Sizce Yeni Yayıncılar Ne Yapmalı Twitch Sözlük

Sizce Yeni Yayıncılar Ne Yapmalı

71. Büyük yayıncıların yayınına çıkmayı 2 milyon kişi beklediği için o fikir de yaş kardeşim. Sorun izleyici de. Biat etme ile ilgili bir durum bu. Biraz da Twitch'in paraya tapmasında saklı. Dekolte ve bacaklarla yarışmak imkansız.


0 | 22-01-2021 04:18
72. Eğer YouTube da ortalama bir kanalı yoksa twitchte yalamadan tutunması çok zor.


NOOBSTAR katılıp 1.çıksa da bir şey değişmez.


0 | 23-01-2021 01:52
73. Kamera karşısına geçip konuşmaktan, video izlemekten başka bir şeyler yapmalı gözat kısımına girdiğinizde sonu gelmeyen boş ve kalitesiz bir sürü kanal görürsünüz. Bunlar asla bir yere gelemiyecek insanlardır. İçeriğiniz yoksa, farklı bir şeyler yapamıyorsanız yapmayın, yer kaplıyorsunuz. Bu kanallar arasında istisnalar var fakat bahsettiğim boş yayınlar yüzünden bu kanallar öne çıkamıyor ve bulunamıyor.


+1 | 23-01-2021 13:44 - 23-01-2021 13:45
74. Başka şeyler yapmalı diyip ne yapmamız gerektiğini söylememeniz :(


0 | 26-01-2021 17:59
75. YALAMALI, BOLCA YALAMALI, UZUNCA YALAMALI, SIKILMADAN YALAMALI, ÖYLE YALAMALI Kİ...


+11 | 26-01-2021 18:08
76. yeni yayıncı kadınsa çok bir şey yapmasına gerek yok. zaten twitch iyiden iyiye bir ticarethaneye döndü ve kimsenin amacı içerik üretip kanal büyütmek değil. bu yüzden izlenme sayısından ziyade izleyicilerin kredi kartı limitleri belirleyici etken oluyor. 7 izlenme ortalamasını yakalayan bir kadın, sırtından hayatını idame ettirebileceği avını kolayca kendisine çekebiliyor. erkek yayıncı iseniz allah yardımcınız olsun. işiniz tamamen şansa bağlı. herkesin ortalama düzeyde oynadığı bir oyunu ortalama düzeyde oynayabilmek pek de ilgi çekici değil. çekiliş, quiz gibi tricklerle izleyici çekmek bir nebze mümkün olsa da kalıcı etki çok az. bu bağlamda erkek yayıncıların tamamen şans faktörüyle alakalı bir twitch serüveni oluyor. beklenmedik bir host kanalınızı uçurabilir ama hayatınızda yapabileceğiniz en iyi yayınları yalnızca 3 kişiye karşı da yapabilirsiniz. ben düzenli olarak neredeyse bir senedir twitch'teyim ve hiçbir zaman ünlü birinin yancısının yancısının yancısı kadar izlenemedim.
tanım: işe yaramayacak tavsiyelerdir. eninde sonunda her şey olacağına varıyor.


+6 | 06-02-2021 04:16 - 06-02-2021 04:17
77. bu saatten sonra tanıdığınız yoksa bir şey yapamazsınız çok büyük bir şansınız yoksa, bu sizin kötü olacağınızla alakalı değildir böyle gelmiştir, böyle devam etmektedir. ben illa ki böyle bir işe girişeceğim diyorsanız youtube'a atılın en azından yaptığınız işler kalıcı olur, vaktiniz boşa gitmez.


+1 | 08-02-2021 06:05
78. Single player oyunlar oynamamalısınız tek tavsiyem bu olur


0 | 04-03-2021 10:55
79. Ona da sen kafa patlat yok öyle armut piş ağzıma düş.


0 | 06-03-2021 12:19
80. Artık yayıncı olmak çok kolay. Yapmaları gereken şeyler çok basit. Bunlardan bazıları şunlardır:

- 20k liralık pc toplayıp+iyi bir kamera ile yayın açıp saçma salak videolar izlemek.
- Müzik yayıncısı olarak giriş yapıp biraz ünlenince paraya tapmak.(Zaten ünlenince, adınız duyulunca böyle şeyler yapmanıza gerek kalmıyor. Video izlemeye başlayabilirsiniz.)
- Yayında uyuyabilir, hayvanlarınız varsa özellikle kedi köpek, onlarla yayın açabilir onları saatlerce izletebilirsiniz.
- İllegal bir şekilde telfli videoları, fimleri, dizileri ve animeleri youtubedan açıp izletebilirsiniz.
- Başka yayıncılarla drama yapıp, şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diyerek iftaralar atarak yüksek izlenmeler elde edebilirsiniz.
- Ya da bunların yerine yayın açmadan önce bir kaç çok izlenen yayıncıya abone olup ardından o yayıncıyla takılıp bir kaç senede arkadaşı olunup sonradan yayın açmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle kısa sürede yüksek izlenmelere ulaşabilirsiniz.
- Eğer ki kadınsanız ve güzel vücut hatlarına sahipseniz, daracık bir spor kıyafeti giyip "hadi bakalım arkadaşlar spor yapıyorsuz. Evet, her 50 TLye 10 squat!!!" diyerek yayın yapabilirsiniz. Ya da güzel bir mayo giyip, evinizin içine şişme havuz yapıp oradan yayın yapabilirsiniz.
- Partnerlik geldiği an hemen "Evet arkadaşlar her 10 abone de 10 steam hediye kodu vereceğim" diyerek çekilişler yapabilirsiniz.
- 5 saat yayın açıp bunun 4 saatinde just chatting yaparak ve kalan son 1 saatte oyun oynamaya çalışarak yayını kapayabilirsiniz. Hem video izleyen yayıncıları seven izleyicileri elde etmiş olur hem de oyun izlemeyi seven izleyicileri elde etmiş olursunuz.
- 5 dil bilmek ve yurt dışında okul okuduysanız, ben şöyle biliyorum ben böyle biliyorum diye yayın açabilirsiniz.
- Arkadaş çevreniz geniş ise yayın yapmaya başladığınız zaman yanınıza bir kaç kişi alıp onların analarının içinden geçebilirsiniz.
- Aile bireylerinden bir kaçını yayına çıkarıp onlarla ana bacı muhabbet ederek küfürlü bir şekilde yayın açabilirsiniz.
- Çok izlenen twitch yayıncılarıyla, çok izlenenen youtube fenomenleriyle, çok izlenen facebook yayıncılarıyla, çok izlenen dlive yayıncılarıyla hatta çok izlenen tiktok fenomenleriyle birlikte, hepsiyle arkadaş olup hiç bir drama yapmayıp sadece birbirlerine yalayarak espriler komiklikler şaklabanlıklar yaparak farklı platformlarda ün salıp gelip twitch de yayın yapmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle izlenmeleriniz kısa sürede artar.
- Ben şöyle erkeğim ben böyle kralım, bak şimdi bir anımı size anlatacağım, errrrkek adam dediğin... gibi bir konuşma stilin ve milyonlarca yaşanmış anın varsa bunları yayına taşıyıp yayın yapabilirsiniz.
- E-Spor geçmişniz varsa bir kaç takıma sövüp, bir kaç oyun yapımcısına sövüp "ee bırakıyorum lan ben!" diyerek gelip yayıncı olabilirsiniz.
- Siyeset yayıncısı olabilirsiniz. Ne kadar iyi siyaset yaptığınızın bir önemi yok. Kıt bilginiz olsa bile izleyici sizi izleyecektir.
- Twitch de yayın açtıktan sonra saçma bir sebepten ban yeyip, banınız açıldıktan sonra yayın açıp bu platformun taaa diyerek küfür edip başka platforma geçerseniz ve orada ki sözleşmenin süresini doldurup geri paşa paşa twitche geri dönebilirsiniz. Her iki platformdan izleyici çekip yayıncı olabilirsiniz.
- Ya da Twitch de yayın açarken aynı anda youtube, facebook, dlive, tiktok, istagram gibi platformlarda da yayın açabilir herkese her platform da yayın yapabilirsiniz.
- Sırf izleniyor diye GTA RP(RolePlay) yayıncısı olabilirsiniz.
- Başka yayıncılar ne yapıyorsa aynısını kopyalabilir ve sizde sözde bir yayıncı olabilirsiniz.
- Yayınlarda şive, ağız kullanıp ağır şekillerde küfür ederek yayıncı olabilirsiniz. Bilmeseniz bile sahte bir şekilde konuşabilirsiniz. Sonuçta izleyicilerin böyle şeyler umrunda değildir.
- Kumar, poker, rulet oynayabilir ve/veya kasalar açabilir "bakın arkadaşlar bunlar güvenli siteler bunlara tıklayıp buradan oynayın" diyerek reklam yaparak yayıncı olabilirsiniz.
- Her pisliği, ırkçılığı yaparak yobaz kitleyi çekip yayıncı olabilir ve bu kitleyi önüne gelene salabilirsiniz.
- Birisi kötü bir şey yaptığı zaman onlara laf edip eleştirebilirsiniz ve aynısını arkadaşlarınız yaptığı zaman ise onları ölümüne savunarak yayıncı olabilirsiniz.

Artık yayıncı olmak çok kolay. Kendine en uygun olanı seç ve sen de yayıncı olmaya başla! Hadi o'zaman ne bekliyorsun? YAYINCI OLALIM!!!!!!


+3 | 13-04-2021 15:41 - 13-04-2021 20:20
/11
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/11