bigbosslayf Twitch Sözlük

bigbosslayf

31. Twitch'de belli bir yayıncı ve belli bir maddi kaynağın üstüne ulaşılınca ortaya Biri bizi gözetliyor'dan başka hiç bir içeriğin çıkmaması bana inanılmaz komik ve ironik geliyor. Kimsenin farklı bir içeriğe cesaret edememesi ve talebin'de bu yönde olması da çok üzücü. Oysa ki biz televizyonun iğrençliğini reddedip buralara gelen nesildik.


+6 | 06-09-2019 01:39 - 06-09-2019 01:40
32. taverna tadında bir ortam, dikkat çekmeye birebir ve twitche kısıtlama getirebilir, demedi demeyin :)


0 | 06-09-2019 01:44
33. Jtg işin arkasında belli.Üst üste nedensiz yere yarışma yapsalar tepki yiyecekleri için bigbosslayf isminin arkasına saklanmışlar galiba.Herkes de şaşırmış bu ne falan diye de televizyoncunun aklı nasıl çalışıyo zannediyosunuz.Bana kalırsa tüm fikirler arzu ablalarından çıkıyo zaten ünlü dünyasıyla bağlantısı da var ayarlıyo bir sürü insanı, şimdi de öykü serter'i getirmiş sunması için.Bi de formatı anlamadım, love islands yapcaksanız tam yapsaydınız neden kemal ve şükrü var 2sinin de sevgilisi yok mu zaten? Bbg gibiyse neden yarışma var, survivor mı bu? Hog zaten değil gamer olmayan hatta twitchle alakasız kızlar var.Sexual tentiondan yürür ve satar da.Kavga da çıkar eğlence de kendiliğinden.Televizyoncu tabi biliyo işin püf noktasını.Ne gerek var oyunlar hazırlamaya, bilgisayarlar ve parkur için prodüksiyon harcamaya.Zamanında eril yani keksville haklıymış, yapılan prodüksiyon işin boyama kısmıydı ve hiçbi zaman samimi değillerdi.Biliyo bu televizyoncuların ne mal olduğunu.Gelinen nokta bu.Herşeyin bi göz boyama olduğu belliydi zaten, yok yarışmaymış yok gamerlıkmış.Adamların umru değil ki.Önemli olan ne kadar çirkince olursa olsun drama ve eğlenceyi ortaya çıkarmak.Bunun için kullanılan şeyin ne olduğunun önemi yok.Yemek de olur, gelinler de evlenme ya da ilişkiler de.Tabi bu konuları olabildiğince çirkince çatışmalarla insanlara sunacaklar kıskançlık, haset, çekememe gibi.İnsanlar tvden kaçtı, kaçılan yerde gene yakalandı aq.Öykü serter de özeniyomuş ne kadar özgür ortam platform vs vs.Yahu tvnin özgür olmamasının sebebi ve bu kadar sansürün sebebi belki de kendileri.Paragöz olup insanların ne pahasına olursa olsun güdülerine yönelik çirkin ve ahlaksızca dolu iş çıkardılar ortaya fabrikasyon.İşin kötü tarafı bu sansürler işi durdurmadı, kağıt üstünde bişey denemeyecek yollarla bu çirkinliği sürdürmeye devam ettiler arttırarak.Sonunda da tüm bu güdülere yönelik pure drama ve eğlenceye rağmen herkes sırtını döndü.Bazısı etik bulmayıp iğrendi ve bıraktı ama asıl izleyicilerini bile kaybettiler onlar bile yüzlerine bakmıyo.Yani orta yaş ve yaşlı kadın kitle.Çünkü önce aranan samimiyet ve bunu youtubeda buldular çoğu youtube izliyo artık.Bi işte doğallık ve samimiyet yoksa ne kadar iyi de olsa hiçbi değeri olmaz.Bunlar da aynı kafayla twitchin samimiyetini kullanıyolar.İlk yatırımcıları tv dünyasının başka deyişle buraya.Ama bildiklerinden vazgeçmek yok tabi hala öğrendikleri şekilde yapmaya çalışıyolar herşeyi.


+6 | 06-09-2019 04:29
34. Uzun uzun yazmanın manası yok. Tamamen salyalı 31ci tayfayı söğüşlemek için yapılmış big brother çakması reality show. Eminim şuan Kemal keşke hiç bulaşmasaydım diye düşünüyordur.


+3 | 06-09-2019 05:15
35. jtg destekli reality show.


0 | 06-09-2019 15:04
36. Kendi kanallarında insanları kandırdıkları yetmiyormuş gibi yeni bir kanalda, yeni bir proje altında daha çok para kasmak için kandırılmış 3-5 tane kızı izlenmek için kullanan 3 tane şeytanın projesi olarak görüyorum. Bu 3 şeytanı iyi biliyorsunuz. Kemal ve ferit baş şeytan. Şükrüyü severdim ilk yayın açtığı zamanlar çok keyifliydi ama artık oda diğerleri gibi oldu. İlk yayında çok izlenmelerinin sebebi tamamen meraktı. Aklı başında merakını gideren kitle bir daha dönüp izlemez. Midemi bulandırıyorsunuz.


+8 | 06-09-2019 15:39
37. Başlarını biraz izledim ve üzülerek söylüyorum ki maalesef hayal kırıklığı.Çoğu insanda ilk yayın olduğu için bu kadar izledi daha fazla izleyeceğini sanmıyorum.İşin kötüsü bir zamanlar severek izlediğimiz insanların samimiyetlerini kaybettiğini düşünüyorum artık.Olay tamamiyle bir hobiden çıkıp ciddi bir işe veya showa dönüştü.Elbette ki para kazanılsın kazanılmasın diyen bir insan olacağını sanmıyorum.Ama o sıcaklık gitti arkadaşlar.O samimi ortam gitti.Kanalda yayın geçmişi yok ama kliplere baktığınız zaman korkunç bir tablo ortaya çıkıyor.Benim buraya yazmam ayıp olur.He bunu yapıyorlar diye küfür edicek halim yok kendilerine ama diyebileceğim şey şu olabilir.
Sizi seven orjinal kemik kitleniz bu tarz bir program istemiyor arkadaşlar.Dışarda bulamadığımız samimiyeti sizde buluyorduk ki artık bu ortadan kalktı.Umarım başka projelerde biraz dikkatli olursunuz.Şu JTG tayfasından da kurtulun.Belki iyi insanlardır birşey demiyorum ama olmuyor zorlamayın.


+3 | 06-09-2019 17:14
38. Beklentiler kişilerle, alakasız kişilerle düşüyor ama benim tek istediğim(hem jtg'den hem de jtg gibi şöyle içerikler, program yapanlardan) şey: Lütfen şu kameraların ve programın kalitesi biraz daha survivor, ütopya gibi acun'un yaptığı programlara yakınlaşabilse. Yani izliyorum ve kamera her zaman bi shitfest'in içinde. Arada klasik "clusterfuck" anlar da yaşatıyor. Ayrıca keşke biraz daha insanların arasında bağlantı olsa ve bi anda durduk yere "hehhehaahahe" diye kadın çığlığı duymasak. Bence içerik ve kameralar daha profesyonelleşse işte o zaman TV kalitesine yaklaşacaklar. Tamam Twitch daha samimi ama adamların samimiliği dediklerim yapıldığında bozulamaz. Naçizane görüşüm böyledir. Zaten yapmak istedikleri ela'dan da belli olduğu gibi birilerini kullanıp ulaşabilecekleri en yükseklere ulaşmak ve bu gayet normal ama dediğim gibi.


+1 | 06-09-2019 17:36
39. Amatör Survivor izliyoruz galiba.


0 | 06-09-2019 17:47
40. Bu gün açtıkları yayını 8 dk izlemiş bulunuyorum yetti.
Ülkemin azgın ergenler için muhteşem bir amme hizmeti olmuş gerçekten tebrik ederim.
Ufak kardeşlerimiz izleyip paralarını kaptırıken iyi eğlenceler dilerim azda olsa karakteri ve dünya görüşü oturmuş dostlarıma hiç mi hiç tavsiye etmem zaman kaybından başka bir şey değil aralarında sevdiğiniz birisi varsa kendi özel yayınlarını izlemenizi tavsiye ederim.


+1 | 06-09-2019 20:51
/11
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/11