VORP a saldırı Twitch Sözlük

VORP a saldırı

11. @11 ben sana bir örnek vereyim, geçen yayınlarda Tuğkan, voRP'u bırakma sebepleri açıkladı. Yönetim kararları ve oyunda ki gruplaşmalar yüzünden bıraktı hatta örnek verdi. Adam oyuna girip direkt arkadaşının yanına koşuyor selam bile almıyor diye. Adam bunu bir saat açıklamışken jahrein gitti, Tuğkan dalaştığı adamlara ck attıramadığı için serverı bıraktı kendisi server açıyor dedi. bu nasıl bir yorum ya bu kadar mı düştün aq bu kadar mı körsün ya da bir şeyleri neden olmadığı gibi göstermeye çalışıyorsun diye sorarlar. O yüzden artık jahreinin laflarına itimat etmiyorum aklına geleni kesin yargı diye sallıyor.


+7 | 26-07-2019 01:56 - 26-07-2019 02:01
12. jahrein'in fikirlerinin hala kâle alınıyor olması mı daha üzücü, insanların bunlara inanıp başlık açması veya fikir belirtmesi mi?


+7 | 26-07-2019 02:35
13. Biri serverdan banlandığını sanarak Batuya saldıran jahrein ne ara sahiplenmiş demiş olayları götü ile izleyen biri sanırım evet sahipleniyor hatta türk.net serveri için çaba da gösterenlerden en önemlilerinden biri. Ayrıca drama yaratmak istiyor Elraene sallıyor demişsiniz kaç senelerdir arkadaşı yayın yapmıyorken bile arkadaştı lan onlar adamların aralarında bir şey yokken burada boş yapıp hır çıkarıyorsunuz.


0 | 26-07-2019 07:27
14. Ya Crusher, jahreinin evladı olduğun nasıl belli, aynı özellikleri taşıyorsun @18 attı bak ne güzel açıklamış. Şu bir şeyi biz görmediysek öyle bir şey yoktur kafasından vazgeçseniz iyi olacak. Bir de sonuna poz kesmeler vs. ben de öyle düşünmüştüm diye :D aah ah. bu arada " Hegelomanyak " güzel kelime sen buldun sanırım. tebrik ederim.


+9 | 26-07-2019 12:29
15. EightbornV server ekibinin değilde Tuğkanı destekleyen birkaç boktan izleyicinin saldırı yaptığını düşünüyorum. Birde eskiden Tuğkanı çok severdim sonra bu kendi serverini açacağını duyurduğu zamanlardan sonra hep ağzından voRP yi alttan alttan kötülemeye çalışır gibi konuşmaları olmaya başladı. voRP için kötü bir şey diyip "hahaha şaka tabiki" diyor sonunda, ve bu twitch chatte linçlemesinler diye Her şeyin sonunda "kappa" emote unu koyan tiplere benziyor. Ama aslında o "kappa" emote nun gerçek olmadığını herkes biliyor kimse birbirini kandırmasın.


+1 | 26-07-2019 16:45
16. Jahrein tarafından ortaya atılmış bir iddia. Her iddia gibi kanıta muhtaçtır.

Şimdi iddiayı falan geçiyorum. Ahmet durmadan böyle şeyler yumurtlar zaten orada sıkıntı yok. Doğru da olabilir. Benim laflarım ‘ Jahrein asılsız sallamaz abi ‘ diyen 12 yaşından büyük olduklarına , insan zekasına olan inancımı kaybetmemek adına , inanmadığım kitlesine. Ahmet bir laf etmiş , bir iddia atmış ortaya insanlar da demiş ki ‘ sallama birader , kanıtlayabiliyorsan kanıtla ‘ normali de budur zaten. İddia makamı iddiasını kanıtlamakla yükümlüdür. Bu dünyadaki en temel ve evrensel hukuk normlarından biridir. Peki Ahmet abilerinin gülleri ne diyor bu duruma , diyorlar ki ‘ Ahmet reisimizin (ülkenin yüzde ellisi RTE’yi nerede görüyorsa bu asalaklar da Ahmet’i o noktada görüyorlar) iddiasının gerçek olmadığını kanıtlayabiliyor musunuz , benim abim boşa konuşmaz’ Güzel... Şimdi demek ki ben bunlardan birine hırsız veya fahişe evladı desem , aksini ıspatlayana kadar ( nasıl da ıspatlayabilirlerse artık , ortaya bir şey atıyorum çünkü tersini kanıtla kanıtlayabilirsen ) bunlar bu sıfatı haketmiş oluyorlar , kendi mantıklarına göre tabii. Bu harbiden bir şuursuzluk hali. Cidden üzülüyorum ve utanıyorum bunları yazanlar adına. Yok abi ne olur gerçekten de söylendiği gibi 12 yaşından büyük olmayın. Erişkinliğe ulaşmış insanların bu kadar mal olması katlanılabilir bir şey olamaz çünkü.

Bu arada ergen olduğunuz bir iddiadan ziyade temenni. Salak olmayıp , yalnızca henüz olayları yeterince idrak edemediğiniz umudu.


+5 | 28-07-2019 01:01 - 28-07-2019 01:47
17. Gene oturduğu yerden sallamış. Yalnız burası jahrein in chat i değil. Her dediğine inanmıyoruz. Hadi jahrein in chat ine gidip "haklısın abi" yazın burada ne işiniz var.


+7 | 28-07-2019 05:24
18. Hay sikecem sizin vorp'unuzu da gta'nızı da dedirten başlık. Umarım hepsine saldırırlar da kurtuluruz yeter!


+4 | 28-07-2019 05:51
19. Gerçekten hala Türkiye'deki RP'leri izliyor musunuz? Adamlar god mode karakterlerle geziyor, herkes hayır en üstün benim tarzında ego kasma peşinde, sürekli para kaçırma gibi iğrenç, boktan RP yapıyorlar, sürekli sürekli aynı şey.

Jahrein servera para kazanmak için girmiş, para gözünü nasıl kör ettiyse, RP serverında bile işin ucunda para yoksa adam RP paslamıyor, yapmıyor. Kardeşim önceden de söyledik para kazanmak için GTA 5 oynuyorsan git official serverlarda oyna, niye RP serverında whiteliste girmek için çabalıyorsun, ah pardon voRP'da whiteliste girmek için çalışmıyorsun, yayıncıysan ve aktif olarak yayın yapıyorsan geçmiş RP becerilerine veya nasıl RP yaptığına bakmıyorlar otomatik alıyorlar.
bkz: https://www.youtube.com/watch?v=4zBUOxMaTAA

Son olarak Elraenn'i pek izlemem, çok sevdiğim birkaç arkadaşım kendisinin kurduğu M&B:Warband klanı Knights of Swan'da oynamıştı oradan bir yakınlığım var ama dediğim gibi yayınları benim ilgimi pek çekmez, pek de izlemem. Fark ettiyseniz Eightborn sunucusuyla ilgili bir kelime bile söylemedim, çünkü hala aktif olmayan bir server, aktif olsun biz onu da eleştiririz siz merak etmeyin. Biz sizin gibi "onun bunun çocuğu" adı altında yayıncıların yalakalığını yapıp, götlerini yalamıyoruz, eksiğini görürsek, yanlışını görürsek eleştiriyoruz. 19 aydır sub olduğum yayıncının içeriklerini, dolandırıcı site reklamlarını yapmasını da eleştirdim. Açık, doğru sözlü olacaksan böyle ol, götünü yalama başkasının.

Bu olay günümüzde sokakta geçen FETÖ ile alakası olmayan birinin FETÖ ile bağlantılıymış gibi suçlanmasına döndü, Jahrein'in götünü yalayıp, fanboyluğunu yapıp Elraen haterlığı yapanlar, Elraen fanboyları ve Jahrein haterları olarak adlandırmış bazı yazarları, çok güldüm, kardeş aynı bokun lacivertisin ne fark etti şimdi? lul

Sonuç olarak biz belli yayıncıların gözüne girmek için birilerine peşkeş çekmiyoruz, uzun zamandır ne Jahrein'i izlerim ne de Elraen'i, bizim burada sorunumuz Türkiye Twitch'inde dönen GTA 5 RP furyasının ne kadar boktan, sıkıcı, oynayan yayıncıların da ne kadar götünden sallama, atıp tutma uzmanları olduğunu tartışıyoruz. voRP'a saldırı yapmış veya yapmamış bunu ben bilemem, aynı zamanda Jahrein'de bilemez, kim ki jahrein? serverın paneline erişebildiğini bile düşünmüyorum, server loglarına hiç bakamaz, bilgisayarında mobaXterm olduğunu hiç düşünmüyorum. Arkadaşlar yazılımcılar, programlamacılar var burada benim gibi siz hayırdır? Çocuk mu s*kiyosunuz derler adama.


+7 | 28-07-2019 18:21 - 28-07-2019 23:13
20. Ben Jahrein oraya sallayam buraya sallayam saldıryı görüyorum çünkü siber saldırı gösteren gözlüğüm var


+3 | 29-07-2019 02:35
/3
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/3