erzurum Twitch Sözlük

erzurum

11. Birinin acilen bu yapımcıya mahalle abisi tavırları ve laflarıyla bir şey yapamayacağını buranın mahalle değil oyun sektörü olduğunu öğretmesi gerekiyor. Hala ortalığı karıştırıp ekmek için çırpınıyor çok üzülüyorum bu adama, yazık.


+8 | 25-02-2021 20:54
12. "Bu ülkede de bir şeyler yapılıyor yauv desteg olalım" diye düşünen "cahil" insanların dini ve milli duygularını nakite çevirmek üzere geliştirildiğini düşündüğüm; nazikçe ifade etmek gerekirse: özensiz, içerik yoksunu ve yetersizlik abidesi olduğunu düşündüğüm yapım.

neden böyle düşünenler cahil : ülkede lale savaşçıları falan yapıldı tee amiga devrinde de oyun yapılıyordu zaten ki mount and blade gibi dünya çapında ses getiren yapımlarımız var; sandıkları gibi ezik bir halimiz yok; çok mu iyiyiz; hayır. ama böyle bir rezaleti savunacak kadar da batmadık.

yapımcısının Allah tanımı vs yaparak din kartını kullanıp , bu ülkede ; dini hassasiyetin son derece yüksek olduğu bir ülkede, yayıncıyı linçlemeye çalışması ibretliktir.

yapıcı eleştiri yapılması gerektiğini söyleyen yayıncılar alttan alttan başka bir yayıncıyı linçlemeye çalışmış :D gerçek değerlerini ve yüzlerini göstermelerine vesile olduğu için;bozuk bir saatin günde iki kere doğruyu göstermesi gibi olumlu bir etkisi de olmuştur bu oyunun. #mandafalandır

Yapıcı eleştiri delisi olan insanlara şunu diyeyim: bu ülkede eleştiri kültürü olsa idi, daha düzgün bir ülke olabilir ; beyin göçü falan yaşamazdık. cahilsiniz, sizin yarattığınız realiteye mahkum bir şekilde yaşıyoruz. eğer insanlar kendilerini tutmayıp düşüncelerini özgürce ifade edebilselerdi; beyin göçü bu seviyede olmaz, kalan adamlar daha iyi oyunlar yapabilirlerdi. Tepki verilmesi gerekiyorsa tepki ver, omurgalı ol, tepki verecek yüreğin yoksa da daha iyiyi arzulayan insanların önüne engel olma.

ama adam oyun yabmış abi , erzurum abi bayrak aabi , cami abi = yol yabdılar , bayraklar inmez, ezanlar susmaz.

vizyonsuz vasatlığınızda huzur diliyorum :)


+4 | 01-03-2021 12:24 - 01-03-2021 12:33
13. Vatan- millet-din üçlüsünden para kazanmaya çalışan bir kenar mahallelinin parayı kırma çalışması. Çalışma dedim de ortada kopyala yapıştırdan ötesi yok.


+2 | 06-03-2021 07:15
14. oyun sektörüne din temasıyla girmesiyle sektörü ne kadar tanımadığını belli etmiş olan oyun. normal şartlardaki gibi din falan deyip linçle parayı kazanacağını sandı ama linç yiyen kendisi oldu...


+2 | 08-04-2021 14:41 - 08-04-2021 15:14
15. oynadım beğenmedim


0 | 10-04-2021 20:54
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2