Elraenn Twitch Sözlük

Elraenn

391. Bu adama en büyük zararı kitlesi veriyor. İstanbul gençlik sohbet yayınında tescillenmiş oldu.


+10 | 15-01-2021 15:20
392. Sürekli açığı aranılan, küçük yaştaki fanboylari yüzünden bir takım sıkıntılara maruz kalan bir yayıncıdir. Yayınlarında oyun oynamak ve sohbet etmek haricinde hiçbir şey yapmaz. Chatte o sana salladı bu sana salladı diyenleri banlar, kitlesini yönlendirmemek için üstü kapalı cevap verir ve yayınına devam eder. X kişisinin karısının hesabına küfürler Yağıp, hesabı kapatıldığı için günah keçisi Elraenn gibi lanse edilmiştir. Böyle lanse edenin hiç günahı yok çünkü xnsbbszvbsabbzhs bu adamın da kaç defa yayınına ddos atıldı, kaç defa insta hesabı kapatıldı ama o düşmanı olacak herifi gostererek onu günah keçisi yapmadı. Yapanlar utansın. Drama ekmektir ve bazı yayıncıların geçim kaynağıdır.


+7 | 15-01-2021 15:58
393. Elraenn`i izlemem. O yüzden yazımda yayın içeriği, ekibi, yayın kalitesi gibi şeylerden bahsetmek yerine insanların sürekli `Drama` diye adlandırdığı saçmalık hakkında konuşacağım. Yahu sizin derdiniz nedir ? Neden birilerini yarıştırıyorsunuz ? Tabiri caizse neden sidik yarışı yapıyorsunuz ? `Bak Elreann`in şu kadar abonesi var, Instagram da 750.000 küsür takipçisi var, Yaptığı yayınlar şu kadar izleniyor` falan filan.

Soruyorum size, Bir insanın yayın kalitesini sayılar mı belirler ? Bir insanın ne kadar dürüst, saygılı, `iyi` bir adam olduğunu sayılar mı belirler ? Birisinin birisinden üstün olduğunu sayılar mı belirler ? Soruların cevabı aklı başında her insan için hayır olmalı, peki neden birisinin birisinden üstün olduğunu kanıtlamak için sayıları kullanıyorsunuz ? Bırakın kim ne kadar izlenirse izlensin. Bırakın kim nasıl yayın yapıyorsa yapsın, Bırakın yayıncıların takipçilerini karşılaştırmayı. Lütfen yayıncılar ve kitleleri arasında kutup oluşturmayın. Yayıncıları sanki desteklediğiniz bir atmış gibi görmeyin, onları yarıştırmayın. Gidin uslu uslu yayınları izleyin. Kimi sevdiyseniz kim size hitap ediyorsa kim gerçekten sizin kötü zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmenize yardım ediyorsa onu izleyin. Fakat dramadan vazgeçin. Gerçi bu biraz zor olur, Nede olsa Türk insanı dramayı çok sever.


+5 | 15-01-2021 19:41 - 15-01-2021 19:44
394. Aga ben anlamıyorum ya cidden anlamıyorum, Jaho bütün haterlarını, köpeğine laf edenleri Elraennden biliyor onu suçluyor. Ahmet abi bak herkesin bi hateri var eminim Pelin abla da bir sürü kötü yorum bir sürü kötü içerikli dm alıyordur keza Tuğkan abide. Son storynde neden o kadar kötü yorumun içerisinden limonlusunu seçiyorsun amacın ne? umarım Tuğkan abi gerekli açıklamayı yapar çünkü olay kötü yerlere gidiyor.


+7 | 16-01-2021 01:15
395. Çok garip bir herif harbi, 2-3 gündür adamın ayıptır söylemesi ağzına sıçtılar. Yok bot attırıyor hesap kapattırıyor, yok yalan söylüyor. ama adam yayın açıyor ve hala cevap vermiyor bildiğin siklemiyor :D? olum nasıl bir sabır aq.


+5 | 16-01-2021 20:47
396. Konuşmak da susmak da politiktir. Tercihi kaçınma ve talihi aşağıya olan sen, neden ?
"Sen neden bu kadar sertsin?" - diye sormuş bir gün mangal kömürü elmasa, "Yakın akraba değil miyiz? -
Neden bu kadar yumuşaksınız? Sorarım sizlere: Değil misiniz siz de benim - kardeşlerim?
Neden bu kadar yumuşak, bu kadar uysal, bu kadar itaatkarsınız?
Eğer istemezseniz olmak acımazsız ve kaçınılmaz: Nasıl olabilirsiniz bir gün muzaffer?


+2 | 16-01-2021 23:27
397. Delikanli değilsin denilen adam. Tugkan abi sana sesleniyorum.. abi drama başlat, sonra Instagram sayfaları seni paylaşsın sonra drama başlattığını adamin cevabını sayfalar paylaşsın.. sonra git sayfanın adini üstüne bastıra bastıra oku. Oku ki kitlen yonlensin oraya hdndbsbsbdhdh bir de bana kufrediyorlar kitlene sahip çık adamlık bu değil diye story at Jxbxbdbsbxhbsbsbs abi delikanlilik tam da bu.


+8 | 17-01-2021 16:15
398. Gayet düzgün bir entryim uygun bulunmadığı için malum admin tarafından silinmiş. 850 tane sözlükte 10 yılı aşkın yazarlığım vardır. Entry nasıl yazılır biliriz. Random bir başlığa girin burada, millet inci sözlük hesabı gibi birbirine entry numaralı cevap niteliğinde herhangi bir tanım içermeyen yüzlerce entry girmiş.. gariptir benim entryim silinmiş. Olsun..

Tuğkan adam gibi adamdır. Anlık izleyicisi 20k nın altına düşmüyor. İşinde gücünde. Ben olsam ben de takmazdım yapılan kötü yorumları. Seviliyorsun.


+8 | 21-01-2021 17:52
399. 20 k aboneye ulaştı. Ortalama izleyicin 30-35 k 20 k sub ne insafsız adam!


+2 | 23-01-2021 03:00
400. Kendini tilki sanan yayıncı.. son bir yılda ki izlenme artışlarının hype vs zamanlaması çok komik.. herşey 8born rp serverına erik dalının katılmasıyla başladı ve bu hype ile birlikte birden +10k civarlarında izlenme arttı. Ne hikmetse sadece elraen ve bir iki yaveri yayın açtığında ortaya çıkan bir "kitle" bahsettiğimiz. Gelelim 2.dalgaya pandemi döneminde ilk sokağa çıkma yasağıyla beraber yine bir yükseliş görüyoruz ama yine mahallemin (twichin) abisini etkiliyor bu olay tekrar.. ve 2.sokağa çıkma yasağıyla beraber 40k izleyiciye park etti artık geriye dönüp baktığında da herşeyin bir kulpu var :) hiç kimse kusura bakmasın ama discordunda bile o kadar aktif insan yokken bildirim geldiği gibi 3-5 dakika geçmişken 10-15 k insanın bir anda toplanması nasıl mümkün olabiliyor ? 3 dakika önce takip etmeye başlamış hesapların prime abonelik kullanmalarını hesaba bile katmıyorum. Çok yazık saatlerini yayında geçirip sponsorluk alamayan yayıncılara.. ve sözde twitch türkiye yetkilileri yediğiniz yetti bu kadar biraz hamle yapın en azından ellerinizi enselerinde hissetsinler ve bu kadar pervasızca olmasın bazı şeyler.


+8 | 25-01-2021 06:46
/70
bizi takip edin    
iletişim için       

Canlı yayın


/70