gulsahky Twitch Sözlük

gulsahky

1. Kar beyazı ten rengiyle twitch'i aydınlatan ablamız. Geceleri izlemenizi tavsiye etmem, softbox dan çıkan ışık Gülşah'dan yansıyıp gözlerinizi alıyor o kadar beyaz.


0 | 02-04-2019 20:56
2. Hiçbir içeriği olmayan sıradan kadın yayıncı bir de Fb taraftarlığını milletin gözüne gözüne sokması kadınların futbolu fanatik gibi takip etmesi de itici yapıyor @pqueen92 varken geri kalan kadın yayıncıların twitchte ne işi var diye düşünmüyor değil insan @pqueen92 çıkıp siz hepiniz ben tek dese yeridir yani.


0 | 05-04-2019 00:19
3. bu tarz yayıncılarda clips > all time'a bir göz attığınızda nasıl bir yayıncı olduklarını anlamanız kolay. kısaca: arkadaşlar hiçbir içeriğim yok ama arada sandalyemden kalkıyorum, haberiniz olsun.


+3 | 10-07-2019 15:41 - 10-07-2019 15:41
4. sevmem ve izlemem ama takdir ediyorum. ne dekoltesini gördüm ne başka yayıncıya yanladığını. buraya kadar tek başına geldi. keşke her kadın yayıncı esporcu veya yayıncı bir manita yaparak kolay yolu seçeceğine kendi başlarına bir şeyler başarmayı deneseler.


+1 | 10-07-2019 21:05
5. boobie streamer olabilecekken olmadığı için kendisine büyük saygı besledğim yayıncı.
ne zaman izleyecek olsam chatteki abonelerine ismiyle sesleniyor off stream'de discord'ta takıldığına ve reelde arkadaşı olmadığına inanıyorum. nadiren gamer girl'im beyazım fenerliyim her kıza benzemem triplerine giriyor o zaman soğuyor ve yayınından çıkıyorum ama bu benim pimpirikliğim olabilir.


0 | 12-07-2019 14:18 - 07-08-2019 18:36
6. Yayıncıyı uzun zamandır listelerde görüyorum bazen çok iyi yayınlar çıkarttığı bir gerçek ama son zamanlarda ne zaman yayınına girsem bi davar çobanı yayıncıya donate atıyor "lan camış gülşah şişko öküzZZ gibisin aynen öküzzz" diye yazıyor her seferinde böyle şeyler falan şaka yapıyor sözde parayla hakaret ediyor bildiğin yayıncıda sırıtıyor :) ayrıca yayını tehlikeye atacak sapık dusunceler dogrultusunda vıdeolar atarak yoklama çekiliyor. Çok samimiler yüz göz hard şaka yapabilir normaldir dicem de hakaretler sıralayan viewer ile yeni tanıştıklarıda belli.Bu nasıl bir ilişki tarzı nasıl bir kitle kontrolü anlamadım ki.Haysiyetin, şerefin hiç değeri yok mu? donate için herşeye tahammül edilir mi .Parayı seviyorsun anladım ama kalite bu kadar düşürülmez ki.Anlık 350 400 kişi izliyor görünüyor kitlenin geri kalanına bıraktığın izlenim berbat.Hiç yoktan bir tepki göster çizgin varsa belli olsun.Bu tarz arizona kertenkelesi çoook onlarda bu paranın karşılığı olarak bir beklenti içinde, çaktırmadan işte ilerleyen zamanlarda ufaktan ufaktan zarflıyorlar.Yani zaten kimse kendi kazandığı parayı abartılı baba parası hariç hiç tanımadığı ve 1-2 gündür izlediği yayıncıya göndermez bu hayatın olağan akışına aykırı bunu mantıklı bir şekilde herkes düşünebilir . sen sürekli bu yukarda yorumladığım tablonun tersini ifade etmeye çalışan bir yayıncı olduğun için senin kitlende bu keko ve kezbanlıklara karşı kişiler olmaya başlıyor.Kişisel tavsiyem parayla istediğini yaptıramasınlar sana streamer.Para için yapıyorsun çok tabii bu işi ama sittir et ordan gelcek parayı bence :) yine sen bilirsin bu benim kişisel yorumum bir eleştiridir.İyi niyetlerle yazılmıştır eleştiriye kapalı olduğu bildirilirse yazı kaldıralabilir streamer’a başarılar dilerim…


+2 | 18-01-2020 02:20 - 09-02-2020 17:47
7. ben izlerken bu adam dediğin türden 900 tl+ bağış gönderdi sonra nezaket gereği onuda oyuna davet ettiler cs go oynuyorlardı maç ranked adam hile açmış gelmiş mk :)Abi ne gerek var ya kime ispat etmeye calısıyorsun kendini canlı yayında oyundan banlandı.gülsah ablayı biri şikayet etseydi twitchden ban yerdi çok net bir ban sebebidir twitch için onun hile açıp açmaması yayıncının sorumluluğunda olduğu için bide bilgisayar sorunlu ben hile kullanmam falan diyor utanmadan ben utandım ya gözlerimi kaçırdım ekrandan o an :))) 3.parti yazılım adamın charı zangır zangır titretiyor zaten kimse hilenin charı öyle titrettiğini bilmiyor sanki hatta banlanmadan önce biri diyor senin charda ne var niye titriyosun cevap vermıyor bizi kekliyor a.q :)


0 | 18-01-2020 11:41
8. cs de hile acan cocuk suan yayinda bu seferde ibo diye hayali bir karakter yaratmis yandan kendini pohpohlayan donateler attiriyor cok belli mk ulan bunu kim yer yaaaaa sizofren mk bildigin IQ suz???? gulsahky bu keko sayesinde costuu donate rekoru diyor


0 | 19-01-2020 01:44
9. 3 yıldır yayın yapan ama kanalına gereksiz bot basan yayıncıdır kendisi.Yabancı gerçek ip kullanan views.run stream-buddy tarzı botlar kullanır proxy değil gerçek ip dir.Ayrıca botlar izleyici listelerinde görünür bu sayede anlaşılmayacağını zanneder.Sohbet listesinde hesapları az biraz tek tek kontrol ederseniz anlayabilirsiniz.Genelde 350+ izleyicisi vardır bu sayı zaman zaman 500 lere fırlar fakat chatta aynı anda sohbet eden maximummm 13-14 kişi görürsünüz.chate göre tahmini olarak gerçekte max 50-150 kişi aralığında izleniyordur.
tabi instagram takipçileride bot malesef.Çok izlenen bir yayıncının çok takipçisi olmalı

-Evrim teorisine kanıttır.1-2 yılda fizik olarak mutasyon geçirmiştir.
-IRL Yayıncısıdır
-Tatlı bir görünüme sahiptir(Ses tonu hariç)
-Eskiden samimi bir yayıncı olmasına rağmen şuanda boktan şeylerle sözlükte gündem olmuştur.
-Yayınlarını genelde sapık tayfa izler onlara hitap eden olaylar yaşanır(azınlığı tenzih ederim)
-Yayının kontrolü bağışçılardadır.
-Sürekli çorap, aleyna tilki, beni şuraya götürsenize,şişko camış tarzı muhabbetler döner bir süreden sonra kabak tadı vermeye başlar.
-Chatinde usanmadan seni çoook seviyorum Gülşah yazan ogün isimli biri var onada burdan selam etmek isterim.
-Yayınları ve chati sosyal anlamda kişisel gelişimini izlerken’de sürdürmek isteyen kişilere uygun değildir.Herhangi bir değer katmaz aksine eksiltir.Zira para nereye çekerse kalite oraya gidiyor.Herkes memnun etmeye çalışılırken beyin olarak error verebilirsiniz.


0 | 19-01-2020 17:10 - 19-01-2020 18:22
10. Gülşah bazen insanı kirabiliyor 7 8 aylık abonelerini harcayabiliyor


+1 | 30-01-2020 03:51
/2
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/2