turkrichking Twitch Sözlük

turkrichking

31. şu başlık direkt tr twitch kitlesinin ne kadar ikiyüzlü olduğunun özetidir. kahve muhabbeti yapan adamı milyarlarla birlikte görünce aşiret dizisi izleyen tipler nasıl da ağamcılık yaparak savunuyor herifi. şunun aynısını sevmedikleri yayıncı yapsa döşemedikleri wot kalmazdı burada lul

kumar yayınıyla alakalı bi sorunum da yok hatta kumar hoşuma da giden bi şey yalnız tip çok iğrenç. üstüne bi de 20iq savunmalarla iyice sıvıyorsunuz.


+1 | 07-11-2019 16:06
32. @hurto gördüm kardeşim ama maalesef insanlar asıl sorunun farkında değil, twitch'e erişim engeli ülke tarafından gelirse şaşırmasın hiç kimse ne yazık ki elde bu kadar çok kanıt delil varken hala o adamı savunan tayfa olması üzücü :)


+1 | 07-11-2019 16:09
33. @styxx erkan abımız bızı takıp edıyormus suan klıplere ulasılamıyor :) cıdden bu sekılde yırtacagını mı sanıyor acaba.


+1 | 07-11-2019 18:08
34. VPN ve sahte isimle yayın yapmasına Twitch izin veriyor ve İştirak sözleşmesi doldurmak için hani donuna kadar form doldurman gerekiyor.

Şahsen böyle bir şey bekliyordum, yurtdışında yaşıyorum diyip tek kelime ingilizce bilmemesinden çoğu kişi çakmıştı olayı zaten.

Evinden aldırırsanız komik olur :D

Buraya atılan 1 yıllık klibin o entry'den sonra saatler içinde silinmesinin bu arkadaşın Ekrem değil Erkan adlı eski twitch partner bir yayıncı olduğunu kanıtlıyor.

Twitch'de nasıl bir malsa, hiç doldurulan sözleşmeyi incelemiyor.

Benim entrylerimden bu adamı savunduğumu falan sanıyorsanız, baya götünüzle ve nefretle okumuşsunuz. Twitch'de legal olduğundan ve 2013'den beri zaten kumar yayınları yapıldığını söyledim sadece.


+2 | 07-11-2019 19:10 - 07-11-2019 19:15
35. Adamın muhabbeti bu arada gerçekten kahvehane muhabbeti ancak benim derdim oynadığı oyun. Çoğu kişinin belirttiği gibi blackjack ile kasa açma arasında dağlar kadar fark var. Eğer internette araştırırsanız güvenilir tamamen şansa dayalı Blackjack oynatan siteler var. Bunu söylememin sebebi sizi kumara teşvik etmek değil sadece bu tür sitelerin çoğu devlete bağlı olmayan kurumların işletmesine izin veren ülkelerde denetleniyor olması. Tabiki arada scam odaklı siteler vardır, burada da oynayacak oyuncunun araştırmasına bakıyor durum.

Kasa açmaya niye laf ediyoruz, çünkü o siteler sırf scam odaklı kurulmuş, sponsorluk verdikleri yayıncıların kazanma oranını arttırarak izleyicinin gözünü boyayıp dolandıran siteler. Bunu yayıncılar bilmesine rağmen reklamını yaptığı için biz bunu sert eleştiriyoruz. Ancak Turkishrichking'in BJ oynadığı siteyi araştırmadım ama bu tür casino sitelerinde scam olmayan sadece şansa dayalı siteler bulmak mümkün o yüzden oynadığı site net scam diyemiyorum olabilir de olmayabilir de araştırmak lazım. Biz kumara laf etmiyoruz yani, o zaman dışarda kupon yapan adama da laf ederdik, bizim derdimiz SCAM odaklı açılan sitelerle ve bunun reklamını 12-18 yaş arası çocuklara reklamını yapan açgözlü yayıncılarla. Yapılan bu sponsorluk tamamen şerefsizliktir, kendi cebini doldurmak için insanların sevgisini, yaşını abuseluyorlar.


+1 | 07-11-2019 20:38 - 07-11-2019 20:40
36. Evet arkadaşlar 07-11-2019 13:02 tarihli girdiğim entry ardından şu an paylaştığım klip'in kaldırıldığını görüyorsunuz. Bu haklı olduğumuzun göstergesi hala inanmayan arkadaşlara gelsin bu yakındır. Kanalında aboneydim bu arada bizi twitch ve discord sunucundan da banladı haberiniz olsun ek olarak bu bilgileri de paylaşıyım sizle madem burayı takip ediyor bütün bilgileri paylaşıcam yeni bilgilere ulaştıkça :)


+1 | 07-11-2019 20:54
37. Arkadaşlar kişi platformda beklediği ilgiyi göremeyince tamamen kimliğini değiştirip karşımıza Turkrichking hesabıyla kumarbaz olarak çıktı.Herseyi çok güzel bir şekilde ayarlamış fakat peşinde bircok video ve klibi unutmuş bu yüzden şuan bile bu video ve klipleri silmeye devam ediyor.Almayada değil Sakarya'da yaşıyor.Doğrusu dikkat çekmeyi başardı ama peşindeki izleri silmeyi unutmus.Hala ucuz numaralarla ile izleyicilerini kandırmaya devam ediyor.Sırf bu şahıstan özenip özelden bana mesaj atan nasil para yatırabilirim diyen siteye para kaptıracak bir sürü kişi var umarım platformdan bir an önce yok olur.


+2 | 07-11-2019 21:19 - 07-11-2019 21:23
38. turkrıchkıng: merhaba arkadaslar ben Ekrem, berlınde yasıyorum( adım Erkan özmen Turkıyede yasıyorum ama b.k yoluna gıtmemek için yalan söyluyorum). İlk yayınımdan ıtıbaren P.rabet daha sonra ıse bana sponsor olan zırt ve zurtbet sıtelerının reklamını yapıyorum ve lınkını acıklamaya koyuyorum kı sız bu sıtelerden uzak durun. özendırme konusuna gelırse her yayın 10bın para kazanıyorum bunun özenılecek bıseyı yok kesınlıkle. Kumar oynamak iyi bir şey değil arkadaşlar bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. bu arada p.rabet her yuklemede %30 bonus, turkrıchkıng kodunu gırene %5 bonus, her kayıpta ise %10 gerı ıade verıyor kı siz tesvık olmayın :) tesekkurler


+2 | 08-11-2019 14:07
39. ha yazmayı unutmuşum bu arada

'adam her yayın oynamayın diyor inatla, özendirmiyor, yayınları da +18. zaten çocuklar babasının kartını alıp mı oynıcak' tarzı yorum yaparak savunmaya çalışan insan sorgusuz gerizekalıdır.


0 | 08-11-2019 16:31
40. Kumar sanki şimdiye kadar Türkiye'de yokmuş da bu adam getirmiş gibi davranan bir grup var. Türkiye'nin her yerinde kahveler, dernekler, lokallerde ne paralar dönüyor aklınız kalır. Her sene yılbaşı piyangosu bütün anahaberlerde bangır bangır veriliyor, tv'de iddaa kuponu için programlar var. 7-8 yıl öncesine kadar e2'de Poker yayınlanıyordu LULW.
Bu kadar kısa sürede 3k izlenmeye başlayınca yayıncıların huzursuz olup laf yapması normalde izleyiciler niye bu kadar nefret etmiş anlamadım. Bu adam olmasa gidip başka dillerde de twitch'te kumar izleyebilirsin, youtube'tan her türlü kart/şans oyunu turnuvaları izleyebilirsin ama daha 1 ayı dolmadan 3k izlenmeye başlayan bi adam olursa, twitch yasakalanabilir bu adam yüzünden. Abi hadi ya.
2-Kimliği hakkında dedikleriniz doğruysa kendisi ilk yayınlarında Türkiye'de olduğunu zaten söylüyordu sonradan bi kaç kişi uyarınca Almanya'dayım diye senaryo yazdı. Benim için kim olduğu nerede yaşadığının pek bir önemi yok zaten izliyorum keyif alıyorum geçiyorum. Burda daha vahim bişey var. Bir kez daha görüyoruz ki Twitch'in Tr'de ne döndüğü hiç umrunda değil.


+1 | 10-11-2019 17:59
/7
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/7