir sub modda. üzüldüm gerçekten.


+1 | 29-04-2021 03:11
6. eft de her öldüğünde ghost bu ghost bu diye ağlayan yayıncıdır EYVAH tokat atıp beş parmak dağlarını suratımda çıkarmasın şimdi TÜH


+10 | 29-04-2021 16:03
7. EFT oynamaya başladığında kendisini keşfetmiştim eli yüzü düzgün samimi biri gibi gelmişti abone vs olup destek de olduk keza teknoloji bilgiler veriyor ve yardımcı da oluyordu bu tarz insanlarla tartışmayı ve fikir almayı da aşırı seven birisiyim neyse 2 veya 3 gündür aldığım bir kulaklık vardı chatten yazıyordum ama bir türlü görmemişti arka arkaya spam vs de atmadım bu arada en son şakalı bir şekilde sonuna "KEKW" koyarak şöyle bir mesaj attım " https://prnt.sc/12l5duh " Benim bu mesajım sonrasında aşırı sinirlendi ve olur olmadık şeyler söylemeye başladı bir kısmını klip de ki bu kısımdan izleyebilirsiniz " https://streamable.com/2wq3pk " Yayında konuyu bir türlü kapatmadı üstüne tek kelime dahi etmedim chate bir şey yazmadım öyle şeyler söyledi ki insanlar benim ona "gerizekalı" dediğimi sandı çünkü onu ima etti kendisini Jahrein ile kıyasladı 10K kişilik kanalda bunu söylüyor musunuz dedi ve kendisi tam o yayında 500 kişi izleniyordu ve %10'u chate yazsa yayıncı mal olur dedi ki bu kişi sayısı da " 50" kişiye tekabül ediyor çok da yüksek bir sayı değil gibi sanki bilemem. Ortada yanlış yaptığım bir şey olduğunu da pek düşünmüyorum fikrini önemsediğim birisinden fikir almak istiyordum ve sürekli saygıdan karşıda ki kişiye saygılı olunmasından bahseden birisi 500-600 kişinin önünde bana yaptığı ithamlarla bence ne söylediğini bilmeyen birisi. Empati vs de yapmayacağım empatilik bir durum da yok ortada bence ne sürekli spam attım ne taciz edip tagleyip rahatsız ettim. Olay sonrası bir daha yaparsan banlarım demişti ama yarın sabah kalktığımda banlamıştı kanaldan şkgfdnhşkdfgj çok da önemli değil insan sanmıştım değilmiş.

Edit: Kliplerini silmiş klip bende duruyordu editleyip onu ekledim nasıl bir yüzsüz olduğunu gizlemeyelim.

Edit2: Fotoğrafı ve videoyu şikayet etmiş :D iyice kendini rezil eder bir duruma sokuyor çünkü haksız olduğunun farkında duyulmasın diye çabalıyor tekrar koymayacağım gören görmüştür diye düşünüyorum :3 Böyle insanlara fırsat vermeyin pardon insan dedim.


+17 | 06-05-2021 21:31 - 03-08-2021 11:03
8. dün gece yine purplebixi'ye ve jahrein'e sallamış. Twitchte siyaset yapılmasın, twitch oyun platformu vırt zırt. Sana mı kaldı twitchte neyin yapılacağı? İnsan ne istiyorsa gider onun yayınını yapar veya izler.
Zaten tuzun kuru ingiltere'de yaşıyorsun, Türkiye'ye tatile geldiğinde 1 aylık maaşınla krallar gibi tatilini yapıyorsun stok yapıp ingiltere'ye geri dönüyorsun. Senin türkiye ile ilgili bir yorum yapmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum sevgili boomer.
Masa başından "vatan,bayrak" muhabbeti yapıyorsun. Façan yiyorsa gel türkiye'de çalış siyasete karışmadan hayatını idame ettirmeye çabala.
"Akp'li değilim ama" diye başlayıp her lafının sonunu "reis"in yaşının yüksek olduğuna ve ona hakaret edilmesinin saygısızlık olduğunu vs. söyleyip duruyorsun.
Madem twitch'te siyaset olmasın diyorsun , Boş yapma siyasete ve milletin işine karışma git otur oyununu oyna.


+17 | 20-05-2021 21:14
9. radar kullanıp kendini "oyuncu" sanan, yazılım/teknoloji anlamında bilgisi sağdan soldan duydukları kadar olan, anlamsız bir biçimde boştan sebeplerle başka yayıncılara sallayıp kendi kendine drama çıkartmaya çalışan "boş" bir kişidir.


+3 | 05-07-2021 14:49
10. tarkov’a ilk başladığım zaman, rehber amaçlı YouTube’den bir iki videosuna bakmıştım. ilk izlediğim videosunda antipatik gelmişti. hakkında yazılanları okuyunca, önyargımın doğru çıkabildiğine şaşırmış, bir o kadar da sevinmiş durumdayım. öncelikle kendisinin iyi refleksleri felan yoktur, iyi bir fps oyuncusu da değildir. bunu yazan arkadaş galiba ciddi bir fps oyuncusuna denk gelmemiş... close combatte sırf iyi armoru ve iyi mermisi olduğu için kill alıyor. karşısındaki adam slick platesini ps mermi ile delip armoru kevgire çeviriyor Bu, anca öldürebiliyor karşıdaki elemanı bu mu refleks? lütfen gidip gerçek fps oyuncuları izleyin. bu adam sadece oynadığı herhangi bir oyunu sizden benden çok oynuyor. pubg felan bilmem ama yüksek ihtimalle tarkov’dan başka bir oyuna geçerse, uzun bir süre one shot yiyip, “ghost ghost” diye ağlayacak. bunun gibi bir tane daha var
(bkz:)

Edit:imla


+10 | 06-07-2021 20:41 - 06-07-2021 20:42
/5
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/5