jahrein Twitch Sözlük

jahrein

631. ayristirici dil kullanmak yerine, iyi veya kotu seven sevmeyen herkes icin en azindan bir ortak nokta bulmaya calisip aramizdaki buzlari eritmeye calisiyoruz ve bunlari da bu tur sozluklerde yazmaya calisiyoruz ancak yazmis oldugumuz entry'nin hemen altinda herif nasil bir anda 10 like aldin 5 like aldin diye sorguluyor.

yani adam orada satirlarca yazi yazmis ve tamamen pozitif bir yonden bakmaya calismis fakat yine de aradan boyle bir tane fare cikiyor ortamin huzurunu kaciriyor.

guncel konular ile ilgili baslik altinda elestirilerinizi yapabilirsiniz bir problem yok ancak sirf kaos cikartmak icin satirlarca yazilmis entrylerin hemen altina nasil bir anda 25 begeni aldin demek tamamen acizliginizin gostergesi. yazik ne diyeyim..


+20 | 13-03-2021 01:25
632. Her ay +100.000₺ civarı kazanıp birileri gibi olaylara kıçını dönüp keyfine bakanlardan değil. Umudum bu hassasiyetini kaybetmemesi.


+14 | 14-03-2021 21:27
633. Buraya yazacağım 3 yada 4. entry olacak ama bu sonuncu...

jahrein başlığı altında yazılan entrylerin hemen hepsini okuyorum. bu entry tüm twitch hayatımda geçen olaylarla dolu entry olacak. Silinirse tüm emeğim gidecek fakat bir iki kişi okuyup akıllanması benim için yeterlidir.

ben twitch platformu ilk kurulduğundan beri izleyen biriyim. o yüzden çoğu kimsenin bilmediği yayınları ve yayıncılar izleme şansım oldu. aynı zamanda bir çok üzücü ve dramaların içerinde kalan izleyici oldum.

bu platform çok fazla drama gördü. Ben hiç bir zaman dramaları destekleyen ve eğlenen biri olmadım. Her zaman ezilmeye çalışılan, haklı tarafın yanında oldum. Desteklemesem bile ister istemez olayın içinde olduğum için, bir yayıncının söylemi ile değil iki tarafı tartıp haklı kimse onu destekledim.

Benim jahreinle alakam youtube ile başlayıp, twitche tamamen başlaması ile son bulmuştur. seneler 2014 2015 filan. Çoğu kişinin izlemese bile bildiği oxi zeon ve jahrein arasında olan drama olayları.

ben jahreinide izlerdim,oxiyide,zeonuda anakinide,melih uçarıda... uzar gider.

Bu drama olayları yüzünden zeona olan tavırların tamamen asılsız ve sadece karalama olarak yapılan yorumları, oxi ile jahreinin bir olup saldırması, sonra jahrein ile oxinin kavga etmesi. Bu olaylarda jahreini haklı bulduğum kısım oxi ile zeonun onu dışlar biçimde onunla yayın yapmaması oldu. sonuçta 3 kişide bir birini tanıyor ve iyi geçiniyorlardı. Bu drama patladıktan sonra neler oldu onu anlatacam.

Bu saydığım 3 kişi twitchte rüzgar estiriyorlardı. Ben bunu kabul ederim ki, bu adamlar twitchin büyümesine vesile olan adamlar her ne kadar saçmalıklar yapmışlarsa bile.Bu dramalardan sonra bu 3 kişiden 2 kişi ayakta kaldı ve oxi platformdan silindi. ardından anakin,melih uçar,pintipanda,oyunbros,burak oyunda... hatırladıklarım bu kişilerdi. bu kişilerde dramalara girdi pintipanda hariç. sonra oda dramlara girdi.

Bakın daha önce entrymde yazdım bu adamın dramaya girmediği yayıncı söyleyin diye. Bu insanlar türedikten sonra zeon akıllanmış hiç kimse ile dramaya girmiyor fakat jahrein saydığım bu isimlerin hepsiyle dramaya girdi. anakin piyasadan silindi zaten saçma sapan hareketleri onu belli bir süre sonra bitirecekti. melih uçarla yaşadıkları olayları bilmeyen varsa özelden anlatayım. oyunbros melih uçar yüzünden silinip gitti. burak oyunda ise melih uçar,jahrein,oyunbrosun yüzünden oda ilk gününden twitchte drama yaşadı. bunlar yaşanmış benimde bir zt içinde olduğum dramalardır. ve hepsinde jahrein vardı.

sonra youtubenin oyun videolarından elini ayağını çekmesi sebebi ile bir sürü yayıncı doldu taştı. yayıncı odaklı kuruşların başlaması ile ilki vog dur. twtich büyümeye başlamış ve yeni yayıncıları haznesine katmaya devam etti. ve jahrein nerdeyse bu yayıncıların hepsiyle dramaya gitmiştir.

bunlar sadece başlangıç olup, tüm büyüyen twitch yayıncıları ile dramaya gideceğinin bir kanıtıydı ve ben her zaman bu şekilde yapana karşı çıktım.

ve yakın zamanlarda gördük. listesine liste kattı tekrardan. onları zaten biliyorsunuz anlatmama luzüm yok.

bundan sonrası drama yaşadığı yayıncılar

oxi
zeon
melihuçar
anakin
pintipanda
hz yasuo
wtcnn
cs
elrean
turgut
unlost
burak oyunda
enes batur
annadeniz
levo
raufbaba(Fake drama :D)
güneş

hatırladıklarım sadece bunlar daha da var biliyorum ama emin olmadıklarım var iftira atmakda istemiyorum. (emin olamamaktan kastım isimleri ve yaşanan olayı tam hatırlamamamdan ibaret)



bir kişide bana yalan söylüyorsun desin entrymi silip özür dileyecem.

dip not(bu not kitle yönlendirme veya topluluğu gaza getirme amaçlı yazılmamıştır. etry ile alakalı açıklamadır.): Bunları görmüş yaşamış biriyim kimsenin demesiyle veya youtubede video editlemesi ile gaza gelmiş biri değilim. hepsinin şahidiyim ve bir zat orda maruz kaldığım olaylardır. Bunlar şahsa iftira veya karalama değildir. Bir zat kendi yaptığı olaylardır. Bunun suçlusu bu enrty yazan değil, bu olayları yapan şahıştır. o yüzden bana saçma sapan hesap sormalarda ve sallamalarda bulunmayın...

dipnot2: yalan söylüyorsun diyenler cansınız :D Yalan söylüyorsun derken kastımı anladığınızı umuyorum trollemeyin lan


+11 | 18-03-2021 16:32 - 18-03-2021 20:56
634. jahonun ne kadar drama sevdiği ortada. Ayrıca bazı konularda da hatalı-bot basmış felan umrumda değil. twitch son 2 yılda çok değişti. Ortada doğru düzgün yayıncı kalmadı. sevdiğim çoğu yayıncı değişti. Onlarca olaya rağmen bi jaho değişmedi. Her türlü chatte bulundum ama jahonun samimiyeti bir farklı. Eğer drama takip etmeden jahoyu izlerseniz zaten bunu görüceksiniz. Kendine son kale diyor bir zamanlar kendi içimde dalga geçsem de cidden son kale


0 | 19-03-2021 18:50
635. En son yaşadığı trafik kazasını anlatışını yayında dinlemiştim, kendisini haklı bulup desteklemiştim fakat bugün sosyal medya hesabından kazanın görüntülerini paylaştığı zaman aslında kendimce haksız olan taraf olduğunu gördüm çünkü yayında yaşanan olayı böyle anlatmamıştı, sanki diğer sürücü kapı açtığını görmesine rağmen kasten yavaşlamayarak aracının kapısına çarptığını söylemişti ama gerçekler hiçte öyle değil bu konu da haksız, sonrasında yaşanan tutanak olayında hala haklı fakat ondan öncesinde haksız olup kabul etmiyor umarım g*te g*t der ve hatasını kabul eder.


+6 | 19-03-2021 19:56
636. Trafik kazası tamamen kendi hatası ve hatasının KENDİSİ de farkında ama kabul etmiyor, kalın kafalı bir boomer olmaya devam ediyor.


+3 | 20-03-2021 18:00
637. ya anlayın artık.jahrein kendini kusursuz,hatasız sanıyor ve hatasını asla kabul etmiyor.bu da böyle işte.


+2 | 21-03-2021 17:21
638. Gerçekten Twitch'in son kalesi, bu kadar etliye sütlüye karışmayan yalaka yayıncının arasında insanları, oyuncuları ve ülkesinin iyiliği için ne gerekiyorsa söylemekten çekinmeyen ender yayıncılardan birisi.
Kurduğu rekkitz ekibi de aynı şekilde ülkenin bu zor zamanlarında insanlara doğruları ve yanlışları korkmadan göstermeye çalışıyorlar, bu saçma düzene karşı duruyorlar, iyi ki varsınız.


+5 | 22-03-2021 17:58
639. Bu adam ölüyü diriltiyor, hafta içi gece 02de izlenmesi 30% artıyor ama amerikan izleyicileri de olabilir yarım gün saat farkıyla geliyorlardır.
Trafik kazası olayına da baktım, adamın psikolojik bir sıkıntısı var hiç utanmadan başkasını kötü veya suçluymuş gibi gösterebiliyor. Tam bir manipüleci.


+12 | 25-03-2021 02:00
640. Tartışmasız en iyi sub animasyonlarına sahip kanal.

http://www.twitch.tv/jahrein/clip/PuzzledCalmFalconWOOP-_pZ-gtNEghnBFPPY?filter=clips&range=30d&sort=time


+14 | 29-03-2021 03:46 - 29-03-2021 03:47
/122
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/122