kendinemüzisyen Twitch Sözlük

kendinemüzisyen

191. Müziğini severim fakat yayıncılık konusunda nefret ederim. Twitchin recep ivediği gibi. Nasıl recep ivedik beyni yokmuş gibi rol yapıp güldürüyorsa kendine müzisyenin yayınlarının bu tarzdan çok bir farkı yok.


+1 | 09-03-2020 07:54
192. Twitch yayınlarına ilk başladığı zamanlarda keyifle takip ettiğim, yayınları adeta radioshowlarını andırdığını düşündüğüm yayıncı.

Kitlesi büyüyünce ilgi alanı müzik dışında olan kişilerin de çoğalmasıyla ve daha genel kitleye hitap etmeye başlamasıyla yayın gidişatını sevmediğimden ötürü üzülerek takip etmeyi bıraktığım yayıncıdır. Ara sıra iki tebessüm etmek için uğrarım. Zamanında Ferit ve Ahmet abinin chatinden de aşina olduğumdan ve neşeli kişiliğinden ötürü kendisini severim.


0 | 10-03-2020 15:54
193. chatine yağmur gibi abanılan yayıncı.


0 | 25-03-2020 02:32
194. rezalet bir ekibi var


0 | 10-04-2020 01:40 - 07-01-2021 23:04
195. bedelli askerliğin 21 gün askerlik gerektirmeyen döneminde parayı basıp aradan çıkartmış olabilir.


0 | 10-04-2020 11:09 - 10-04-2020 18:15
196. Uzun zaman önce yazmıştım, bir şeyler daha yazayım.
Rol yaptığını bildiğim halde eğleniyorum yayınlarında, kendiside çok iyi bir insan ama tamda bu yüzden chati çok berbat durumda. Chat'inde çoğu kişinin beyni erimiş artık, herhangi bir şey yazdığında beyni yokmuş gibi tarihi geçmiş "meme" yada aşağılarmış gibisinden cevap alıyorsun. Hele yayın olmadığı zamanlar ara sıra chatine girip konuşmaya çalışırsanız bir sub tarafından dalga geçilmeniz veyahut aşağılanmanız kaçınılmaz. Onun dışında para atmazsanız herhangi bir moda dahi ulaşamıyorsunuz, ulaşsanızda çoğunlukla uğraşmıyorlar. Kemal'in kendisi iyi, ama kitleyi iyileştirmek ve abone olmayan insanların sıkıntı çekmesini istemiyorsa bir şeyleri kısıtlamak zorunda.

-Küfür çok var, bi ara "oyuna geçiyoruz" deyip 5 saat irl yapıp yayını kapardı oyuna geçmeden, aynısını küfür olayında yapıyor "küfür yok" demesine rağmen arkadan birisi çıkıp ana avrat sövüyor kemalde başlıyor sövmeye. Chatteki insanlar özeniyor buna, adamlar yayında arkadaş ortamında güldüğü için bunlar komik sanıyor ama küfür komik değildir. Arkadaş ortamında kişiden kişiye göredir küfür, edersin etmezsin kişiye bağlı ama binlerce kişi her şeye küfür edip komik sanıyor bunda kemalin çok büyük payı var.

O kadar zor olmamalı, her şey serbest olmamalı ki insanlarda seni zevkli bir şekilde izleyebilsin kemalcim. Önceki yazım "10da oyuna geçiyoruz abi" deyip oyuna geçmeden yayın yapıp kapattığın dönemlere denk gelmişti ve en ağır eleştiriyide o hareketlerine yapmıştım, gerçekten ciddiye alıp değişmişsin artık o kadar boşlamıyorsun yayınları ama chat'in beyni erimiş ve daha kötüyede gidiyor. Hakaret amaçlı söylemiyorum beyni erimiş lafını, başka karşılığını bulamıyorum.

-Kısa özet; Chat'i kısıtlandır, kuralı bozana acıma.


0 | 14-04-2020 21:53
197. birçok kişi tarafından "kemalin kendisi iyi çevresi kötü" yorumu olduğu için yazma gereği duydum. kemalin kendisi iyi falan değil. "iyi" insan kendisi bir fırsat bulduğunda (fırsattan kastım yayıncı olmak) bütün arkadaşlarının bu fırsattan istifade etmesini sağlamaz. "iyi" bir insan kendisinin izleyici kitlesinin büyük oranla küçük çocuklar olduğunu bildiği ve onların paraları nasıl internet ortamına harcadığını (ailelerinden izinsiz) bildiği halde sevgilisini,arkadaşlarını da bu işe sokup daha çok o çocukları sömürmez. "iyi" bir insan babasını ve evindeki köpeği dahi bu kitleyi kullanarak ünlü etmez. "iyi" bir insan ne kadar kitle bunu istese de babasının yayınlara çıkıp herkese ana avrat girmesine ve şaklabanlık yapmasına izin vermez.

kimsenin chati kötü değildir gençler bunu da unutmayın. bütün chatlerin toxicliği,terbiyesi,boşluğu,doluluğu yayıncıyla doğru orantılıdır. bokun üzerinde çok sinek olur bu konuda gidip sinekleri suçlu bulmak pek mantıklı değil.


+8 | 15-04-2020 01:00
198. Eski komşumuz olan yayıncı. Hemşehrimdir. Eskiden çok eğlenceli olmasına rağmen bu aralar yayınları biraz kanser geçiyor.Nedeni ise gerçekten toxic olan chati.Kendisi de yayınlarda chatinin toxicliginden bahsederken bundan hiç rahatsız değilmiş gibi durmuyor. En kisa sürede geçen seneki Ramazan Bayramı yayınlarına geri dönmesi. Seviliyorsun.


+1 | 15-04-2020 13:57
199. Güldür güldür, cumali ceber, recep ivedik vâri gebeş komedilerden hoşlanan insanların izlediği yayıncıdır. Gördüğüm en apolitik yayıncıdır.


+5 | 16-04-2020 13:51
200. youtube'da ilk yayın videolarına bakın yıllarca çabalayıp bileğinin hakkıyla buralara gelmiş biridir. şimdilerde iki katlı villa kiralaması ile ünlüdür.
(bkz:)
e şarkı ile bağlanıp sonra
(bkz:)
a dahil oldu. sonra o ekipten
(bkz:)
ile yayınlar açtı. oradan
(bkz:)
ve
(bkz:)
ile ekip oldu . o ekip ile yayınlar pek olmuyor. şimdilerde ise erikdalı ekibinin facebook gaming'e geçmesiyle twitch dünyasında sadece izleyicisi ile yalnız kalmıştır. sevilen dalga geçilen ama güldüren yayıncıdır. erik dalı ile yayınları ise en güzel yayınlardır.


0 | 16-04-2020 19:00
/43
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/43