Rekkitz Twitch Sözlük

Rekkitz

21. efsane milan kadrosu gibi ekip maşallah.


+4 | 10-12-2020 13:03
22. podcast yerine artık şu sabotaj videosunu yükleseler daha güzel olacak ekip.


0 | 14-12-2020 12:36
23. Youtube'daki friday oyunun güya parodisini yaptıkları videolarını izleyip şoka uğradığım ekip :D öncelikle belirtiyim uzun süredir jahreini izlemiyordum gayet güzel "variety streamer" dediğimiz tarzda bir yayıncı idi fakat daha yaptığı yutubır girişinden (hepinizzz hpşogeldinzzee akraaşşalarrr) olayı anladım baya enes batur seviyesinde bir iş yapacaktı bu koskoca adamlar, sonuç olarak bir evde birbirlerine tenis topu fırlatıp, terli çoraplarıyla değişik sesler çıkartıp kendilerince eğlenecekler ve evet yanlış duymadınız bu videoda bol bol çorap göreceksiniz. Adamlar enes baturu enes baturluktan istifa ettirecek derecede bir iş yaptıkları için özellikle jahreine kendisi adına üzüldüm fakat böyle bir yolu tercih etmelerinin sebebi de elbette izleyici ile alakalı olduğu için saygı duyuyorum. kendilerine başarılar diliyorum bu yolda :D


+2 | 14-12-2020 20:26 - 15-12-2020 00:17
24. Efsane kadro gayet eğlenceli ve güzel projeler ile karşımıza geleceklerine inanıyorum. Ekipte ki herkesi ayrı ayrı takip ediyordum hep beraber yaptıkları işleri de seve seve takip ediyorum.


0 | 14-12-2020 23:07
25. Çoğu oyun için Rekkitz serverları açıcaklarmış... Baya iyi bi fikir bence... Eskiden ne kadar yapılmaya çalışılsa da bu tarz şeyler sağlam reklam yapamadıkları için çoğu tutmamıştır... Rekkitz'in reklama zaten ihtiyacı yok o yüzden bence kesin tutar ve çok sağlam bi fikir... Şu an MC, DayZ, belki GTA5RP için Rekkitz serverları açılacak ama umarım daha fazla oyuna server açarlar... En basitinden CSGO, Natural Selection 2'ye bile... Her oyunun kendi kitlesi var ve bu kitleleri 1 çatı altında toplamak baya güzel olur gibby ????


+2 | 16-12-2020 13:59
26. Bizzat Jahrein`in kurduğu kendi tabiri ile `İçerik boşalması` diye tabir ettiği içinde türlü türlü yayıncıların olduğu bir oluşumdur. Ekibin içindeki Yayıncılar `Toqtir, PurpleBixi, Zade, Moparism, ErenAktan`dır. Rekkitz adı ile bir Youtube kanalı, Spotify da bulunan `Reddit Zone`adlı podcast, Ve sosyal medya hesapları bulunmaktadır. Fakat en önemli şey yukarda sıraladığım yayıncıların yayınları çoğunlukla birlikte yapması çok güzel bir olay, yayıncıların kutuplaşma olmadan kendi aralarında böyle içerikler yapıp bizlere sunması Twitch ve Twitch izleyicileri için ne âlâ.


+2 | 17-12-2020 21:33
27. Ben çocukların doluşup ana bacı küfürler etmesini bekliyordum o kadar kışkırtmaya karşın özellikle ama garip bir şekilde iyi bir geri dönüş aldılar.

Her birini izlemesi ayrı keyifli. Hepsi kendi bantlarında en iyisi benim için.


+4 | 17-12-2020 23:14
28. Yakın zamanda duyurulan efsane kadro yakın zamanda 4 kişi gruba dahil olabilirmiş tahminimce bu kişiler yayınlarına yeni başlayan sselss ,clumsykitty, adal ve naru olacaktır eğer böyle olursa dadından yenmess gumandaaaan


+4 | 18-12-2020 11:56
29. Bir twitch ekibidir. Bu "gumandan" yok "tten" gibi bazı garip memeleri bazen fazla kaçırıyorlar ve rahatsız edici oluyor bence. Bunun dışında eğlenceli ve güzel bir ekip olmuş.
Jahrein ve Eren Aktan'ı kendi yayınlarında izlerdim ve ikisi de çok sevdiğim yayıncılardır. Bu iki yayıncı için ekibin geri kalanını da ortak yayınlarda zaman zaman izlemeye başladım.


+1 | 19-12-2020 18:22
30. (yazdıklarımı aşağılama anlamayım toxic bir insan değilim)
Yeni twitch kitlesinden çok, düzgün ve kaliteli kitlelere hitap eden bir ekip bu yüzden içerikleri belli bir kesimin ilgisini çekecek. Bu onların en ''erkek'' veya en ''adam'' yayıncı ekibi olmalarını sağlamayacak belki ama onların amacı da zaten bu değil. Gerçekten twitch izlerken sadece boş mizaha gülmek veya boş şeylerde zaman öldürmek yerine bu insanların toplanarak yaptıkları içerikleri tüketmek daha iyi. İsteyen istediğine gülüp random atabilir ama ben aptal yerine koyulup chati randomlarla doldurmayı sevmiyorum. Üyelerinin düşünce tarzları da bana uyuyor o yüzden yayınlarında eğleniyorum. Benim için 2 sorun var 1.si:
klasik twitch sorunu olan chatlerindeki pepegaların yayın zevkini baltalaması, bunu bir sebebi de buradaki yayıncıların fikirlerini 5-10 fazla kazanmak için saklamamaları olabilir bu güzel bir şey tabi ki ama burası Türkiye ve pepegalar azalmıyor. 2.si ekipteki neredeyse herkesin moderatörlerinin hataları. Ali abinin modları bence çok iyi, Barış'ın modları bazen fazla korumacı olabiliyor bu bazen rahatsız edici ama anlayışla karşılanabilir, Ahmet abinin modları çok iyiyken bazıları gerçekten neden mod anlamıyorum ahmet abi çok izlendiği için bir sorun çıktığında çözmemiz için gereken zaman ve muhatap olunacak insan az oluyor, eğer ki pepega olan moduna denk gelirseniz gerçekten ''bu şuan yaşanıyor mu ya?'' diye içinizden geçirebilirsiniz ama bu sadece 1 modunda başıma geldi onun dışında modları eğlenceli insanlar. toqtir'in moderatörleriyle bir sorun yaşanırsa dicorddan çözebiliyoruz toqtir'in bazı kırmızı çizgileri var onları aşmazsak en eğlenceli lets play yayınları onda oluyor. PurpleBixi'yle bir sorun yaşamadım ama yayınlarının büyük bir kısmı siyaset olduğu için bazen gerçekten korkuyorum yanlış anlaşılıp ban yiyeceğim diye. benimle aynı anda 10-20 gebeş de ban yerse (bir sürü insan ban yiyor kutsalları yaptıkları insanların hatalarını görüp kabullenemeyip Bahadır'a hakaret ettikleri için) sorunumu da çözmem çok zor olur ama umarım bu yaşanmaz. Eren abi aynı anda youtube'a ve spotify'a içerik çıkardığı için küfürü minimumda tutmak istiyor bu yüzden chati temiz tutmaya çalışıyor bu haklı bir serzeniş ama kendi yayınlarında kullandıkları küfürlü memeleri biz ekip yayınında anneler mangala atılırken chatten a**** indiriyim yazdığımız için ban yiyorsak gerçekten absürt, modları böyle konularda önceki yazdıklarımızı, yayındaki katılımcıları, yayının konseptine ve yazdığımızın aslında eren aktanın da kullandığı bir meme olmasını bakmaksızın ''chatin kalitesi'' adı altında ban atıyorsa sorunu izleyicilerde göremiyorum, gerçekten canım sıkılıyor, üzülüyorum. Hayır normal insanız bize deseniz ekip yayınlarında sansürlü bir şekilde meme yazsanız bile banlanacaksınız deseniz uyarız zaten. Kendisi rekkitz dışında diğer insanlarla yaptığı yayınlarda zaten chatin ıqsunu düşürecek şeyler yazmıyoruz. Kısaca eren abi aşırı bir izlenmeye sahip değil chati düzgün, çok fazla sorun yaşattıklarını sanmıyorum, modlarının bu kadar ilgisiz olup kafalarına göre ban atmaları Eren abinin yayınlarının tek kötü yanı bana kalırsa. Bu sorunları yok saymasak bile Rekkitz bana kalırsa şimdiye kadar tr twitchinde toplanan en iyi ekip, seviliyorsunuz


+12 | 27-12-2020 19:34
/6
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/6