sayfaların jahreini paylaşmaması Twitch Sözlük

sayfaların jahreini paylaşmaması

1. Korona ilk çıktığında DSÖ'nün yazısını Türkçeleştirip bilgilendirme amaçlı twitterda paylaşan sevgili jahrein'nin ertesi gün organize bir şekilde aynı text ve aynı postla 8-9 sayfadan eş zamanlı dalga amacıyla paylaşılmasıyla başlayan ve günümüzde hala paylaşılmamasın tek sebebi kesinlikle bu sayfaların para aldıklarıdır.

Dediklerime ters argüman üretmeye çalışacaklara şunu söylüyorum. Çok basit bir örnek veriyorum: Elon Musk korona virüs telaşı için "APTALLIK" demişti. Hiç kimse elon musk için kimse "ZEN ÇOH BİLİYON YAWW" diyen çıkmadı. Ya da televizyona çıkıp saçmalayan doktorlar için.

Jaho'ya bir nefret olduğu ortada ve bundan yürümeye çalışan daha geçen elanurdu. Ve %100 haksız olduğu kounda bir iftira atarak haklı olabilceği tek bir cümle kurmamıştı. 35 tane story atıp bir tane düzgün argüman söylememeşti. Çünkü jaho videosunu bulmuştu. Aksine yardım etmek istediğini söylemişti.

Evet jahrein'i bazı yorumlarını sevmeyebilirsiniz ve bazen boş yaptığını düşünebilirsiniz fakat bu onun Twitch TR'deki fikirlerini kitle kaybetmekten korkmayan tek kişi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. (yanlış anlaşılmasın twitch dedim yoksa facebookta panda yayıncılarla ilgili olmasada yeri geldimi politika bile yaptığı oluyor ve birkaç isim daha var tek tek örnek vermeyeyim şimdi.Ama Jahonun twitchde yanlız olduğu ortada. Kendisine son kale diyor. Bilmem katılırmısınız...)

Yorum yapanlar bazen zan altında bırakır bazen hissetiklerinden yola çıkar. Bu her alanda böyledir siyaset,spor vb..

Konu dışı olarak spordan örnek vereyim. Ahmet Çakar Kruse olayı. Gidin izleyin. Acun iftira atıyorsun demişti. Şuan tüm fenerbahçe küfür ediyor kruseye. Hee haksızda çıkabilirdi iftirada atmış olabilirdi?

Bazen sıçacak bazen haklı çıkacak ama twitch'in kesinlikle böyle birisine ihtiyacı var. Sevin ya da sevmeyin.

Bu arada Jahrein için bu adam bitti izlenmesi düştü istatistikleri düştü falan yazıyor bazı yayıncılar twitter'da. Yok sallayacakmış birilerinede izlenmesi artacak jahonun. Bunu yazan 100 izleniyor btw. Herneyse şunu söyleyeyim Jaho hayatı boyunca top3'den düşmedi. He bir gün biter belki onu bilemeyiz tabii ama bittiği gün izlenmesi düştüğü gün değildir.

İzlenmesi düştüğü için, asla yapmam dediği şeyi yaptığı gündür. İşte o zaman bitmiştir Jahrein.


+25 | 17-01-2021 17:13 - 17-01-2021 17:14
2. jahrein bugün bu duruma geldiyse tek sebebi kendisidir. her yayın başka birine sallamak doğruları konuşmak olmuş. eskiden de 'yav ingilizce öğrenin' dediği için ilah zannediliyordu. 40 üstü iq'ya sahipseniz bunu düşünebiliyordunuz zaten. son kaleymiş ay götüm. kendi çevresindeki tipleri asla eleştirmeyen ama kendinden olmayan herkesi gömmeye çalışan adam son kale he?

twitch'de dönen dramalara bakınca içinde jahrein olmayan bulamazsınız sanırım. yaklaşık 1 senedir yayın içeriği elraen'den oluşmakta. eminim sözlüğün yüzde 96'sı elraen bitince acaba kime saracak diye düşünüyordur.


+9 | 17-01-2021 18:22
3. Doğrular konuşulsun! Ne twitch izliyoruz ne de kimlerin izlediğini biliyoruz lul


0 | 17-01-2021 18:28
4. Aynen aga Elraenn polat alemdar rpsi yapıyor, kurumuş boğazım editini de kendi yapıyor, hiç işi gücü yok karısınada spam attırıyor. HAYAL DÜNYASINDA YAŞIYONUZ Amk


+6 | 17-01-2021 18:42
5. Aga bakın şu adamlar uğraşmayı bırakın ya :d adam sublarını banlıyor sırf drama başlatmaya çalışıyorlar diye. Sikinde değilsiniz adamın.. lordun adamın açığını arıyor resmen geçen ne dedi? '' YouTube'a Elraenn çekiliş yazıyorum, dcsine bakıyorum'' olum bu açıklama bile size yeter aq :d adam açık aramaktan kudurmaktan uyku uyuyamıyor. Lordunuz birilerine sallayıp sonra masum rolü yapmayı iyi bilir ''kitlene sahip çık anneme babama küfür ediyorlar'' felan diyor aq şaka gibi.


Kendisi yayında Elraenn ile alakalı instagram postunu yayında açıyor, postu paylaşan instagram sayfasının ismini bastıra bastıra okuyor ama sorarsan kitle yönlendiren Elraenn yersen aga :d


anne babama küfürler yağıyor felan diyor :d herkesin kitlesinde toxic var tuğkan abi hep uyarıyor fakat zaten sen kendi ekibinle konuşurken anne babana küfrettiriyorsun aq? her yayında ekibinle anne babalar havada uçuşuyor.


2-3 gündür adamın ağzına sıçıp sonra linç yiyince ağlama. Laf atıyorsan siklenmemeye toxic kitleden laf yemeye hazırsın demektir.


Ekibindeki toqtir noobstarda Elraenn 3 hafta birinci çıkınca iftiralar atmış birisi. Ne hayır ekibindeki herkesin drama çıkarma isteği üst seviyede. Twitch mafyalığı yapan sizsiniz. Gta 5 rpsi yapan adamdan daha mafyasınız. Algı yapmayın, karşınızda çocuk yok

Elraenn chatinde

Drama başlatan banlanır

izleyici sayısı yazan banlanır

Elraenn birine cevap verirken söven banlanır

Dramayla izlenmeyle alakası olmayan bir adamı artık salın.


+8 | 17-01-2021 18:48 - 17-01-2021 19:32
6. Ya düzgün eleştirinizi yapın yada hiç yazmayın bazı arkadaşlar jahrein ve elraenn başlığı altından ayrılmıyor ve babaları gibi savunuyorlar, eleştiri adı altında geçiriyorlar özellikle üstteki arkadaş tamam kardeşim yeter artık okudukça salsan mı diyorum gidin oyununuzu oynayın yayın falan izleyin tamam yetti
(bkz:)
http://twitchsozluk.com/entry/27347


+7 | 17-01-2021 18:54 - 17-01-2021 18:59
7. Bunlar sözlüğün otomatlarıdır efenim. Malum başlıklara entry sağlandığı vakit bir savuşturma uğraşı ediniyorlar. Oysa ne güzel, yazacak bir şeyleri olan insanlar var.


+3 | 17-01-2021 19:11
8. Ben olsam ben de paylaşmam, adamlar mal mi da jahreinin hater kitlesini toplayacak? Sonra jahreinin yönlendirmesiyle her paylaştıkları yayıncıyı yorumlarda falan hakaret ederler, jahreinin yönlendirmesiyle aşağılarlar, dalga falan geçerler. Bu twitterde nickimin troll kitlesini çekmek gibi bir şey olur, haterleri trolleri topla sonra yorumlarda millet birbirini yesin.
Jahreinin mizah anlayışının 90% zaten dalga geçmek ve aşağılamaktan geçiyor. Bak mesela twitchflix diye bir hesap jahreini paylaşıyor, yorumlarda adamla ilgili yazmıyorlar ve sadece kavga falan başka yayıncıyı kötüleme laf sokma çabası var.

Twitchsözlükte bile yönlendirilme yapıldığını itiraf etmiş, zade yayındaydı ney lul adam twitchsözlüğe gidin yorum falan yazın dedi kesin. Bir de bu arkadaşın çoğu yorumu 15 like falan alıyor ama yorum yazarak destek çıkan yok çok ilginç?


+4 | 17-01-2021 20:00 - 17-01-2021 20:02
9. instagramdaki sayfaların satın alınmasından mıdır yoksa instagram kitlesinin çoğu "kurumuş boğazım, abi geçen üniversitede kızın elini tuttum kız çantasıyla vurdu... kurumuş boğazım" tarzında aptal saptal ergen kitlesi olduğundan ve sayfa sahiplerinin de bu nedenle o tür bir kişi olduğundan mıdır bilinmez jahreini tarafsız bir şekilde paylaşan sayfa sayısı bir elin parmaklarını geçmez. geçen taraflı bir sayfanın "jahrein bizi engellediğinden dolayı etiketleyemiyoruz" diye ağladığını gördüm. ulan hıyar, taraflı şekilde eleştirip jahrenini her olayda gömmeye çalışırsan bir zahmet engellenirsin altında da birkaç bot hesap "boş yapmış" diye yazmış. bot hesap olup olmadığını 0post olduğundan algılamıyorum bakın. ehsabı açık 1-2 bot buldum takipçi ve takip ettikleri kişiler hindistandan tut malezyaya tüm dünyadan birkaç kişi bu botu takip ediyor. ne hikmetse bu bot elraenn ve bazı elraenn yandaşı sayfayı takip ediyor. valla bu bizim gömlek abimizin hindistandan fazla izleyicisi mi var acaba lul


+7 | 18-01-2021 10:23 - 18-01-2021 10:27
10. Twitchin kitlesi 17-18 yaş arasıdır. Kurumuş boğazım editi çok yapılmaya başlandı haklısın fakat bunu Elraenn de istemiyor. Bu arada Twitchte kitlesi ergen olmayan kimse yok, jahonun chati de 17-18 yaş müzisyenin de Elraennin de. Sirf adama donate atıp abileri olarak gördükleri için içini döküyorlar diye ergen dramasi başlatmayin. Bir ekleme yapayım, üstteki entry de yine adama bot denilmiş.. bunu aşın artık gülünç oluyorsunuz adam çekiliş yapmadan 19.5 k sub yapti ağlamayı bırakın bir kere de tebrik edin.


+4 | 18-01-2021 13:40 - 18-01-2021 13:41
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2