jahrein Twitch Sözlük

jahrein

561. Aga sanki kendi Elraenne sallamamis, durup dururken kitlesi buna hakaret ediyormuş gibi bir algi oluşturuyor. qjxhhdbwhshsjwns ya jaho abi sallayan sensin, hakaret eden sensin, günün sonunda yine masum gibi kitlene sahip çık diyen yine sensin aq? Ha bide canlı yayında Elraenn sana cevap verdiği için Instagram da bir sayfa Elraennin sana verdiği cevabı paylaştı, sonra sen bastıra bastıra Instagram sayfasının adını söyledin sonra isim vererek okudun.. aga şunu yapan insanın kitlene sahip çık demesi ne ironik bir durum aq? Kendin kitleni Elraenne saldirtiyorsun. Elraenn sana cevap verirken bile ismini kullanmıyor. Chatte isim vereni banliyor. Adam drama başlatmak için elinden geleni yapıyor sonra sanki kitleyi yönlendiren Elraennmis gibi acitasyon yapıyor. Kendinle celisiyorsun be jaho


+7 | 17-01-2021 16:05
562. Herkesin hateri var. Elraenn kedisi veya babannesi öldüğü zaman kim bilir ne kadar kötü mesaj aldı.. ki o zamanda jahoyla yine kapıştıklari siraydi. Yani demem o ki evet acısı büyük anlıyorum ama her kötü mesajı birine yüklemek karalamaktan başka bir şey değildir.


+4 | 17-01-2021 16:18
563. Senelerdir unlost hateri olduğunu unutmuş yayıncıdır.
bıç bıç , dünya sampiyonu gibi kelimeleri senelerdir kullanan zat kendisine yapılınca mı zoruna gitmiş ?

Unlost 1 sene yayın acmadı ama unlostu agzından düşürdü mü ? Tabi ki hayır.!
Cunku bu eylemler kendisi için oksijen almak gibi hayatın normal akısı .
Jahrein 1 lvl Hater bugun ise kendisine,eşine , köpegine ve ailesine hakaret ededen embesil kitle ne peki 100 lvl hater.
Umarım artık anlamıstır.Durduk yere ihityaç anında neden bana böyle mesajlar geliyor sorusunu kendine sorar.
Küfür etmeden senelerdir insanları hedef alıp kitlene bunu normalleştirmiş olabilirsin ama bugun sırf sana aşağılık mesajlar gelmesi seni masum kılmıyor.

Rüzgar eken fırtına biçer diye boşuna konuşulmuyor.

Bugun kendisinin basına gelen her olumsuz olayı polemik haline getirip verin mikrofonu bana konusacağım edasıyla neden dile getiriyor.?
Hesap kapatmanın da, bot atmanın da 3. sahıslar tarafından zevk için bile yapıldıgı bu ortamda kanıtsız ithamlar garip dogrusu.


+8 | 17-01-2021 16:29
564. Yukarda konuşanların hepsi 3 günlük twitch izleyicisi unlost değil dünya birincisi türkiyede ilk 10 bile değil.

YALANLARLA ORTAYA ÇIKMIŞ birisi. Jaho'da istediğini diyebilir.
ve elraen mevzusu sizin bildiğinizin aksine bot mevzusuyla değil rp sunucuları dramasıyla başladı

8born'dakiler vorptakilere laf atınca yok rp yapamayıyorsunuz bizdeki hard rp sizin scriptler çalıntı.

Jahoda çıkıp hepsine kayınca araları iyice bozuldu 3-4 ay sonrada 1 haftada elraen'in izlenmeleri 3kdan 25 45 60 70k diye artınca izlenmeleri jahoda bot atılıyor diyince hepsi kudurdu.

CP2077 yayınında shroudla aralarında 7k vardı aralarında bi ara. İsteyen istediğni düşünür aga.


+13 | 17-01-2021 16:34 - 17-01-2021 16:34
565. Ha ha ha! Yayıncının geçmişine hakim olmadan eleştirmek veya savunmak iliştirmek veya aldanmaya eş düşüyor herhangi bir diğer konuda da düşeceği gibi. Sözlüğün moderasyonunun olmadığını düşünüyorum fakat ben yine de uygun bir şekilde yazayım, twitch dahilinde değerlendireyim. Tutarlı davranmaktadır vesselam.


+10 | 17-01-2021 17:05
566. Bu kadar ironik olamaz, nickimin taktiği uyguluyor. sürekli insanları kötüle, onlara karşı kitle yönlendir, haklarında algı yaratmaya çalış, insanları polerize et ve hatta itibarlarını bitirmeye çalış ama haterlerin olursa yine o insanlar suçlu lul. Hmmm adam senelerdir yayıncısından, futbol takımından futbolcundan, rapçisinden , youtubecusundan, influencerinden, hatta random fenomenlerine kadar düzenli olarak sallıyor, onları aşağılıyor dalga geçiyor, kitlesi de bunu yapınca dolasılıyla bullylemek, cyber mobbing oluyor. Haterlerinin en az 90% sadece ve sadece kendi davranışlarının sonucu. Adam kinden nefrettten besleniyor bunun geri dönüşümü de kinden nefretten beslenen haterler oluyor bu kadar basit.

Can sungur da insan gibi her şeyi eleştiriyor işte, o adama bir şey diyen mi var? Sorun zaten eleştriyle hakareti ve prim kasmayı ayırt edebilmek.


+12 | 17-01-2021 17:34 - 17-01-2021 17:38
567. Jaho çok kıskanç bir adam. Geçen seneye kadar full unlosta sallıyordu bu sene de full elraenn. Ne hayırsa hep kendinden yüksek izlenen adamlar. Jaho, bugün Elraenn sublarindan "jaho sana salladı" diyenleri banladi. Bu adam drama istemiyor, seni siklemiyor anla artık.


+7 | 17-01-2021 17:41 - 17-01-2021 17:42
568. Eleştirmeyi ve eleştireni savunan bir insandır Can Sungur gerçekten çok başarılı bir örnek lul
Şunu netleştirmek gerekiyor sanırım pek çok insan için: Saygı duymak, insanları dokunulmaz, ulaşılmaz, eleştirilemez görmek insani bir kusurdur ama insan sabit mi kalmalı? Öyle ki insanın kendisine duyacağı saygı dahi onu özgürleştirecek olan olmalıdır saygısından. Kullandığınız kelimeleri bilin, bildiğiniz kelimelerden seçin. Aşağılama, bir ifadenin negatif çağrışımlı olması; negatif görüş, geribildirim sunması ve/veya saygı gösterilmemesidir. Bir başkasının fikir kutusundan ayrılır ve kendi fikir bulutunuza ulaşırsınız umarım. Ne güzeldir ifade edebilmek ki var eden ve var olandır. Hakiki olan ancak ifadedir, değer ise bir zihinseldir. İleriye adımlayan ile adımları silen arasındaki farkı seçebilmek gerekir.


+2 | 17-01-2021 18:08
569. ne bu böyle ya herkes jahrein başlığı altında birbirine sallayıp arada sırada cümlelerinde jahrein bulunduruyor ne bu kuyruk acısı da bu kadar salya akıta akıta entry yazıyorsunuz buraya? neyse çoğu iki yüzlü şahıslar "çok ve boş konuşuyor" dese de kendileri "her zaman konuşan hakkımızı arayan kişilere ihtiyacımız var" derler. ama nedense gözlerinin önündeki kocaman jahreini görmezler, aksine onu hor görür linçlerler. twitchdeki en köşeli yayıncıdır, diğer yayıncılar "şunu desem linç yer miyim izleyici kaybeder miyim" tarzında düşündüğünden her iki tarafı tatmin edecek cevaplar verir ya da hiç o konuları açmaz. ama jahrein "nasıl olsa ne dersem linç yiyiyorum kendi fikrimi belirteyim" dediğinden midir bilemiyorum kendi düşüncesini karşı düşünceye sahip kişiyi biraz aşağılayıcı olarak da söylese bir şekilde söyler yani. genellikle taraf tutmaz olaya eşit bakış açısıyla bakar kişinin doğrularını ve yanlışlarını yüzüne söyler. yaptığı içerikler güzeldir, izlemeyenler tarafından "her yayın birkaç saat birilerine sallıyor" denilir ama bu jahreini izlemeden yorum yaptıklarının kanıtıdır jahrein yaklaşık 1 yıldır pek fazla birilerine sallamıyor son birkaç gün sinirleri iyice bozulmuş olmasından dolayı sanırım, sinirini birkaç yayın boyunca kustu. son 1 yılda en sert eleştirdiği yayın buydu bundan önce 4-5 yayında bir üstü kapalı şakasını yapar ve konuyu kapatırdı fakat artık böyle olmayacak gibi görünüyor. son zamanlarda izlenme ortalamalarına vesaire bakarsak bu son yayındaki dramaların prim için olduğunu kesinlikle düşünmüyorum bizim görmediğimiz bazı işler dönüyor gibi ama kimsenin de günahını almak istemem. kısacası kaliteli, doğruları konuşan güzel bir yayıncıdır kendisi


+3 | 17-01-2021 20:36 - 17-01-2021 20:37
570. açmış kamerayı bide yine adamlık dersi vermeye calısıyor yolda görse adamı bismillah çekecek


+7 | 17-01-2021 20:44
/122
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/122