Rekkitz Twitch Sözlük

Rekkitz

31. Üyeleri birbirlerinin eksikliklerini tamamlayan bir ekiptir, yani bu ekip eğer bir yayında bir araya geldiyse, olamaz çok güçlüüü.


+15 | 27-12-2020 20:13
32. Orkun ışıtmaktan daha iyi video çekeceğiz diyip, enes baturdan kötü video çekmek ve bunlar 6 kişi 4ü 30 yaşlarında. Çok ironik :D

Edit :Hmmm ortaya laf atsınlar başkasını aşağılamak için ve prim kasmak için ama lafın altında kendileri kalıp ezilince, bunu dile getiren olursa ağlamak iyiymiş. Bu arada zeka yetmiyorsa, ben malum kişinin direkt karakterini sevmiyorum. Karakteri de boktan olunca, çok eleştricek olay oluyor.


+1 | 28-12-2020 15:38 - 28-12-2020 16:47
33. Ekip oluşturma olayının sefirlerinden bir tanesi Jahrein'dir. Mumble Bros, BazeTV, Vault of Gamers ve daha bir çok twitch ekiplerinin fikir babası ve kurucularındandır. O yüzden ekip nasıl kurulur iyi bilir kendisi. Mumble ekibinin kendi içerisinde ki çatışmalarından dolayı dağılması sonucu her ne kadar Toqtir, Zade ile yayınlarına devam etse bile ekibe sonradan eklenen Eren Aktan, Purple Bixi ve arkadaşı Moparism ile birlikte yeni bir oluşum olarak Rekkitz'i kurmuşlardır. Bu ekipte en dikkat çekici özellik, diğer ekiplerde gördüğünüz gibi "yancılık" söz konusu değildir. Toqtir ve Zade 10 seneden fazla bir süredir Jahrein'in yayınında olan ve senelerdir yayın açan insanlar. Eren Aktan ve Purple Bixi'ye gelecek olursak kendi türünde yaptıkları içerikleri ile zaten dikkat çekmiş ve takdir toplamış isimler. Twitch'de destekleyeceğim sanırım tek ekiptir kendileri. En azından sabah akşam GTA V RP'si yapmadan, birbirlerinin anasına sövmeyi bir içerik haline getirmeden, farklı tarzda oyunları biz izleyenlere sunacaklardır. Aktif olarak Spotify'da, Youtube'da içerik sunmaktadırlar sadece twitch ile de sınırlı değiller.
Ayrıca ekibe yeni gelecek üyelerin de sözü geçmiştir, merakla bekliyoruz...


+13 | 13-01-2021 04:22 - 13-01-2021 04:24
34. Çok farklı tatlar içeren samimi ve kaliteli bir ekip. Tebrikler.


+2 | 12-06-2021 20:36
35. Bu yazacaklarım ileride yaşanabilmesi yüksek ihtimalli senaryo üzerindendir.İnsanların gündemin yoğunluğundan uzaklaşıp kafa dağıtmak / eğlenmek için girdikleri Twitch platformunun Türkiye ayağındaki gençlere "hoobbb nereye gidiyon lenn bak burada da kafana vurucaz siyasetiii" tarzında pozisyon alan, genel olarak Twitch Türkiyeyi siyasallaştıran ve bunun üzerinden de çıkar sağlamaya çalışan bir ekip. Şuan için bu yaptıkları şeyler büyük bir sıkıntı oluşturmuyor. Fakat ilerleyen yıllarda bu muhalif ekibin karşısına bir de yandaş ekip ortaya çıkarsa tadından yenmez. Ülke genelinde olan büyük kutuplaşma twitche de rekkitzin durduğu pozisyon sebebiyle oluşabilir. Rekkitz bunun tek sorumlusu olmaz belki, fakat sorumlularından biri olur. Twitchde bulunan diğer ekiplerde muhalif olduğu takipçileri tarafından bilinmekte. Fakat bu onları, yayınlarının içeriğini siyasete çevirmesi anlamına gelmiyor. Twitchi bir eğlence platformu olarak değil de Twitterın görsel ve sesli versiyonu olarak kullanıyorlar. İster muhalif yayınlar yapsınlar isterse yandaş yayınlar yapsınlar siyasi yayınlar yaptıkları sürece içten içe Twitch Türkiyeye zara veriyorlar. Hasanabi'nin izlenmelerinden sonra bu tarza daha çok yönelen ekip üyeleri Türkiyedeki polarizasyonun ne derece sert olduğunun farkında değiller sanırım. Siyaseti lütfen hali hazırda güzel güzel yaptığınız zaten milletin de orada sizi haklı olarak takdir ettiği twitter platformunda yapın. Youtube'a özel içerik üretin. Podcast yayınlayın ama şu siyaseti başka içerik sunmaya korktuğunuz için twitche sokmayın be kardeşim. Biz izleyiciyiz internet dünyasında izlenecek başka içerikler bulursunuz fakat siz ilerleyen zamanlarda twitchde eğlence içeriklerinin azalmasına sebep olacaksınız. Sizin yayınlarınızdan görüp, siyasi yayınlar magazinsel olduğu için fazla izleniyor diyen orta çaptaki yayıncılar da kitle toplamak için siyasi yayınlara başladığı zaman twitchi kaybetmeye başlayacağız. Yol yakınken eski eğlence içeriklerinize, oyun içeriklerinize geri dönün saatlerce izlediğimiz gibi izleyelim tekrar. Yoksa siyasetin pis ortamında bulunduğunuz için ülkede olan kutuplaşmadan da dolayı size edilen hakaretler tehditler vs size mental olarak zarar verir. Size de twitche zarar verirsiniz. Şuan başarılı olan ekip Youtube veya Spotify tarafına özel siyasi içerik üretip twitchde de eğlencesine bakarsa daha da başarılı olur düşüncesindeyim. Hem siyassete olan hype youtubea veya spotifya da yansır hem de bir taraftan sizi siyasi duruşunuz için değil eğlenceli vakit geçirttirdiğiniz için seven bir kitle de olmuş olur. Kitle de yorulmaz siz de yorulmazsınız. Umarım yazdıklarım dikkate alınır ve daha güzel bir Twitche katkıda bulunmuş oluruz.


+1 | 27-06-2021 22:00
36. Rüya takım olacaklardı, tepeden aşağı çok hızlı yuvarlandılar.

Edit: yanılmışım


+2 | 22-07-2021 10:21 - 10-10-2021 00:27
37. Rüya takımı mı :D . Siz bu adamları gözünüzde çok büyütmüşsünüz .


+5 | 22-07-2021 13:35
38. Olm ne rüyası ne takımı eğlencenize bakın zaten pandemi var adamlar farklı farklı şehirdeler hem beraber olsalar ne olacak dernek mi bunlar sürekli bir araya gelip bir şeyler yapsın ayrı ayrı birbirlerine destek oluyorlar işte.


+3 | 23-07-2021 10:02 - 23-07-2021 10:02
39. Sevdiğim bir yayıncı oluşumu.Kısa zamana kadar birlikde aktif olarak yayınlar ve içerikler yapsalarda taşınma,pandemi,hastalık ve kazalar sebebi ile şuan herhangi bir aktif içerikleri yok (reddit zone hariç).İçerisinde bulunan yayıncıların hepsi çok kaliteli olsada ayrı ayrı yayın yapmaları onları bir "yayıncı topluluğu"ndan çok "arkadaş grubu" gibi gösteriyor.


+1 | 03-09-2021 21:56 - 15-10-2021 14:29
40. Günlük siyasetten kaçmak için Twitch'e giriyormuş ah kurban olurum ben sana. Bugün o "kaçmaya" çalıştığın siyaset yarın senin Twitch'e girmeni engellediği zaman Onlyfans'e kaçarsın artık.


+7 | 06-10-2021 20:33
/6
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/6