Barış pınarı harekatı ile konuşmayan yayıncılar Twitch Sözlük

Barış pınarı harekatı ile konuşmayan yayıncılar

11. Eğer suana kadar siyasetle,dünya siyasetiyle falan ilgili konuşmamamışlarsa normal olan durumdur ki çoğu yayıncı girmiyor zaten bu konulara.Normal bence


+1 | 19-10-2019 02:35 - 19-10-2019 02:36
12. Ya abi hatalıysam söyleyin de adamlar bu konu hakkında konuşmak zorunda mı? Sonuç olarak herkes tarafından bilinen ve %98 tarafından desteklenen bir girişim bu. Yani adam "Allah mehmetciğimize yardım etsin" diyince hemen "Vay adama bak be gıral." demeyi falan mı bekliyorsunuz anlamadım ki. Ya da bunu dediği için değişen bir şeyler olacakta biz mi bilmiyoruz? Sonuçta adamlar genel olarak para kazanmak ve oyun oynamak için yayın açıyor, isterse konuşur bu konu hakkında isterse konuşmaz, adamların bu konu hakkında fikir belirtmemesi sizi niye gerdi anlamadım? Eğer adamı tanıyorsan bu konu hakkındaki fikrini az çok tahmin edersin zaten.


+1 | 19-10-2019 17:38
13. Kimse şunu anlamıyo, public opinion diye bişey var ve bu insanlar kitlelere hitap eden insanlar.Operasyon sürüyoken twitterda ayrı bir savaş dönüyodu mesela.Yani kimse kendini kandırmasın, çok fark ettirebilecek şeyler bunlar.Tabi kimse zorunda değil, kimse bişeylere duyarlı olmak zorunda da değil.Ama madem oluyosun, madem internet kimliğini public opiniona açmışsın ve otu boku mentionlıyosun.E bi zahmet bu durumu da mentionla, çünkü en duyarlı olunması gereken konu belki de.

Ben bunu duyarsızlığa ya da kendi
internet kimliğini private tutmaya, fikirlerini açmamaya yoramıyorum yapılan postlardan dolayı.Dolayısıyla sadece ortada ideolojik olarak desteklememe veya doğru bulmama kalıyo ki bazı muhalif kesimlerden, madem desteklemiyosunuz bunu da mertçe söyleyin ve desteklemediğinizi belirtin cinsinden çok tepki oldu bu insanlara karşı süreç boyunca, haksız da sayılmazlar.He bu arada kararsız olmak da bu işle karıştırılmamalı.Yani tam olarak ne olduğunu anlamadım ve güvenemiyorum ama askerimizin yanındayız demek de bir destektir.Yani tam bir fikrin yoksa en azından bunu yaparsın.


0 | 20-10-2019 12:01
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2