Yayıncı Fanatikliği !!! Twitch Sözlük

Yayıncı Fanatikliği !!!

1. Merhabalar. Ben fanatiklikten nefret eden bir bireyim. Futbol,Siyasi,Ünlü vs vs.. Bide bunlara yayıncı eklendi :)

Fanatiklik neden kötüdür ?

Evet sevgili arkadaşlarım. Ülkemizde en büyük sorun olan fanatiklik bu camia da aynı etki yaratmakta. Fanatik yaptığınız yayıncının yanlışlarını görmezden gelip "ölümüne savunmak" tabiri ile uyuşuyorsunuz. Evet ! Senin benim herkesin izlediği yayıncıların kusuru ve hatası var. Artık bunu kabullenmenizi rica ediyorum. Kendini mükkemmelleştirmeye çalışan yayıncılara izin vermeyin. Verdiğiniz zaman her dediğini haklı buluyor ve inanıyorsunuz. Bunu bir yayıncı ve kitlesi için söylemiyorum hepsi için söylüyorum

Farkında olmadan onun yaptığı yanlışları sizde yapıyor ve aslında size gösterilmeye çalışan doğruya inanmıyorsunuz. Çünkü izlediğiniz ve çok sevdiğiniz yayıncının sizin aklınızı ve psikolojik olarak savunma kompleksinizi kullandığını açıkca söylüyorum. Bu kadar inandığınız yayıncı sizi bir başka kitleye yönlendirdiğinde linç etmenizde ayrı bir parantez. Sevin izleyin. Ama yanlışlarınıda görmezden gelmeyin.

Sizden bir ricam daha

Lütfen izlediğiniz yayıncıları kendinizden bir parça görmeyin. Hayranlığınız belli bir limitin üstüne çıkmasın. Onun bir insan olduğunu ve senden bir farkı olmadığını bilin. Özellikle küçük kardeşlerim. Hayranlığınızı abartmayın...


+11 | 31-07-2019 01:23
2. Bunun en büyük kötü etkisi başka yayıncıya fırsat tanınmamasıdır. Ben şunu izliyorum başkasını izlemem mentalitesi Twitch Türkiye'nin bu kadar kötü ve aşağıda olmasının başlıca sebebidir.

Ayrıca son paragrafa ithafen; yücelttiğiniz adamların milyonlarca başka insandan tek farkı kayıt tuşuna basmak. 'KaNkA bAnA dİL oKumAmI sÖyLedi' yücelttiğiniz adamların artısı değil, sizin ailenizin ve çevrenizin eksikliği. En azından örnek alacağınız adamın topluma, çevreye, dünyaya bir katkısı olmuş olsun.


+8 | 31-07-2019 02:02
3. Ümmetçi cemaat zihniyeti iliklerimize işlemiş asosyallerde dahi var


0 | 31-07-2019 12:38
4. Benim de çok rastladığım ve yapılan yanlışları da doğruymuş gibi kabul etmenize neden olan bir durum. Resmen at gözlüğünü takıp "hayır o ne derse o doğrudur" lafıyla ilerliyorlar, çoğunun yetişkin, okumuş, aklı başında bir birey olduğunu düşünmüyorum, bir idolü, takip ettiğiniz, özendiğiniz birini sevmeniz için bütün düşünce ve fikirlerini benimsemek zorunda değilsiniz, her insanla aynı fikirde olamazsınız, tabi eğer kendi fikir ve düşüncelerini üretebilen bir birey değilseniz. Evet, siz fanatikler, kendi fikir ve düşüncesini oluşturacak bağımsızlığa, bilgi birikime sahip değilsiniz, bu yaşından dolayı olabilir ya da almış olduğun okul ve aile eğitiminin sizi köreltmiş olmasındandır.

Bu fanatikler bir de yayıncının moduysa daha komik oluyor, iyice sıçıp batırıyorlar, sanki üstlerinde "abi modluğum alınırsa ne yaparım!" gibi bir tavır var, adamın tek başarısı o yayıncının modu olmak adeta. Onlar gözümde direk BTS için ağlayan kızlar gibi, bakıp bakıp gülüyorum hallerine lul . bkz: https://www.youtube.com/watch?v=DRPo0zlwvws

Kimse size yayıncıları sevmeyin demiyor, sevdiğiniz yayıncılar tabiki olsun, herkesin sevdiği yayıncı muhakkak vardır, ancak bunu fanatikleştirmeyin. Resmen ufak veletler gibi duruyorsunuz, her yayıncının hatası olur, bu hataları görmenizi engeller, gözünüzü açın, olaylara objektif bakmayı öğrenin.


+1 | 31-07-2019 13:44 - 31-07-2019 13:46
5. @wtcn
@jahrein

Muhtemelen en çok fanatiğe sahip ikili, ha bide @unlost var. Wtcn hariç hepsini severimde kitleleri tam anlamıyla LEŞ.


+4 | 31-07-2019 15:30
6. Türkiyede çok çok çok fazla yapılan bir eylem


0 | 01-08-2019 18:15
7. Twitch izleyicisinin çocuk ve kanser olduğunu bile bile onları gazlayan beş para etmez yayıncılar, o kitle kadar suçludur.

Sonra kendilerine laf gelince aynı şekilde az önce gazladığı izleyiciye siz çocuk leş kitlesiniz demesini bilirler :D

Buna kısacası ikiyüzlülük deniyor ama kimsenin bunu söylemeye götü yemiyor.


+5 | 01-08-2019 18:38 - 01-08-2019 18:52
8. " en büyük yayıncı bizim yayıncı " :D


0 | 05-08-2019 22:49
9. Türkiye nasıl kolektivist bir cehennemse ve herkes güçlü olana tapıyorsa aynı şey twitch için de geçerli.


+1 | 06-08-2019 03:43
10. bu yayıncı fanatikliği, cahilliği, aymazlığı ne yaparsanız yapın bitmez efenim. Rage geçiren, oynadığının oyun olduğunu unutan, hırs yapan, saldırgan dil kullanan, kışkırtan yayıncıların kitleleri, öbek öbek etrafa zehir gibi yayılır; sözlük, twitch chati, sosyal medya ve bilare kişilerin şahsi hesaplarına küfürler ve tehditler savurarak saldırırlar. Çözümü, yayıncıların yayıncı olduklarının farkına varmaları.


0 | 06-08-2019 10:52
/5
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/5