LadyEron Twitch Sözlük

LadyEron

1. LadyERHAN'ın cinsiyeti umrumda değil fakat gözat kısımında iğrenç manzaralar ile karşılaşmak zorunda değil kimse. Yaptığı yayınlar etik değil tez vakte yok olup gitmesi gerekiyor twitchten. Son derece kalitesiz bir kişilik.

Edit: Yayınlarının 200 küsür izlendiğini görünce de ciddi anlamda milletimiz adına da üzülüyorum.


0 | 26-10-2019 10:41 - 26-10-2019 10:42
2. ''Cinsiyeti umrumda değil fakat gözat kısmında iğrenç manzaralar'' Herhangi bir iğrenç manzara yok ortada ? Çoğu yayıncı öyle poz vermese de ''kadın'' yayıncıların çoğunun gözat kısmı öyle? Diğerlerinin görünüşü hoşunuza gidiyor olabilir bu yayıncının görünüşü hoşunuza gitmiyordur, bunu anlarım ancak bu böyle terbiyesizce belirtilmez.
'' Yaptığı yayınlar etik değil'' İlgili şahsı izlemediğim için bu konuda bir görüş belirtemem ancak sizinde bir üstte yazdıklarınızdan sonra neyin etik olup neyin etik olmadığını belirtebilecek kapasiteye sahip olduğunuza inanmıyorum, o yüzden ''etik olmayan'' davranışlarını vb yazın bizde öğrenelim.


+4 | 26-10-2019 12:29
3. Bir yerde adı geçince araya atlayıp ibnneeelllerr diye bağırasım geliyor nüktedanların güzel zamanlarından aklıma kazındı kaldı muhteşem replik ibneler

linkte bırakayım https://www.youtube.com/watch?v=wrWW9OpFtbo


0 | 26-10-2019 19:13
4. Twitch'in yavaş yavaş omegle tadı vermeye başlaması..


+1 | 26-10-2019 20:55
5. diğer kadın yayıncılardan hatta ve hatta direkt şöyle size yakın bir örnek vereyim
(bkz:)
den farklı bir yerini açtığını görmedim. kendisini cinsiyeti üzerinden eleştirmek kimsenin haddine değil. eylül gibi yayıncımsılara kaldırarak gidip izleyip, bu arkadaşa kalkmadığında re re rö diyemezsiniz. hepsinin yaptığı aynı tür yayındır illegal ise hepsi illegaldir. kendisini cesaretinden dolayı takdir ediyor ama yayınlarını desteklemiyorum.


+2 | 27-10-2019 01:04 - 27-10-2019 02:31
6. Kimsenin yayıncının cinsiyetine bir şey dememesine rağmen sizin burada onu daha izlemeden savunmanız daha komik ve SALAKÇA ama neyse. Yayınlarında dönen muhabbetlerden haberiniz yok ama burada aptal aptal sadece LGBT diye savunuyorsunuz cidden siz ne bilgili bir bireysiniz ne de başka bir şey düpe düz boş guardsınız artık ne guard denir buna bilemiyorum.

Kendisinin yayınlarını ve yayınlarda ki hareketlerini eleştirdim adam bana yok "gay diye böyle diyorsun" filan diyor ne alaka aptal? "Diğer kız yayıncılara kaldırıyorsun" diyor ama gerizekalının
(bkz:)
başlığını benim açtığımı bilmiyor. Bilmediği konularda yorum yapmak ve karakter analizi yapmak milletimizin en salak özelliklerinden cidden yazık.

Edit: İmla


+2 | 27-10-2019 10:41 - 27-10-2019 10:54
7. "LadyERHAN'ın cinsiyeti umrumda değil fakat gözat kısımında iğrenç manzaralar ile karşılaşmak zorunda değil kimse. Yaptığı yayınlar etik değil tez vakte yok olup gitmesi gerekiyor twitchten. Son derece kalitesiz bir kişilik."

bu yorumun cinsiyeti umrumda değil amadan sonrası cinsiyetçi bir yorumdur. komik ve salaklara duyurulur. gözat kısmında sadece bir fotoğraf gözükür. sadece bir fotoğrafa iğrenç manzara demek için o fotoğrafta iğrenç bir şey olması lazım fakat o fotoğrafta sadece göbek dekolteli bir insan var. dolayısıyla senin yaptığın bu yorum cinsiyetçidir sayın komik ve salak insan. yayın iğrenç,içerik iğrenç,bu arkadaşın diksiyonu iğrenç gibi laflar gayet mantıklı eleştirilerdir fakat gözat kısmında böyle iğrenç manzara görmek istemiyorum lafı cinsiyetçidir. bahsettiğin başlıkta
(bkz:)
yine bu başlıktaki insan kadar hatta daha fazla dekolte giyenlere iğrenç manzara deseydin bu dediğin inandırıcı olurdu belki. konu eğer insanların soyunarak izlenmesi ise bu yeni çıkanlardan önce eskilerin izleyicilerinin her geçen gün artmasını konuşmamız gerektiğini düşünüyorum.

edit; niyetin cinsiyetçi olmak olmayabilir orası da ayrı konu. böyle bir durumda aynı benim şu an yaptığım gibi yazdığını düzeltme bölümünden düzeltebilirsin. yaptığın yanlışı daha fazla savunarak komik ve salak durumuna düşmekten daha mantıklı olur bu hamle.


+2 | 27-10-2019 15:58 - 27-10-2019 16:00
8. Evet görüyoruz ki israilin projesi siyonizm adı altında ülkelere sapkınlık olan LGBT grubunu dağıtmış, ve birlikleri ile çoğaltmaya aşılamakta ve yeni nesili kontrol altına almaya çalışması, ama izin vermeyeceğiz diğer ülkeler gibi olmayacağız en azından buna müsait bir durumda değiliz amaçları nufusumuzu azaltıp, erkek erkeğe, kadın kadına gidip cephe savaşlarında bizi Türklük duygularımızla vurmaya çalışmalarıdır ve topraklarımızı işgal etmeleridir. İZİN VERMEYECEĞİZ !


0 | 28-10-2019 03:43
9. Sırf lgbt bireyi olduğu için (ki olmadığı prim için kullandığı açık) yaptığı yanlışlara üç maymun olup, onu eleştiren insanları cinsiyetçi gösteremezsiniz. Keza bu kadar şuursuzluk 21.yy için fazla.

İlk kez yayınını gördüğümde chatteki herkesin ona sırf lgbt üyesi olduğu için küfür ettiklerini sanmıştım ve bu yüzden de onu korumak gibi bir aptallığa düşmüştüm fakat çok geçmeden LadyEron'u savunup, küfredenleri susturabildiğim için (çünkü kimseyle atışmadan lgbtyi açıklayarak konuşuyordum) banlandım. Her yayın tek bir değişime gitmemesiyle (düzgün bir yayın ortamı sunmaması ve bir virüse dönüşüp diğer lgbt üyesi yayıncılara (Örn: Wrathulbecay) küfür etmesiyle) ise bunun bir prim oyunu olduğunu kanıtladı. Wrathulbecay, bile bunun için "bizi böyle teslim ettiği için utanıyorum" demesine rağmen nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz anlayamıyorum. Buna prim vereceğinize gidin, lgbt üyesi olan yazılımcı midorikocak'ı izleyin.

Her neyse chatine gidip ona destek olana da küfür edip prim kasmasını sağlayana da akıl diliyorum.


0 | 31-10-2019 19:25 - 27-06-2020 22:57
10. ısrarla okuduğunu anlamayan yazarlarla dolmuş başlık. son kez ve tekrar anlatıyorum yine anlamazsanız başkasına okuyun o da size anlatsın. bu insana saygısız,primci,boş yayıncı,paragöz,küfürbaz,yayıncı bile değil,salak bunların hepsini diyebilirsin ve anlayışla karşılanır. gelip twitchin ana sayfasına ufacık fotoğrafı gözüktüğü şeye iğrenç manzara dersen cinsiyetçi olursun nokta. kimse lgbt bireyi savunmuyor burada ban yemiş chatte gelmiş şuursuz diyor bize de.

prim için yapıyor olabilir bu arada fakat bunun önüne de cinsiyetçi lafla geçilmiyor. sadece twitchte değil her sosyal ortamda kerimcandan sonra eşcinsellik ile prim yapmaya çalışanlar türedi. stop making stupid people famous o zaman ne yapayım.


+1 | 31-10-2019 21:17
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2