swaggybark Twitch Sözlük

swaggybark

71. Twitch meme kültürüne oldukça hakim olan ender TR yayıncılarından bir tanesi. Oluşturduğu 400-500 kişilik kitlesiyle birlikte de "youtube izliyor aga" gibi görünen ama, izlediği videolardan mizah ürünü ortaya koyan yayıncı. Ayrıca Twitch'de ki çizim yayınlarının bir zaman öncülüğünü yaparken izlemeyip, youtube izlerken denk geldiyseniz bu Swaggy'nin değil sizin ayıbınız oluyor malesef. Son olarak YOU ARE THE REAL CHAD NOW


+3 | 11-01-2021 04:24 - 11-01-2021 04:25
72. Yayınlarını 40-50 kişilik çizim yayınlarıyla tanıdım. Müzik zevkimizin ve düşünce yapımızın benzer olması başta beni yayınlara bağlamıştı ve üstünden uzun bir zaman gecti izleyememistim. Frp sever olarak tüm frp içeriklerini tukettim ve bir dizi misali abur cubur gecem her zaman frp gecelerine denk geliyor olmuştu aşırı keyif alıyordum. Ehvenisers o kadar güzeldi ki tadı hala damağımda hala doyamadım. Bir zaman sonra bir çok contentini tükettiğim ve çok sevdiğim bir yayıncı olmuştu. Manipüle yöntemi ve beyninin normal birine göre daha farklı daha keskin çalıştığını az çok anlayabiliyordum tabiiki de cok kucuk duygularını da belli eden yüz ifadeleriyle birlikte. Sonra bir seyler degisti en sevdiğim ehven grubu dağıldı ne olduğu hakkında kimse konuşmadı ve ben hep bir hüzünlü açıklama bekledim açıkcası hep bir barışma kavuşma bekledim ama olmadi sanirim bu saatten sonra da olmaz. Yaptıgı 99 günlük streak yayınının yarisindan çoğunu izledim masterchef başta çok keyifliydi cringe videolar izleyip gulmek keyifliydi. Bir zaman sonra bir kez daha frp için ekip toplandı şahsi fikrim bu ekip eskisinin gölgesinde kaldı o eski hissiyat heyecan yoktu ve yari yolda son buldu. Burada izleme sayısı o bu şu bahsetmiyorum çünkü pek bir önemi yok. Şimdi ise bir eleştiri yapma zamanı artık alpi izleyemiyorum sürekli video izleyip eleştirmekten başka bir şey yapmıyoruz gibi dün karmalar karışık da keyifliydi fakat artık bu rölanti de kusacak gibi oluyorum o tadı alamıyorum. Tek başına bir karakter yaratıp frp oynasa yine muazzam tad alırım bundan eminim. chatin tek bir ağız olması herkesin birbirini ve yayinciyi anlaması az ve öz olması harika bu Twitch turkiye de nadir olan bir olay. Son çizim yayınının osman çakırların muhteşem suleymanin albert abinin ve dahasinin bir çok güzel yayında content de ordaydım ve chate yazı yazmadan izleyip eğlendim. Fakat malesef veda ediyorum "alpin çizimden keyif alıp yayinlara veda etmesi gibi" ben de gidiyorum dostlar. En sevdiğim yayıncı yayınlarını cringe insan videoları izleyerek ve dalga geçerek geçiriyor bir ilerleyis kaydetmekten çok geriye gidiyor gibiyiz hoşca kalın. No offensive içten gelen bir yazıdır.


+6 | 18-02-2021 22:00
73. yayın tekrarlarını abone özel yapmış yayıncıdır. ne derseniz deyin bu özellik twitch'in en gereksiz bir kaç özelliğinden sadece bir tanesi. eminim onun da bir çok bahanesi vardır diğer yayın tekrarlarını abone özel yapan yayıncılar gibi. bu yayıncıların elinde bir şeydir tabii isteyen istediğini yapar. özgürlüklerine saygı duyuyorum ama yaptıkları şeylere duymuyorum.


+1 | 22-03-2021 17:41
74. Twitch'de parmakla sayılabilecek kadar olan antipatik yayıncılardan birisidir.


+16 | 14-04-2021 16:17
75. 10 gün boyunca her sabah uyandığımda doğrudan yayını kontrol ederdim. Uzun zaman sonra ilk kez eğlenceli bir şeyler izleyebildim. 10 gün boyunca gerek Alp gerek moderasyon ekibi yayını canlı tutmak için uğraştılar ki gerçekten başardılar bunu. Yapılan etkinlikler, sohbetler, yeni memeler ve aklıma gelmeyen anlar...Tr'de daha iyi, daha samimi bir subathon çıkarabilecek birini görmüyorum şahsen. Benim için twitchte unutulmayacak bir etkinlikti.

Bunun dışında; Swaggybark'ı çizim yayınlarıyla tanımıştım ve twitchin geri kalanına göre yayınlarına daha çok emek verdiğini görmüştüm. Chatle iletişimini çok seviyordum, samimi bir tavrı vardı ve bunu chatin kendisi de hissettiriyordu. Inside jokelar, kanalın kendi memelerinin olması bu komüniteyi daha sıcak bir ortam yapıyor ama ne yazık ki dışarıdan gören, kanala bakan ilk kişiler bu kültüre ayak uyduramıyor, esprileri anlayamıyor, spam kültürünü anlamıyor, küfürsüz cümle kuramıyor vs. vs. Böyle izleyicilerin olmasının sebebi diğer hiçbir şey sunmayan, kitlesiyle övünen ama aslında iğrenç kitleleri olan yayıncılar. Swaggy de bu yüzden kitlesel anlamda yavaş büyüdü ki samimiyetini böylece koruyabildiğini düşünüyorum. Sonralarda çizim, RPG gibi içeriklerden uzaklaştı ve "Just Chatting" yayınları kanalın ana içeriği oldu ama ilk zamanlar nasılsa hala aynı samimiyette devam ediyor. Kanalın moderatörleri de trdeki en iyi moderatörler olabilir. En azından ban atmaktan fazlasına yarıyorlar ve kendi başlarına da eğlenceli bir yayıncı izlenimi veriyorlar.
Swaggybark kafamı dağıtmak için, gülmek için izlediğim ve bunu başaran tek kişi olabilir. Tr'nin toxic ve düşünemeyen twitch kitlesi yüzünden hak ettiğini almakta geç kalmış bir yayıncı bence.


+1 | 19-04-2021 10:38 - 19-04-2021 11:16
76. Klasik boş twitch yayıncısıdır. 2-3 Büyük yayıncının himayesi altına girdiği için ekstra sempatiklik çabaları var.
Sırf yayını bitmesin diye son dakikalarda kendi cebinden 20 sub bastığı ana denk gelmiştim güldürdü.
bir de abonelerine "yoardı chaaaaaaddddddddd noww" diyerekten ismini okuyor. Hayatımda bukadar iticisini görmedim.
Buna abone olanlar neye kanıp sub oluyor anlayabilmiş değilim chatte en ufak bir sohbet bile dönmüyor yapabildikleri tek şey emote atmak.
Meme açan kızların bile en azından sergileyebileceği bir içeriği varken, youtube'da video açıp izletmek...


+7 | 19-04-2021 18:08
77. Aynen globali iyi takip eder aynen araştırır aynen lul


+3 | 21-04-2021 22:05
78. gördüğüm en egoist yayıncılardan sadece birisi.


+4 | 24-04-2021 20:34
79. bozmayın be şu çocukları adam frp yayıncısıyım diye girdi bu işlere şimdi popüler neyse ona hizmet veriyor bir genç ışık daha söndü gözümde.. kendinden ödün vermicektin


+1 | 25-04-2021 00:36
80. İzlediği yayınlarda gördüğü hoşuna gittiği şeyleri kendi hikayesiymiş gibi anlatma alışkanlığı olan yayıncı.

https://soundcloud.com/socratesdergi/samsung-ile-yeni-medya-451-bolum10-twitch-kulturu-konuk-alpcan-alpar-swaggybark#t=34:39

34:30'ta anlatmaya başladığı hikaye ne gariptir ki xQc'nin meşhur kliplerinden birine çok benziyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XxoyPXnjPUc


+5 | 26-04-2021 16:31 - 26-04-2021 16:32
/15
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/15